Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 34 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро, момичета Hug Hug Hug

Хубав ден Hug

Линде Hug приличен е Peace но дано набере скорост, че почнат ли и другите сериали не се знае къде ще отиде Peace

Добри са й краката Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy на някои не им се нрави

Цитат
Господи, какая скучная партнерша. Даже по фото.

Фили Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 12:17 от savovas

# 451
  • Варна
Здравейте wavey
Фили и на мен ми беше много хубаво и в двете теми : )))
Рейтинга като се има предвид , че нямаше други сериали ми се струва нисък. Очкавах доста повече.
Кадир е коментирал ,че не е случайна мистичната линия. Интересувал се от известно време на тази тема и не е случайно ,че е избрал такъв сериал.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 13:41 от BVAR

# 452
  • София
Добро утро, момичета Hug Hug Hug

Хубав ден Hug

Линде Hug приличен е Peace но дано набере скорост, че почнат ли и другите сериали не се знае къде ще отиде Peace

Добри са й краката Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy на някои не им се нрави

Цитат
Господи, какая скучная партнерша. Даже по фото.

Фили Hug
Васе  Heart Eyes Hug
Може би не застава хубаво, затова така ми се е сторило  Peace
Добре, че в момента има затишие откъм други сериали та това да даде възможност да набере скорост нашия сериал. Има интересен сюжет, дано да го поддържат сценаристите

# 453
Линде, може би нас рейтинга не ни интересува newsm78 преди Терзи спомена, че държавната телевизия не се влияе от рейтинги, от онези дни пак прочетох някъде същото Peace

Боби Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 15:41 от savovas

# 454
  • София
Линде, може би нас рейтинга не ни интересува newsm78 преди Терзи спомена, че държавната телевизия не се влияе от рейтинги, от онези дни пак прочетох някъде същото Peace

Боби Hug  Фили съм изпуснала ooooh!  Hug
Така ли Васе. Това е добре, няма да го спрат по никое време  Heart Eyes
Нашата нежна красавица ще я хранят в ресторанта  smile3534

# 455
Линде, не знам колко е достоверно това Peace ще разберем в последствие Laughing

Интервюто на Кадир с руски субки на галата на Vuslat Peace

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … pl_wall_-76350204

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 15:47 от savovas

# 456
  • София
Ох Васе, искрено му желая успех на Кадир, заслужава го  Peace

# 457
  • По света и в нас.
Привет момичета. bye
Не съм писала в тази тема,дано приемате нови попълнения,защото ще следя  сериала .Кадир много ми хареса в тази роляна г-н Азиз  Blush

# 458
За тези, които не са в руската група и не могат да видят видеото Peace

Карат го да разкаже за героя си. Кадир отговаря-  Азиз е персонаж, който води луксозен живот и е от много богато семейство. Той е единственият наследник, който продължава да увеличава този лукс и управлява компанията. В неговия живот властта е много важна. Той няма време за такива чувства като любов. Освен това не вярва в нея.  В самото начало е такъв. Впоследствие заради хората, които влизат в живота му,  започва да открива за себе си и другата страна на живота, и започва да я разбира. Какво означава промяната за него?  Ето това много ми харесва, защото и аз съм я преживял. Убеден съм, че има милиони хора, които се променят. Надявам се, зрителите да разберат какво искаме да им кажем и когато гледат, да намерят нещо от себе си. Разбира се, не от първа серия, а после. Ние три месеца, а екипът от година и половина се трудим над този проект. Надявам се, те да получат добър резултат за този труд. Защото сценарият е много хубав, както и екипът. Надявам се, всички ние да получим добър резултат за труда си и вниманието на нашите зрители.

Вълнуваш ли се ?
Кадир- Разбира се. Защото ти създаваш нещо. Както сам, така и всеки в групата създавате нещо цяло. Всеки има своите функции. Ти си вложил нещо, те също. Много труд е вложен. И това ти ще покажеш на зрителите. Невероятно вълнуващо е. Надявам се, да се получи нещо прекрасно. Без вълнение и стъпка не стъпваш,  но трябва да го използваш разумно. Всеки трябва така да прави. Силното вълнение не трябва да ви връзва езика и краката. Скоро ще гледаме и ще разберем какво се е получило. Аз съм много заинтригуван.

Бибисита, добре дошла Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 18:33 от savovas

# 459
  • София
Бибисита радваме се на всяко ново попълнение, чувствай се като у дома си сред нас  Hug
Васе много интересно е разказал Кадир какво представлява героят му newsm10  Явно от тук нататък ще гледаме неговото преобразяване

# 460
Васе много интересно е разказал Кадир какво представлява героят му newsm10  Явно от тук нататък ще гледаме неговото преобразяване
Линде newsm10

# 461
Здравейте дружки Heart
Колко е хубаво темата да е уживена Heart Eyes
Биби Hug добре си дошла .Нашата тема е приятелска на Ябълката , ще ставаме разногледи малко , но много се радвам ,че Онур жъне успех с играта си в Ябълката , това пожелавам и на неговия приятел Кадир Smiley
Място под слънцето има за всички , радвам се ,че любими актьори имат проекти , пък били те и в един ден !

# 462
Някой ми е взел колажа и го е доукрасил, инициалите ми едва се забелязват ooooh! Mr. Green пък една рускиня го качила в контакта, в тяхната група. Абе не може ли този някой да си направи негов колаж Mr. Green

Обаче  им го рекнах на нашенски, нека си превеждат Joy Joy та ако ще да ме изключат от групата Joy и без това отскоро съм там.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 21:25 от savovas

# 463
 wavey Hug Привет !

Много мистика има в този сериал като за начало !!!! newsm78 newsm78

Не му завиждам на Азиз бей , около него "доброжелатели " бол ,че и в излишък !!!!

Успех на сериала !

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 21:38 от sofia26

# 464
  • Варна
Васе Hands Plus1 хубаво си им го казала.
Какво толкова има да попитат да го ползват или да споменат източника. Мушенигии на дребно.

Общи условия

Активация на акаунт