VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 069
  • 2 592
  •   2
Отговори
# 2 430
защо Вулева пак е с грим тип жрица на любовта през 90те пфф

# 2 431
  • Испания
Промото за понеделник: https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/985344?autostart=true

# 2 432
На Джугани косата не е нито балеаж, нито дълбок корен, не я ли видяхте какадуто като се мъчеше да я фризира. Тази тъмната част е нейната си коса с впечатляваща дължина от 10-15 см. То изгорено и проскубано като улична мачка, горкото! А русото са и екстеншъните... Пълен потрес, всичко и е фалшиво - и визията и душата...
На Златка също много си личи до къде е нейната коса, къде са и екстеншъните. Нейната коса стои като етажи, а екстеншъните са и отрязани на черта, ходи разбери каква е върховната идея...
Брагой в час ли е изобщо, как ще ѝ предлага брак, предозирал е с наргилето явно... А какадуто защо постояно си кълчи гъзето в лицето на Благой? Че и Джизус го пошляпва, много ка съмнителни двамата...

# 2 433
  • Испания
„Говори с Ива”: Съпругата на Стоян Роянов-Ya-Ya

https://nova.bg/news/view/2018/12/01/233520/%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D … 0%BE%D0%B2-ya-ya/

# 2 434
Промото има ли го качено другаде, че не ми отваря Нова плей?

# 2 435
  • Испания
Промото има ли го качено другаде, че не ми отваря Нова плей?

Заповядай!

# 2 436
Благодаря ти, Смайлис! Simple Smile

# 2 437
# 2 438
още първия или втория ден Златка сподели с другите, че щели да се женят - толквоа самодоволно, след месец и половина от както са сексили за пръв път, че ми намирисва това да им е включено в договора.
Благо както трещешеше и изведнъж хукна да иска пръстен.. Хилеше се. Сякаш изседнъж се присети, че има и други ангажименти по договор и хукна да ги изпълнява, че да е сигурен, че изалгациите му ще  се осребрят.

# 2 439
  • somewhere near the sea
На Джугани косата не е нито балеаж, нито дълбок корен, не я ли видяхте какадуто като се мъчеше да я фризира. Тази тъмната част е нейната си коса с впечатляваща дължина от 10-15 см. То изгорено и проскубано като улична мачка, горкото! А русото са и екстеншъните... Пълен потрес, всичко и е фалшиво - и визията и душата...
На Златка също много си личи до къде е нейната коса, къде са и екстеншъните. Нейната коса стои като етажи, а екстеншъните са и отрязани на черта, ходи разбери каква е върховната идея...
Брагой в час ли е изобщо, как ще ѝ предлага брак, предозирал е с наргилето явно... А какадуто защо постояно си кълчи гъзето в лицето на Благой? Че и Джизус го пошляпва, много ка съмнителни двамата...
На всички им личат екстеншъните- ужасни, ужасни. И на Никита личи къде е границата със собствената й коса. Само Албена е със своята коса, но тя пък толкова изгоряла от тия синки и зеленки, че е чак жалко.

# 2 440
На Албена косата много издръжлива ще излезе - толкова години перхидрол, тртирания и бои, обаче гъстотата е запазена...

# 2 441
  • Испания
Точно тези дни се загледах в косата на Вулева - ужасно изглежда. Някаква перушина е по-скоро.

# 2 442
Обсъждахме с баща ми сега Златкини колко са прости. Тя как всички ги обича и се сгодява в ефир, той пък как все ги забременява и иска да се жени. И баща ми  с един сериозен тон: " Много ми е мъчно за Благо. Сега дали ще намери място да татуира нещо в чест и на Златка" Joy

# 2 443
Стратегии и глупости, това предаване вече тотално идиотско стана. Дори аз съм по-добър сценарист от тия! Грам позитивизъм няма в туй чудо, толкова е тъмно черно и грозно..

# 2 444
  • somewhere near the sea
Преди малко прочетох един виц, който може да се отнесе за всички жени в момента в къщата:

-Как глезиш мъжа си?
-Понякога мълча...

Общи условия

Активация на акаунт