Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 35 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Макар да гледах мин. година по Диема фемили доста серии от сериала и аз не познах актрисата , май заради джуките Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
Еве bouquet тя е, най-малката сестра Peace ма тук с това бретонче, не може да я познае човек Joy прилича ми на перука.

#PelinUluksar сыграет роль Нехир Дерен в сериале #Vuslat 🔥🔥🔥
Пожелаем удачи ей в её новом начинании, хороших рейтингов и отличных сюжетов

Още по-заплетено става. Фериде не е родна дъщеря на майката Laughing

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 20:54 от savovas

# 362
# 363
Еви тези снимки ме подсещат нещо -  много се изписа ,че Кадир е ревнувал Несли от Бурак ( мисля ,че го прекспонираха доста , но сигурно мъъъничко му е било тегаво ) .Сега има млада и доста красива партньорка , дали и Неслишка няма да я загризе мъничко едно червейче на ревността ? Защото колкото и да са професионалисти , са и хора , нали ?

# 364
  • In the light side of the Moon!
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Хубава сряда на всички  Peace

Меги  Hug Heart Eyes За много години! Ето ти фрагмана  Peace

Ужас ...и тук ще има ред кръв, ред цифки, ред сополи  Joy Joy Joy
ама ще устискаме и на това напрежение  Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug

# 365
  • In the light side of the Moon!
Айдааа, подпукаха ги един по един от 1ви еп...ама нищо..така по-добре, да останат Фериде и Азис само да се преследват, гонят и огИн да хвърка между тях  Joy Joy Joy Joy

трети коментар няма да пиша  Joy Joy Joy Joy сьоз  Peace

Фили, няма червейчета при Неслихашка...и при Тембърчо нямаше  Sunglasses
Боби, Линде  Hug
Еви, благодаря за всички преводи  Hug
Васе  Hug на теб разчитам да гледаш и разясняваш 1асовниците, че аз как гледам с очила...трудно виждам , каквото и да е  Joy Joy Joy

Хубав да ви е петъка Фатихарбичанки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
Гюнайдън, сладурани  Hug Hug Hug

Меги  Hug Heart Eyes Joy Joy Joy и аз мисля, че не е имало и няма да има червейчета  Whistling

един Маджит да сложа  Heart Eyes

и хулиганката ни  Heart Eyes Mr. Green

# 367
Добро утро момичета Coffee Cookie
Меги , Еви Hug Hug
Аз се пошегувах за ревността - те не само се обичат много , но и се  уважават , за това знам ,че въпросът за ревността - още повече ,,служебна ''Grin не стои на дневен ред !

# 368
Привет, момичета Hug Hug Hug
Меги Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes Фили Hug Heart Eyes и аз мисля, че ревност нямаше и няма да има Peace

Хубав ден Hug

# 369
Филипинче  Hug Heart Eyes Васе  Hug Heart Eyes

След като загубва семейството си, Керем е отгледан от сем. Коркмазер, с които няма кръвна връзка.
Умит Кантарджълар ще даде живот на Керем, който е в преследване на отмъщението  Peace

инфото е от Бирсен  Sunglasses

Деврим Озкан  Peace

# 370
Айде, появи се и сестрата на Азиз Laughing

Султан Коркмазер предпочита да води нормален и естествен живот, въпреки че е богата.

# 371
  • Варна
Момичета wavey
Благодаря за хубавите думи. Hug Малко късно се включвам след като писахте.
Понеже основно си творя за Ябълката и тук само от време на време правя по нещо. За това по-рядко пускам по нещо.
Понякога ми става досадно от ябълковите колажи и за разнообразие правя и други ; )))) Там вече ми е неудобно толкова им се вра в лицата, ушите, очите, устите : )))) Знам ги в такива детайли : ))) На Онур му познавам всеки косъм от брадата JoyJoyJoy

И за Вузлат или Съединение:
Кадир Догулу(Азиз) будет в роли успешного бизнесмена,который умён и не показывает своих чувств.Главный наследник одной очень обеспеченной семьи.

Умит Кантарджылар(Керем) сыграет того,кого эта семья взяла на воспитание.Он вырос среди них,но кровного родства нет.К тому же,у него какие-то личные счёты и он будет пытаться отомстить,будет вести двойную игру.

Фили със сигурост по малко се ревнуват, но само малко, колкото да не е скучно  : ))))))

# 372
  • София
Добро утро в събота гърлички  Heart Eyes Hug
Да започнем деня с едно ароматно и силно кафе

И докато чакаме понеделник 20.00 ч. да се порадваме на нашия герой - Кадир

Един много красив колаж с нашето слънчево момиче   love001

# 373
Привет, дружки  Hug Hug Hug

Линде  Hug Heart Eyes вече щях да питам за теб, къде се изгуби  Thinking Mr. Green

За новия проект, с участието на Кадир, в подкрепа на болни от рак  Peace

И от интервюто за #KelebekMag  Peace

"Всяка сутрин, когато се събудя и видя лицето на Неслихан, благодаря на Бог"  Heart Eyes

Ж: Какво ви научи този брак?
Кадир: Научихме се да бъдем едно с Неслихан. Чудо е, че двама души могат да бъдат един!
Ж: Вие сте заедно от 5 години. Дали любовта се променя с времето?
Кадир: Любовта продължава да расте. Всяка сутрин, когато се събуждам и виждам лицето на Неслихан, благодаря на Бог.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 11:48 от Еванджелин

# 374
  • София
Eви привет  Hug

Тук съм, но покрай празниците не ми стигаше времето да пиша, все някъде сме на гости или ние посрещаме гости  newsm62
Да почерпя за ЧРД на моето любимо слънчице Ема - навърши 3 годинки   smile3521 newsm59 party023

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 14:20 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт