VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 165
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Ох, последните няколко изпълнения бяха неприятни, а "хубавата идея" на Албена - гнусна.

Относно живото излъчване, възможно е да пускат нередактиран материал (т.е. без прекъсване), но с половин час закъснение. В понделник, когато даваха първите реакции от влизането на Борислав в петък, гласът зад кадър каза "23 минути след полунощ", а точно този разговор/момент не беше показан по време на живото излъчване от петък.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 00:29 от La Vikinga

# 1 951
  • Испания
smileys, добра нощ!

Нещо не разбирам анкетата и бих искала да попитам: След като вота тази последна седмица е положителен "Спаси", защо анкетата е озаглавена "Кой ще бъде изгонен"?
Предварително Благодаря за отговора!

Добра да е!

Защото се предполага, че ще бъде изгонен този, който има най-нисък вот. Поне засега не са казали, че ще бъде изгонен повече от един участник.

# 1 952
Благо и Саката са много смешни с това наргиле.

# 1 953
  • Испания
Ох, последните няколко изпълнения бяха неприятни, а "хубавата идея" на Албена - гнусна.

От Вулева какво да очакваш!

Благо и Саката са много смешни с това наргиле.

На мен ми лазят по нервите с това наргиле. Като че ли са гледали интервюто с Боби, та днес на Стойко му се разрешава да пуши повече време и да лигави заедно с БлагОЙ "уреда".

# 1 954
  • София
Сега обясняват как са мамили в предишни предавания/игри, за да може следващия път Big Brother да предотврати подобни опити. RelievedTrollface

# 1 955
# 1 956
  • София
Каква идилия! LaughingLaughingLaughing

# 1 957
Може би Я-Я беше изкаран, защото не може така умело да разобличава идиотите в къщата. Малко се беше подвел и той да е към тях, преди отново да бъде отритнат.

Сега този човек ме кефи още повече, защото май е единственият, който е номинирал Джулиана в този сезон (поне засега). И то я номинира, защото е глупава. Само дето не го каза директно, а чрез метафора, и тя даже и не го разбра.

Яя сам си поиска да излезе - отлично разобличи той злобата и свещената простота, просто беше достатъчно толерантен да не декларира наблюденията си директно, а ползваше метафори и недомлъвки.
Той си движеше с Гъмов и Уош, като се видя, че Гъмов гледа с четири очи да го разкара от пейзажа, за да си отвори път към победа. Самият Гъмов (който завижда на Яя за всичко което е), е пиянде и грубиян, незаслужаващ да спечели. Уош...за Уош не знам. Май той е единственият правилен избор на ББ.

# 1 958
Добре, не разбрах. Пак ще пробвам Simple Smile : докато вота е положителен и тече официално обявено гласуване  "Спаси своя любим играч", не би ли трябвало и тука така?

smileys, добра нощ!

Нещо не разбирам анкетата и бих искала да попитам: След като вота тази последна седмица е положителен "Спаси", защо анкетата е озаглавена "Кой ще бъде изгонен"?
Предварително Благодаря за отговора!

Добра да е!

Защото се предполага, че ще бъде изгонен този, който има най-нисък вот. Поне засега не са казали, че ще бъде изгонен повече от един участник.

# 1 959
  • София
Добре, не разбрах. Пак ще пробвам Simple Smile : докато вота е положителен и тече официално обявено гласуване  "Спаси своя любим играч", не би ли трябвало и тука така?
Анкетите в темите не са огледало на номинациите и правилата в шоуто.

# 1 960
Wagabunga - не, не би трябвало. Много по-лесно е да се дадат 2-3 отговора за изгонени, отколкото 10 за спасени. А и анкетата е по усмотрение на автора на темата, може да бъде и - кого от ВБ искате да поканите у вас на Великден.

# 1 961
  • София
art deco - едните ги мразят хора отвън - защото са познати лица, а Никита - само в къщата, защото на друг не му пука, че съществува.
Изключение са гледащите предаването - не всички мразят другите и не всички харесват Никита.
newsm78 И? Не разбирам, за какво е това старание, коя от двете била по-известна!? Какво доказваш с това!? Каква ти е тезата?  newsm78
Тезата не е моя, а на Никита, че е по-известна и очаквано, дори почитателките и в твое лице, да не я разбират ...
Никита е казала, че е по-известна!? Нима!?
Не беше ли онова малоумното и най-вече Албена, които и казаха, че е неизвестна и и търсеха сметка, какво правела тука... Двете заслужилите! Албена изтъкваше, че е телевизионер и като сУщи собственици на фОрмата и къщата и заповядваха да напусне!!! Не беше ли така!?
Но ти като почитателка на Предната гърда и на крадлата не си го отразила... е, разбираемо е...Wink

# 1 962
  • Испания

Не. Анкетите ги измисля този, който пуска темите.

# 1 963
Никита е единствения участник, който никога не е казал и направил нещо забавно, остроумно. Затова съм почитател на всички останали, без тая. Гаден персонаж.

Мисля, че Никита много отдавна и ежедневно започна със - коя си ти, какво правиш тук, аз вече съм печелила, тръгвай си и т.н., включително днес.

# 1 964
Добре, не разбрах. Пак ще пробвам Simple Smile : докато вота е положителен и тече официално обявено гласуване  "Спаси своя любим играч", не би ли трябвало и тука така?

Не. Анкетите ги измисля този, който пуска темите.

Чудесна си, благодаря! Candy
И на La Vikinga и на Salsisha.
Hug

Общи условия

Активация на акаунт