Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 467
  • 799
  •   1
Отговори
# 390
  • Sunshine state
В поста съм казала кои кремове ползвам - и двата с Вит С. Кремове за през деня не слагам, защото много ми омазняват. Комедони нямам, а порите си почиствам с една машинка вакуум за лице, шпатула и редовно ексфолирам. Ами това е в общи линии. Отдвлно след Вит С, който нанасям вечер преди лягане, ползвам и Ретин-А.

# 391
Ясно, аз съм недоразбрала значи за кремовете. Благодаря Simple Smile И аз се чудех за Ретинол, но май ще ми е много силно. Ще очаквам да споделищ впечатление за ниацинамида. Simple Smile

# 392
Лично на мен шипковото масло ми докара запушени пори и големи подкожни пъпки преди години. Бих го сложила отново само на околоочния контур евентуално.

# 393
  • Бургас
Когато става въпрос за шипково масло (а и по принцип за масла) много е важно каква марка е. Има много фирми, които продават масла, повечето са с някакви примеси. Няма 100% чисто. Зависи какво има като допълнителни съставки.

# 394
Аз не видях полза от шипковото масло. Поръчах си от iherb  и е истински, не е  менте. Нанасях вечер и в интерес на истината ми харесваше колко е мека кожата ми сутрин, но почнаха да ми излизат пъпки и го оставих. Бях си го взела с един прехвален тоник, пак от iherb, но  и от него се разочаровах. С него или без него, все тая. И за капак се върнах към гела на Ла роше - Ефаклар, но ми изсушава кожата, а преди ми беше екстра. В момента нищо не работи за мен, както искам, и пак се боря с гадните пъпки. Кожата ми ту се оправя, ту се влошава, а е крайно време да се оправи.

# 395
The Ordinary имали от къде да се купи в България?

# 396
В поста съм казала кои кремове ползвам - и двата с Вит С. Кремове за през деня не слагам, защото много ми омазняват. Комедони нямам, а порите си почиствам с една машинка вакуум за лице, шпатула и редовно ексфолирам. Ами това е в общи линии. Отдвлно след Вит С, който нанасям вечер преди лягане, ползвам и Ретин-А.
  Ще споделиш ли за машинката?

# 397
Здравейте, препоръчайте ми с какво да си мажа лицето при бременност.Много бързо ми се запушват порите, имам черни точки и напоследък ми излизат големи подкожни пъпки, които оставят белези. Особено дясната буза ми е релефна и със доста капсоловани пъпки

# 398
Аз си взех Niacinamide на The Ordinary и шипково масло пак на същата марка. Не знам дали защото съм пред цикъл, обаче ми излязоха два дена, след като ги сложиш няколко подкожни пъпки. Ниацинамида обещава невероятни резултати (и има страхотни отзиви), както и шипковото масло. Някой ползвал ли ги е?

От ниацинамида на The Ordinary  ползвам втора опаковка и скоро ще поръчам и трета. Страхотен продукт за моята кожа, която е комбинирана с омазняване в Т зоната. Съветвам те да се въоръжиш с търпение, понеже има период на адаптивност към тези продукти. И при мен така ми избиваха пъпки след употребата му и се чудих дали да не спра ама реших да си го доизхабя и не съжалявам. Комбинирам го също с млечна киселина 2% и салицилова киселина. След лятото мисля да си закупя и гликолова киселина, сега в топлите и слънчеви месеци киселините не са препоръчителни.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 01:54 от rudip

# 399
  • Sunshine state
Уейв, машинката за вакуум я купих от амазон, след проучване коя е най-ефективна и тн. Аз исках да смуче яко, такава и получих. Много съм доволна, за мен е незаменима. След баня минавам и събира бая гадости. След това плискам със студена вода да затворя порите и задължително нанасям маска с хума. Резултатите са невероятни. Нито пори ме мъчат, нито черни точки.Ето каква е моята:

Забележи, че лошите отзиви са от хора, оплакващи се, че е твърде силна. 😂 Аз баш такава исках.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 22:55 от Pupitka

# 400
Може ли линк коя точно е?

# 401
Здравейте, препоръчайте ми с какво да си мажа лицето при бременност.Много бързо ми се запушват порите, имам черни точки и напоследък ми излизат големи подкожни пъпки, които оставят белези. Особено дясната буза ми е релефна и със доста капсоловани пъпки
Скинорен.  Peace
Също салицилова киселина.

Pupitka, внимавай с тая машинка особено около носа и бузите да не си докараш "спукани" капиляри.

# 402
  • Sunshine state
Използвам я вече над 2 години, само тези, които не знаят как да я ползват, си докарват подобни. 😉 Номерът е да не я задържаш дълго на едно място, а да я плъзгаш по кожата. Има и приставка за микродермоабразио, която не съм сигурна дали върши нещо. Опитах се да сложа линк, но не излиза. 🙄
Ето пак:
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYW1hem9 … OMkY4JTVFJTdDcG0=

# 403
Аз си взех Niacinamide на The Ordinary и шипково масло пак на същата марка. Не знам дали защото съм пред цикъл, обаче ми излязоха два дена, след като ги сложиш няколко подкожни пъпки. Ниацинамида обещава невероятни резултати (и има страхотни отзиви), както и шипковото масло. Някой ползвал ли ги е?

От ниацинамида на The Ordinary  ползвам втора опаковка и скоро ще поръчам и трета. Страхотен продукт за моята кожа, която е комбинирана с омазняване в Т зоната. Съветвам те да се въоражиш с търпение, понеже има период на адаптивност към тези продукти. И при мен така ми избиваха пъпки след употребата му и се чудих дали да не спра ама реших да си го доизхабя и не съжалявам. Комбинирам го също с млечна киселина 2% и салицилова киселина. След лятото мисля да си закупя и гликолова киселина, сега в топлите и слънчеви месеци киселините не са препоръчителни.

Благодаря много, значи няма да се отказвам. Но шипковото масло май май няма да е ок. А за него има страхотни тзиви.
Аз съм си поръчала и тоник с гликолова киселина и мисля да минавам само участъците, където излизат милиуми и то 2-3 пъти седмично.

# 404
Моята кожа в мазна и маслата не са й ок.

Общи условия

Активация на акаунт