VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 224
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
И хубава, лоша - факт, че Албена Вулева е безкрайно по-известна от Никита.
То и Херострат е известен... Джак Изкормвача - също... Joy Joy Joy
А нима Никита, прави нещо по-различно от Албена Вулева? Само го прави по-некадърно.
Несравними са... Никита я мразят само в къщата и малко в темата, а Вулева - цял народ! И да, известна е с храчене по хората и с кражбите си от някои вериги... Rolling Eyes

# 1 921
Кои легенди? Брат й наистина е свещеник. Има дипломи за музикално образование. Има и няколко апартамента на нейно име в Пловдив. Предполагам наследствени, от баща й.

# 1 922
art deco - едните ги мразят хора отвън - защото са познати лица, а Никита - само в къщата, защото на друг не му пука, че съществува.

Изключение са гледащите предаването - не всички мразят другите и не всички харесват Никита.

# 1 923
  • Бургас
art deco - едните ги мразят хора отвън - защото са познати лица, а Никита - само в къщата, защото на друг не му пука, че съществува.

Изключение са гледащите предаването - не всички мразят другите и не всички харесват Никита.
И това как го разбра? Познаваш я лично или предполагаш просто?

# 1 924
  • София
И защо на Никита трябва да и пука за Златкиното достойнство?  Но би било по - удовлетворяващо мора да на час по лъжичка, а не на куп. Шоу трябва да има все пак Simple Smile
Заради собственото й достойнство, ако го има. Защото ако знам нещо гадничко за теб и го напиша тук, ще се изложа аз. Просто някои неща не бива да се мятат, защото се връщат като бумеранг.

# 1 925
  • София
newsm78 И? Не разбирам, за какво е това старание, коя от двете била по-известна!? Какво доказваш с това!? Каква ти е тезата?  newsm78

# 1 926
ББ, моля те поздрави Гани с “Ти си супер проста!!!”

# 1 927
  • Бургас
И защо на Никита трябва да и пука за Златкиното достойнство?  Но би било по - удовлетворяващо мора да на час по лъжичка, а не на куп. Шоу трябва да има все пак Simple Smile
Заради собственото й достойнство, ако го има. Защото ако знам нещо гадничко за теб и го напиша тук, ще се изложа аз. Някои неща не бива да се мятат, защото се връщат като бумеранг.
По принцип си права, но не сме в ББ. Ако всички вътре кротуват и се държат достойно, то ББ нямаше да съществува.
И кое в случая е гадничко за Златка? Че е правила секс? Стига бе хора. Не ме е срам от нито един от “сексовете” в живота ми. Ако ще и в национален ефир да ги разисквам. Ми хората правят секс. Защо за Златка е проблем идея нямам, но как беше “Видях пробойна”. Там е разковничето на уж секс скандала.

Допълвам се:
- Знам, че едно време си правила секс с моя мъж.
- Да. Беше отдавна, не сте били заедно тогава. Кратка спортна връзка, но приключи без драми.
Скандала си го направи Златка. Гадничкото също.

# 1 928
  • 221B Baker Street
Сцената на домашно насилие между Златка и Благой беше признак на много лош вкус от тяхна страна и от тази на Big Brother, който ги награди. Начинът, по който го нормализираха (Златка: "Все едно си ми разбил зурлата.") и дори го изкараха нещо забавно, беше обиден. Не за първи път гледаме нормализиране на насилието по национална телевизия и конкретно в този формат.
Мен и друга реплика на Злата ме втрещи - " Ти жена не си ли удрял?!"... Беше просто... Шок и ужас!

# 1 929
Никита провокира на толкова елементарно ниво, че трябва да си още по-елементарен, за да и вържеш. То вярно, че няма адреналин друг, освен да си "търсят диалог" в Къщата, но Никита е толкова просто устроена, че си търси вниманието, за да я оплюе опонента. Това е чист мазохизъм.

# 1 930
  • Бургас
Никита провокира на толкова елементарно ниво, че трябва да си още по-елементарен, за да и вържеш. То вярно, че няма адреналин друг, освен да си "търсят диалог" в Къщата, но Никита е толкова просто устроена, че си търси вниманието, за да я оплюе опонента. Това е чист мазохизъм.

Абсолютно си права. Само за мазохизма не съм сигурна. Но може и за него да си права. Simple Smile
Така са ги избрали, че си пасват като парченца пъзел и цирка е касов.

# 1 931
  • София
Какви тежки времена са били, когато съквартирантите е трябвало да купуват алкохол с парите от собствения си бюджет...

# 1 932
  • Испания
А уж е забранено да говорят за други сезони.

# 1 933
Благо си гризе ноктите Joy
Какви са тези випове, беееееееееее

# 1 934

Не може ли един път да му догадят размера на гащите на Пънчев?

Общи условия

Активация на акаунт