VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 117
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
В снощното предаване Джулката каза на Никита, че можела даже да и бъде и майка Joy 
Голяма смях е тази жена Джулиана.
Момиче била. От кога жени по на 27 години се водят "момичета" ?

# 1 981
  • Варна
Добро утро!
Ех, Джулка, Джулка ....
Няма да минат и 10г. преди 1800 кубика да те ударят по пъпа. Какво правим тогава? Ставаме "лелка" и ....какво можем да правим? Да носим кафе ... ок, обаче не стига. Трябва да се научим да си мием косата, да си слагаме грим ... сами! То е цяла наука както чух!
Това Вулева е егати гнусното животно, разпя я Джулката и се махна ... нали тя ще се изложи.
Даде й тиган и тя спа с него. Каза й, че Уош няма характер и тя тръгна да му го търси из къщата ... Злоупотребата със силиконки в неравностойно интелектуално положение трябва да се криминализира!  Coffee

# 1 982
Добрютро брадърчета  Simple Smile

Според мен истинските жени, които можеха да бъдат наречени ВИП в къщата напуснаха. Жени - каквато и да е е мис България и 6-та по красота в света /по нейното време/, Весела Нейнски е оперна певица, Емануела също е певица и то от най-известните и високо платените. Така, че Никити, Джулки, Албени - тия ги няма изобщо на ВИП картата

Цитат
За какво да им завиждам, на изкуствените лица, тела, липсата на индивидуалност? Всички са като правени по калъп - джуки, скули, цици... С манията по пластики след 10 години Джулиана ще е същата лелка, така самоотвержено заклеймявана от нея. Дали ще си седи у дома и ще кротува? Да бе, да. Ще е по-досадна и от Никита

Ами има за какво да им завижда Никита да - и тя е правила джуки, скули и цици. Само дето при другите са подобрения, а при нея са трагедия. Явно и тя е искала да бъде по калъп, ама нещо й се е счупил калъпа и се е получило това недоразумение, което виждаме в момента

А косата дори няма да я коментирам - нали е голямата баровка, поне една хубава коса да си сложи. А не тази евтина, проскубана косица, която така й е сложена, че само се чуди как да я подръпва и намества.

Връщам се да ви дочета Simple Smile

п.п. А Благо да обижда другите на "селяни" е смешно, след като се е хванал с най-голямата селянка в родния "елит"

# 1 983
ЕкстеЙшънът на Джула беше много проскубан, къде ли го монтира този "ред" .
Ужасно е да изглеждаш така, както тя, с "направената" коса.

Цецко много сладурски я имитира Joy
За пръв път чух от тАлавизора, че има жени, които не си мият косите сами Flushed

# 1 984
Съгласна съм, че и Боби се изложи както Ричко. Да разправя колко пъти секс са правили и то пред Никита и цяла БГ.
Усещане за такт нямат, не е "мъжко" това. 😄
Добре, казала Златка, че не го помни. Ами той да каже, че просто така й е удобно, да не помни и толкова. Какво се обяснява като ученичка.
Не беше никак възпитано пред жена си и Благо да изяснява нещата, макар да са минали 10год.
А Златка трябваше да постъпи като пич, да каже да, спали сме заедно преди 10г, явно е било запомнящо се, щом чак на жена си (приятелката) 😅 го е споделил.

# 1 985

На тази снимка, жената ми прилича на Албена, не на Златка. Златка не е ли със сини очи?

# 1 986
То сексът едно на ръка, а вторият план беше, че е била във връзка с друг и се е перкала с Боби. Та той не е мъжкар, но тази ковра, като знае,че е правила подобни пакости, не трябваше така да реагира изначално. Някой по-назад в темата беше написал, че Злата, при толкова опит с мъже, наистина не познава мъжката природа. Яко сгафи с неглижирането тя на сексуалните си подвизи , и то в ефир. Представям си без трибуна какви флиртове е имала. Чак ми стана мъчно за Блажкото, той в цялата ситуация, ккоято трае половин сезон, най- адекватно се държа. Какво да каже човекът. Седи и пафка като бей.
Няма да я бъде тази тяхната история. Голяма грешка да влязат в ББ , за да демонстрират младата си любоФ. Ще го спукат от майтап след излизането си оттам заради лошия му избор.

# 1 987
  • Варна
Аз съм напълно съгласен с Лейди Дювал и с цялото си уважение моля Smileys другата седмица да махне ВИП от заглавието на темата.

# 1 988
  • Испания
Аз съм напълно съгласен с Лейди Дювал и с цялото си уважение моля Smileys другата седмица да махне ВИП от заглавието на темата.

ОК. Няма проблем. Многократно обясних, че аз сложих ВИП и защо.

# 1 989
  • на пистата
Добро утро!
Ех, Джулка, Джулка ....
Няма да минат и 10г. преди 1800 кубика да те ударят по пъпа.
Що е то, което го има между стари, но го няма между млади гърди?
Имам едно усещане,че и миналото на Никита не е много розово.Нормалните жени не носят такива рокли(половината сутиен и цици от вън)не слагат чак така джук,цици...самите и жестове са на не много "тежка"жена.

# 1 990
  • Варна
ББ продължава да се държи неадекватно. Къде останаха правилата на къщата, дето трябваше да са ги чели и спазват? Блата вчера си се подвизаваше с тъмни очила почти през цялото време, даже ББ като я събуди за мисия, първо сложи очилата и тогава включи на решим възприемане на реалност. А само преди седмици Весела я подложиха на линч за същото, сега - нищо! Благо троши - ББ му подръпва лекинко ушенцето. Другата простотия - що за мисия с домашно насилие измъдриха, че и излъчиха, че и реши ББ, че е успешна? Кое е успешното? Ако има възможност да извадят поне двама - и Блаткини и Никита трябва да са вън. Имам странното усещане обаче, че всичката тази тъпня си е по сценарий и е уточнена още преди да влязат и сега ни поднасят.
Относно силикона - така като ги гледам, оставам с впечатление, че дава трайни увреждания на мозъка. Ганка с доста бързи крачки гони Никита и ще се олелчи по нейно му идната петилетка със сигурност. Жените са пълен потрес вътре определено. От мъжовете - май само Уош не се издънил сериозно, та май него бих избрала за победител и то ако съм под сериозна заплаха.

# 1 991
  • София
Биг Брадър да се радва, че тази тема тук съществува. Аз, лично, гледам предаването единствено заради вас, а предполагам, че не са малцина онези като мен. Духовити сте и сте точни в анализите си, по моему. Simple Smile

# 1 992

За актьор е тсетсито.

# 1 993

На тази снимка, жената ми прилича на Албена, не на Златка. Златка не е ли със сини очи?

Точно на тази снимка Златка може да мине за изгубената сестра на тризначките. Няма да е зле да си пуснат едно ДНК тестче.  Като нищо може да се окажа права Joy

п.п. От 10 минути се опитвам да намеря скеча на Рачков в капките, където имитира Благой Георгиев как си дави кръстовете от един сак. Много моля, ако някой успее да го открие, да го качи тук, за да се посмем заедно отново Simple Smile

# 1 994
  • Варна
Патрашкова снощи беше при Слави(Wink), някакъв лебед поеше с вино. Лебеди, жирафи ... фетиши някакви. Фройд да я мисли! Joy Joy Joy

Гала се качи на масата?!?!? И пият ракия от сутринта вече...

Общи условия

Активация на акаунт