Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 34 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Васе Hands Plus1 хубаво си им го казала.
Какво толкова има да попитат да го ползват или да споменат източника. Мушенигии на дребно.

Боби, те нека го ползват и качват където искат, но във вида, който съм го направила, а не да си играят по него. Като искат да си играят, да си направят Mr. Green ядосах се, значи. Един ми лайкна поста, а пък тази дето го е качила ми пише - Получилось красиво Joy Joy Joy е на мен не ми харесва, иначе аз сама щях да си напиша болума и да се гледа в тубето Joy

София Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 22:19 от savovas

# 466
  • Варна
Ахахаах, Васе  - сериозно ли е написала така Grinning Опасно племе са тия.

# 467
Ахахаах, Васе  - сериозно ли е написала така Grinning Опасно племе са тия.

Да, Боби Peace но ето една друга какво пише

Скрит текст:
Vasia Savova
Vasia Savova
Това е мой колаж! Взет от някой и доукрасен.
1
LikeShow likesone hour agoReply
Yulia Kuzina
Yulia Kuzina
Получилось красиво
1
LikeShow likes57 minutes agoReply
Lidiya Ivanova
Lidiya Ivanova replied to Yulia
Юлия, это кражба интеллектуального труда. Кстати, не стала красивее оригинала.

# 468
  • Варна
Кстати, не стала красивее оригинала. Hands Plus1 каза ли са й го : )))

# 469
Кстати, не стала красивее оригинала. Hands Plus1 каза ли са й го : )))
Ох Боби, вече се смея Joy Joy Joy досега не се бях разправяла с рускини Joy Joy Joy

# 470
  • Варна
Васе - придобила си ценен опит : )))) Hands Plus1Hands Clap
Много са смешни мамашите.

Една извадка на Азиз бей, с кадифения глас Wink
https://vk.com/search?c%5Bper_page%5D=40&c%5Bq%5D=%23vuslat& … -128910523_253490

# 471
Поне тази поясни откъде го е взела. Друга руска група фенове на Нескад, явно някоя от тях го е направила. Абе аз снощи го качих в профила ми, но после го изтрих, защото към него добавих още една снимка и си качих втория. А тук качих първия. Колко са бързи тези, нямам думи просто Joy Той престоя само 15- тина минути. Сега и него го качих отново. Нека го види таз, дето го е взела.

# 472
Поне тази поясни откъде го е взела. Друга руска група фенове на Нескад, явно някоя от тях го е направила. Абе аз снощи го качих в профила ми, но после го изтрих, защото към него добавих още една снимка и си качих втория. А тук качих първия. Колко са бързи тези, нямам думи просто Joy Той престоя само 15- тина минути. Сега и него го качих отново. Нека го види таз, дето го е взела.

Добра вечер дружки Heart Eyes
Васе , не им се дразни , значи им е харесал колажа , но не са се стърпяли и са го ''украсили '' . А с тях няма да излезеш на глава , сигурно няма да разберат ,че си се подразнила Hug

Аз с мишката минах на руски серията .Ами хареса ми , заинтригува ме .Момата още не я възприемам нещо , на снимка е по-красива , НО ми хареса как играе . Да знаете , има хляб в сериала .Дано това за рейтингите е вярно , защото понеделник не е лек ден . Мисля ,че ще си намерят нишата от зрители .
Очаквам с нетърпение 2 епизод !

# 473
А Фили, спрях да се занимавам вече. Разбраха много добре какво казах, след като поясняват и се включват в коментарите. Е, поне някои от тях, де Joy Joy Joy

За рейтинга, днес за пореден път чета в темата за Ябълката/пост на Дъга/, че не е важен за държавната телевизия. Значи щом на няколко места го прочетох, може би е вярно.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 23:58 от savovas

# 474
  • Варна

Добра вечер дружки Heart Eyes
Васе , не им се дразни , значи им е харесал колажа , но не са се стърпяли и са го ''украсили '' . А с тях няма да излезеш на глава , сигурно няма да разберат ,че си се подразнила Hug

Аз с мишката минах на руски серията .Ами хареса ми , заинтригува ме .Момата още не я възприемам нещо , на снимка е по-красива , НО ми хареса как играе . Да знаете , има хляб в сериала .Дано това за рейтингите е вярно , защото понеделник не е лек ден . Мисля ,че ще си намерят нишата от зрители .
Очаквам с нетърпение 2 епизод !

Ахахахах Фили : "сигурно няма да разберат ,че си се подразнила" - къде ти - тя необятната руска душа е над тия неща JoyJoyJoy те не си го слагат на сърце. Всичко е "на ползу Родину " : )))))

Има хляб в сериала. Аз друго тогава мисля щом рейтинга няма значение за тях - тогава да дръпнат от конкурентите на Ябълката : )))) Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp и тя да се качи нагоре BlushBlushBlushHeart Eyes

# 475
# 476
Еве newsm51 знаех си аз, че ще сте готови днес Heart Eyes затова изчаках. Сега ще си го изгледам с удоволствие.

# 477
  • Варна
Охооо bouquet Браво на екипа по превода!  HugHugHug

# 478
  • София
Еви уникално бързи сте  smile3501 newsm51 love001
Не сте спали за да ни зарадвате
Това е за вас сладурки, да се подкрепите след уморителния труд

Скрит текст:

# 479

Хубава сряда на всички Hug Hug Hug

Общи условия