Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 35 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Добра вечер Патронки ,
Милите ми красавци , нека продължават да се обичат , нищо ,че жълтуркувците ги развеждат от време на време  .Сега с тази млада и хубава партньорка на Кадир кой знае какви щуротии ще пишат , но те с Несли да си се обичат - ,,дума дупка не прави ''

# 301
  • София
Боби и аз харесвам когато двама влюбени си менкат дрехите  Heart Eyes
Нестандартна си е нашата лудетина. Ту пиърсинг на носа ще си сложи, ту името на Кадир ще изпише на устната, сега пък си е залепила бенка на бузата  smile3502 smile3503
Много е щура, затова я харесвам, държи се естествено и като всяко съвременно момиче нищо ново не й е чуждо.
Може да я упрекнат, че подражава на една друга нейна колежка  hahaha hahaha hahaha

# 302
Както и преди сме коментирали - много е хубаво ,че семействата на Несли и Кадир са така близки , като едно семейство !

И нашата лудетина

Линде , това може и пъпка да е , не - бенка , но какво да се прави гледат ги под лупа ...

# 303
  • София
Добро утро и лек ден момичета  bouquet
Набарали са ги журналистите и ги разпитват за това дали скоро ще имат бебе  newsm62

# 304
  • София
Ето какво всъщност е това на скулата на Несли - звездичка  newsm53
Явно това е последният писък на модата и както се досещаме, нашето щуро момиче не може да не я последва  newsm47

# 305
Добър ден, момичета Hug Hug Hug
Линде Hug

# 306
  • София
Добър ден, момичета Hug Hug Hug
Линде Hug

Васе  Hug поредната красота, която си сътворила да ни радва  Heart Eyes

# 307
# 308
  • София
Йееее супер  love001  Това спокойно може да стане и на календар за 2019г.  newsm10

# 309
Аз продължавам с  Vuslat Laughing   Обаче и девойката ни е много хубава Heart Eyes

# 310
  • София
Да Васе, девойката е много хубава, една миловидна и много си допадат с Кадир. Затова все си мисля, че този път на Кадир може и да му провърви с екранна партньорка и проекта да е сполучлив. Дай Боже  newsm10

# 311
Да Васе, девойката е много хубава, една миловидна и много си допадат с Кадир. Затова все си мисля, че този път на Кадир може и да му провърви с екранна партньорка и проекта да е сполучлив. Дай Боже  newsm10
Линде, аз имах предвид, че е много хубава и в ролята на Фериде Peace за горните колажи, използвах нейни промо снимки от сериала Peace
И аз се надявам да им се получи Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 17:07 от savovas

# 312
  • София
Ето я главната героиня Деврим Йозкан, която ще партнира на Кадир в ролята на Фериде  Peace

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 18:40 от БлагаВест

# 313
Добра вечер дружки Heart Eyes
Точно за такава партньорка си мечтаех за нашето момче - нежна , хубава и бяла !
Предполагам и сценарият ще е интересен , за това да се настроим оптимистично за сериалчето .
А аз от 21.01 ще стана разногледа с 2 сериала в един ден  Flushed

# 314
  • Варна
Васе, много хубави колажи!
Фили и аз така - как пък избраха и те понеделник ; )

Общи условия

Активация на акаунт