Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 460
  • 799
  •   1
Отговори
# 60
Като ви чета, взех да се замислям и аз да пробвам Норева, така и така скоро ми свършват някои неща. Предполагам, че по аптеките ги има?

# 61
Здравейте,от няколко месеца и аз боря тежко акне, а съм на 32г. Винаги съм била със смесена кожа и единични подкожни пъпки около цикъл, но в желанието си да пробвам гликолов домашен пилинг нещо се обърка. Започнаха да ми се запушват порите и подкожните пъпки се увеличиха, кожата ми стана и много чувствителна. Ще ви споделя и моя опит. Преди 5-6 години покрай работата ми се запознах с представителка на Биодерма и обсъдихме подробно кремовете им. Тогава излезе и кремът Глобал и нявсякъде се опитваха да го лансират (фармацевти,дерматолози). Истината е,че той е за тийнеджъри. За по-зряла възраст и подкожни пъпки е подходящ Себиум серум. Себиум хидра го препоръчват при употреба на антибиотици, след дълбоки пилинзи и успоредно с употребата на по-изсушаващи продукти. Аз лично съм доволна и от двата крема и този за стягане на порите. Опитвала съм почистващите гелове на Авен (ужасно изсушава и опъва кожата и го подарих набързо), на СВР и Биодерма скоро повторих - усещам, че имат промяна във формулата и не съм доволна. Единствено Ефаклар серията не ме е предавала никога досега. Тъй като приключих с гликоловата киселина предвид злополучния ми опит, сега опитвам азелаинова киселина и се чудя на серията на Юсерин,която е с млечна киселина. Ще се радвам някой да сподели, ако има опит с нея.

# 62
Може ли да споделите какво точно с гликолова киселина сте ползвала, аз в момента съм на  Biotrade-pure-skin-exfoliating тоник и съм доволна, но сякаш искам нещо по- силно, но от аптеката ми казаха, че нямало .. поне в техния асортимент 

# 63
Може ли да споделите какво точно с гликолова киселина сте ползвала, аз в момента съм на  Biotrade-pure-skin-exfoliating тоник и съм доволна, но сякаш искам нещо по- силно, но от аптеката ми казаха, че нямало .. поне в техния асортимент 
Аз използвах полиращ гел на Профидерм, клиентски размер (по принцип е професионален продукт, но съдържанието на киселината е под 10 % и това го прави подходящ за домашна употреба). Аз си го купих от козметичка, но предполагам, че и от сайта на Лидера може да се купи. Аз пък в момента ползвам на Биотрейд пяната от тази серия Пюър скин и също съм доволна, не ми намаляха пъпките, но определено много изравнява тена и освежава.

# 64
Като ви чета, взех да се замислям и аз да пробвам Норева, така и така скоро ми свършват някои неща. Предполагам, че по аптеките ги има?
Май са спрени за внос /не знам по каква причина/. Само онлайн от чужбина.

# 65
привет, момичета, някоя от София да препоръча добър дерматолог? ходих при 2-3, всеки ми предписва биодерма/акне аут/какъвто рекламен трансперант имат в кабинета си.. боря се с увеличаващи се пъпки по деколтето, гърба, бедрата и даже дупето..

# 66
За гръб и деколте една приятелка ми препоръча AkniCare CB chest & back. На мен също ми излизат и там, това доста ми помага, то е спрейче, пръска се, чакаш да попие и готово. Бързо оправя положението.
Аз съм малко скептично настроена към дерматолозите, относно акнето. Може би вместо на дерматолог трябва да отидеш на ендокринолог да ти пусне хормони, най-вероятно от там идва проблемът.

# 67
https://www.aroma.bg/catalog/aktiven-krem-zdrave-akne-stop-50-ml-641/
А някой да е ползвал това, интересува ме състава, никъде не намирам съдържа ли парафин? Мс🌹

# 68

Здравей 😊 Не съм изобщо добра в снимките, но няма парафин.

# 69
А доволна ли сте? Аз боря белези главно, но това като превенция искам да използвам

# 70

А този крем дали се бори наистина с белезите?
Някакви отзиви😊

# 71
Попива много добре, леко матира. Киселините са доста назад в състава и не се усещат много - на предпоследния ред са, там са и водораслите. За цената си е чудесно кремче според мен.

# 72
Май са спрени за внос /не знам по каква причина/. Само онлайн от чужбина.

Аз поръчах Норева миналата седмица от Ремедиум.

# 73
  • София
На мен по едно време ми излизаха пъпки по гърба и започнах да се мия със сапуна на акне аут. За лице не съм го пробвала, но по гърба ми помогна и даже го ползвам след епилация против малки пъпчици.  Специално за гърба може да го пробвате и в комбинация със салицилов спирт за по-бърз ефект.

# 74
diva1div, не знам, може би са останали някакви количества. Ще питам пак по аптеките, но аз вече поръчах. Оскъпява се с доставката, но дано са по-качествени. Взех си Ла Рош ефаклара (да видя дали ще открия разлика като е от чужбина) и две кремчета на Норева.
Ще дам и отзиви на по-късен етап!
Някой беше писал за крем Здраве (май не го виждам в тази тема), но той не запушва ли порите?

Общи условия

Активация на акаунт