Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 481
  • 799
  •   1
Отговори
# 405
Моята кожа в мазна и маслата не са й ок.

Моята също клони към мазна, но съм се мацала с лавандулово масло и не съм имала проблеми, даже много добре ми се отрази. Шипковото и лавандуловото са подходящи за мазни кожи, стига да са чисти масла, не в комбинация с други, поне според моя опит.

# 406
  • Sunshine state
На моята не й понася никакво масло,та зависи от кожата, но моята не клони, а си е направо мазна.

# 407
Здравейте,излезнаха ми две три гнойни пъпки по лицето,но тъй като неискам да ги изстисквам ги оставих и стоят вече по една две седмици дори почервеняват и не се махат, а също така и кожата ми стана още по мазна от топлото време и какъвто и фон дьо тен да сложа се разтича..Някой има ли някакъв съвет да ми каже и изпробвани методи и между другото ходих на кожен писа ми скъпи мазила и от тях няма никакъв ефект.
На 26 съм и от пубертета съм така

# 408
Мазната ми кожа много обича двустъпково почистване с масла и ползване на малко количество качествени масла, подходящи за нея  ВЕЧЕР като последна стъпка в нощната грижа през СТУДЕНИТЕ месеци. И с маслата, както и всичко останало, нещата не са съвсем чернобели, а клонят към 50 оттенъка сиво Wink

# 409
  • Sunshine state
Така е, на мен и масла за по над 80$ не ми понасят, и за това казвам, че зависи от кожата. Запушват ми порите, излизат ми подкожни, засилват омазняването, абе ужас. Не работи при мен схемата с маслата. Сега доизмазвам едно арганово на веждите, че ме е яд да го хвърля. А уж били подходящо и е с индекс 0 за запушени пори. /от 0-5 са/.. Rolling Eyes Не бих си и помислила да нанасям масла през деня с мазна кожа.

# 410
Проблемът с мазната кожа го решавам само и единствено с активния крем Акне Аут. Слагам от него по съвсен тънък слой вечер в Т-зоната, защото само там ми е мазна кожата. Колкото пъти го спра, минават няколко дни и през деня много бързо лъсвам, а и пъпките се завръщат с пълна сила. И това е от години.
Иначе да кажа за тоалетните трици, взех с овес, на Христина косметикс, много съм доволна. Кожата става мека и добре ексфоалират.

# 411
The Ordinary имали от къде да се купи в България?
Пак да попитам.

# 412
не
има тема за марката: https://www.bg-mamma.com/?topic=1110365

# 413
  • Sunshine state
А аз да попитам за слънцезащитен крем,  който да не омазнява, моля. Ама наистина да не омазнява, че каквото и да съм пробвала, все ми е мазно. 🙄😆

# 414
А аз да попитам за слънцезащитен крем,  който да не омазнява, моля. Ама наистина да не омазнява, че каквото и да съм пробвала, все ми е мазно. 🙄😆
Ето това. 

# 415
  • Sunshine state
Благодаря, Миоки. А това става ли за ежедневно ползване? Струва ми се, че е само за ако ходиш на плаж.

# 416
Благодаря, Миоки. А това става ли за ежедневно ползване? Струва ми се, че е само за ако ходиш на плаж.
Става!

# 417
Става, става. Оцветен е и леко изравнява тена. Супер е кремчето, само да не ми сушеше толкова... Аз съм с бивша мазна Т зона, нормализирана след като започнах да ползвам третиноин.

# 418
А аз да попитам за слънцезащитен крем,  който да не омазнява, моля. Ама наистина да не омазнява, че каквото и да съм пробвала, все ми е мазно. 🙄😆
Eucerin крем-гел. Напълно се поема от кожата и не омазнява през деня. Поискай си мостра в аптеката

# 419
Eucerin крем-гел. Напълно се поема от кожата и не омазнява през деня. Поискай си мостра в аптеката

И на мен той ми покрива изцяло критериите. В момента използвам на Avon Anew solar, матира добре, но е малко по-тежък от Юсерин.

Общи условия

Активация на акаунт