VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 173
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 935
art deco - едните ги мразят хора отвън - защото са познати лица, а Никита - само в къщата, защото на друг не му пука, че съществува.
Изключение са гледащите предаването - не всички мразят другите и не всички харесват Никита.
newsm78 И? Не разбирам, за какво е това старание, коя от двете била по-известна!? Какво доказваш с това!? Каква ти е тезата?  newsm78

Тезата не е моя, а на Никита, че е по-известна и очаквано, дори почитателките и в твое лице, да не я разбират ...

# 1 936
  • София
Мен и друга реплика на Злата ме втрещи - " Ти жена не си ли удрял?!"... Беше просто... Шок и ужас!
Направо съм я филтрирала тази реплика на подсъзнателно ниво, защото изобщо не съм я чула. И сега съм в шок. В същото време осъзнавам, че това е нещо нормално за Златка, което е тъжно.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 01:43 от La Vikinga

# 1 937
  • Варна
Тия вежди не се спряха Златините

# 1 938
  • София
Salsisha, наясно съм че и Никита е същата, точно за това я дадох за пример каква ще е Джулиана ако не престане с пластиките.
Самия ми пост беше за безумието изречено от Джулиана и станало лозунг за много кифли.
Разбирам, че не ти харесва Никита, но не всеки пост, в който се обсъждат Джулиана или Златка или Албена в негативно отношение, е непременно подкрепа за Никита.
Поне моят не беше подкрепа  за нея.

# 1 939
  • Ilkeston
Краят на епизода беше покъртителен. Вече го разбирам Гъмов с “пръстовете” към Гани и скандалите с Никита. Те са нетърпими.

# 1 940
Мен и друга реплика на Злата ме втрещи - " Ти жена не си ли удрял?!"... Беше просто... Шок и ужас!
Направо съм я филтрирала тази реплика на подсъзнателно ниво, защото изобщо не съм я чула. И сега съм в шок. И в същото време осъзнавам, че това е нещо нормално за Златка, което е тъжно.

Не съм го чула изобщо това, и по-добре, че е направо ужас  Shocked

# 1 941
  • София
Това "ZR" (as in Zlatka Raikova), залепено на масата пред Благой от какъв материал е? Виждам и разни други неща, изписани по масата, а преди време Big Brother наказа Къци (и с право), когато надраска кухненската маса, за да играе морски шах.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 00:41 от La Vikinga

# 1 942
И аз съм гладна

# 1 943
златка излая ли, какво направи? Ужасна кожа.
Гъмов Sparkling HeartSparkling Heart

# 1 944
  • София
Е как пък никой не попита Злата защо е обидена на ББ?! Недосетливци такива! Цецо, спиш,черна точка в тефтера!

# 1 945
  • Бургас
Аз вече ям Simple Smile не мога да се стърпя. Пък и дупето и бузите ми зачезват.

# 1 946
Как успяват да ги заглушават, ако е съвсем на живо.
Мен ме хвана Никитоманията Joy

# 1 947
Хахах, тая Златка какви тикове има, направо припадам. На мен ми е неудобно по телевизорА да я гледам, какво остава да я гледам очи в очи. Ужасен ужасон Simple Smile На никой ли не му прави впечатление, че да се засмее, егати самообладанието имат тия хора вътре.

# 1 948
  • Испания
Тази вечер за първи път се разсмях. Етюдът на Гъмето е готин.

С това заглушаване ме карат да се съмнявам, че е на живо.

# 1 949
smileys, добра нощ!

Нещо не разбирам анкетата и бих искала да попитам: След като вота тази последна седмица е положителен "Спаси", защо анкетата е озаглавена "Кой ще бъде изгонен"?
Предварително Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт