VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 146
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 965
Всъщност който си трябва е спасен тази седмица Simple Smile

# 1 966
Никита наистина мн е отслабнала. 😍

По - проскубана прическа от на Джулито скоро не съм виждала.
Тоз фризьор дето й взимал по 2 бона за косата е за затвора направо. 😄

Мн се смях с мисията с танците.

# 1 967
  • София

# 1 968
Баси смотаното животно е Джугани! То бива бива, ама с толкоз ограничен мисловен процес, с мяукащо избълване на създалото се словоредие в перхидролената и тиква, то кравешко тъпогледие и потичане на лайномаз от балонестите джуки! Майко мила!
Истинско посмешище, криещо се и лижещо з.......те на едни случайно попаднали в нашето полезрение твари, живеещи с идеята, че сега цяла България тях гледа!

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 06:43 от koki1

# 1 969
Джуганито &   Вулевата снощи ми заприличаха на ц....ки от Столюпиново, които са се изтъпанчили пред някой
 " талавизор" дето снима и нареждат.

# 1 970
С всеки сезон брадъра става все по -голям фарс,чак ми е неприятно да го гледам това "шоу",когато пуснаха кадрите с на Благо човъркането се убедих,че не само "ВИПОВЕТЕ" са със селско поведение,а че цялото шоу е една пълна излагация  Grin

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 07:52 от G.95

# 1 971
  • somewhere near the sea

# 1 972
  • София
Не мога да дишам LaughingSobLaughing

# 1 973
  • Испания
ДобрЮтро, съквартиранти!

Цецо да го взимат веднага в Капките.

# 1 974
Мен и друга реплика на Злата ме втрещи - " Ти жена не си ли удрял?!"... Беше просто... Шок и ужас!
Направо съм я филтрирала тази реплика на подсъзнателно ниво, защото изобщо не съм я чула. И сега съм в шок. И в същото време осъзнавам, че това е нещо нормално за Златка, което е тъжно.

Не съм го чула изобщо това, и по-добре, че е направо ужас  Shocked

Да и на мен ми направи впечатление това, както и факта , че Златка много добре си изигра ролята, все едно не й е за първи път.

# 1 975
Ау, как издирихте тази снимка на Уошовата възлюбена. Тя наистина е уникално красива. Аз се чудех защо толкова много я обича, а то какво било - щото хубава. Е тва е - ако искаш да те обичат трябва да си красива. Ако не можеш да си красива няма любов - мноо просто.

# 1 976

Усмивката на Благо Sweat Smile

# 1 977
Джуганито &   Вулевата снощи ми заприличаха на ц....ки от Столюпиново, които са се изтъпанчили пред някой
 " талавизор" дето снима и нареждат.
А в същата ситуация Никита на какво ти приличаше?

# 1 978
# 1 979
  • Сф
Златка , според мен, е много вряла и кипяла.Тя не е обикновеното момиче от провинцията, хванало някой женен чичко от Сф.Доколкото си спомням, все е гравитирала около тъмни субекти с криминално бизнес уклон.Така че със сигурност е видяла и 2 и 200.
Съвсем нормално е да отбягва и има амнезия спрямо г-н Боби-Никой.Ако в момент на слабост се е възползвала от него, никак не му прави чест да и развява кирливите ризи в нац.ефир.Не се държи като мъж, а като .утка! Златка мълчи, защото няма да е приятно това което той можеше да изръси.Добре, че се спря Глупака! За мен това е голямо падение, клюкаренето по неин адрес от него.Чавката Никита, изобщо ми е под нивото да я коментирам. Тя не е у ред генерално Simple Smile
История от над 10 години!Иначе с какво са интересни? - Боби ръгбиста от Княжево и някаква лелка живееща в Швеция, благодарение на с- вото си, цялата в татуси,обиколила половин свят, а не знае Ван Гог.
Страшни естети, страшни випове на нацията! ЖДНБ!

Общи условия

Активация на акаунт