VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 948
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 310
Много показателно е отношението на ББ, особено в преизподнята; особено с Благоверният.
Психологическо превъзходство, лека(лека!?) високомерност, пренебрежение....а защо е така?
Защото слабите духом си личат, и го позволяват.
Може би е добър човек, по детински чист - реакциите му го доказват. Онази мършавелка не го заслужава.
И понеже се писа достатъчно и за него, що за стока бил, колко деца имал - то е заради  горните съображения и
още нещо...
Като човек, не е лош

# 2 311
Едно въпросче - може ли човек, като Гани с музикално образование и виртуозни умения на пианист ( според нейните хвалби ) да пее толкова фалшиво?

Свиренето на пиано не е свързано задължително със солфеж и обратното. Аз съм свирила на пиано и отделно си ходех на солфеж, но нещата не бяха свързани. Не е задължително един пианист да пее правилно Simple Smile

# 2 312
  • Оптимист по принуда
Аз мисля, че може и вече да е бременна Златка. Когато искаха сладко и скроиха онзи панаир в кухнята, тя каза на Блажко - нали знаеш, че аз мога да издействам сладко, на мен няма как да ми откажат. Нещо такова беше.
П.п. 'че може да и' се наложи да яде сладко'.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 23:00 от demmy.

# 2 313
Преслава говори за бащата не детето си при Слави - онзи, който има църковен брак със Злата.

Какво каза?

Че много се обичат.

Е не спомена ли нещо за предишните връзки на приятеля си? Или за църковния му брак Grinning

# 2 314
  • Испания
Някой знае ли как стоят нещата при църковните бракове? Има ли разтрогване? newsm78
Че тоя тъпанар, нали е вярващ... как би си позволил да се ожени за омъжена пред Бога жена!?  Rolling Eyes

Има.

Цитат
3. Как се получава църковен развод?

Отговор: Подавате молба в съответната митрополия, към която принадлежи енорията/храмът, където сте се венчал(а). Към молбата се прилага копие от съдебното решение за разтрогване на гражданския брак. Предоставя се и Свидетелството за св. тайнство Брак, за да бъде то анулирано след разтрогването на църковния брак.

http://www.bg-patriarshia.bg/index.php?file=questions.xml

Но те нямат граждански брак, та...

Едно въпросче - може ли човек, като Гани с музикално образование и виртуозни умения на пианист ( според нейните хвалби ) да пее толкова фалшиво?

Да, може.

Е не спомена ли нещо за предишните връзки на приятеля си? Или за църковния му брак Grinning

Не, ама сигурно защото Слави не я попита.

# 2 315
Според мен Златка  бременна.
Ох, писнА ми в ББ да се правят проектобракосъчетанияя.
Ако ще глеедаме Благо по халат коленопреклонно последната седмица , аз се вричам само да ви чета Joy

# 2 316
Не мисля, че е бременна. Та тя на спира да пуши и да се налива с алкохол. Онази вечер пиеше червено вино и текила.

# 2 317
  • Бургас
Не знаех, че Злата е била омъжена.
И кой е бил,, щастливецът,,?
Сори,ако сте писали, но не смогвам да чета всичко, а и не следя изобщо клюките в обществото.

# 2 318
  • Оптимист по принуда

Ако ще глеедаме Благо по халат коленопреклонно последната седмица , аз се вричам само да ви чета Joy
А, земе лъсне някоя камбана, ни ща!

# 2 319
Ми той нали и викаше нещо за виното. А за текилата ...я изсипа.
Знам ли. Има накакъв напън тук с това Годежиране. Тъпа раУта, ако не е бременна.

# 2 320
  • Оптимист по принуда
Не мисля, че е бременна. Та тя на спира да пуши и да се налива с алкохол. Онази вечер пиеше червено вино и текила.
Ми и то като флиртовете и' - сигурно само ближе чашата Joy

# 2 321
Благо може да е тъп, но според мен е добър човек. Направил е деца, грижи се за тях, никога никоя от бившите му не се е оплаквала.  В интервюта е казвал, че е грешен. Мисля, че и храм беше построил и е помагал. Не е крил, че е бил от бедно семейство, а и за да издържи толкова години в чужбина, значи е трудолюбив.

# 2 322
Знам ли. Има накакъв напън тук с това Годежиране. Тъпа раУта, ако не е бременна.

Той й викаше за виното просто ей така, да се направи на голямата работа.
Както по принцип си я командва - ела тук, седни там, я направи едно кръгче.

# 2 323

Той й викаше за виното просто ей така, да се направи на голямата работа.
Както по принцип си я командва - ела тук, седни там, я направи едно кръгче.
Ае праИ се на мъж. Rolling Eyes
Залагам , че е бременна, друго обяснение с тази тъпня няма.

# 2 324
  • София
Някой знае ли как стоят нещата при църковните бракове? Има ли разтрогване? newsm78
Че тоя тъпанар, нали е вярващ... как би си позволил да се ожени за омъжена пред Бога жена!?  Rolling Eyes
И той има църковен брак, а църковните бракове се разтрогват само от папата.

Общи условия

Активация на акаунт