Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 35 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте дружки на Коледа Heart Hug
Радвам се ,че празникът свърши , защото за съжаление ние , българите го свързваме с пълни софри . Не смея да отида до кантара Grinning
Ще трябва някакси да изтърпим до 07.01 , дано сериалът ни хареса , искам да видя Кадир най-после на екран и то с успех .
Много хубави колажи , Васе и Боби Heart Eyes

# 256
  • София
Привет момичета  Hug
Хайде, не остана много време до 07.01.2019г., когато ще стартира сериала на Кадир  Heart Eyes
Вече пуснаха трейлър и снимки, дано да е на късмет  Peace
Последно сериала ще се казва "Сливане" и ще се излъчи от 20,00ч. по TRT1.
https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?w=wall-76350204_368255%2Fall

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 23:00 от БлагаВест

# 257
Няма що , ще се леят сълзи ...

И един красив ''Антонио Бандерас ''

Прекрасен европейски джентълмен

Момичета , знам ,че съм пристрастна , но за мен Кадир има най-аристократично излъчване сред актьорите .
Много харесвам Къванч Т - талантлив и красив ( личи си славянската жичка ), Мурат ( голям талант , голяма харизма , макар ,че е приятел с вожда ...), Бурак О - талант и красота в едно , Чаатай хубав, талантлив , лъчезарен с модерно излъчване и много други , които са заслужено известни и обичани от феновете си , но на Кадир наистина освен чара , красотата и положителната енергия притежава и тази аристократичност , която не се научава или купува или я имаш или не ...

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 22:27 от Phillipine

# 258
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug

Наистина, много е готин Кадир в този образ  Heart Eyes

Линде  Hug сливане му викат на едно друго нещо  Whistling

Аз все пак ще сложа и нашето видео, кусура бакма  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=CAb8_iwkPNc

https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239640%2Fe7f253 … l_wall_-113691288

# 259
Еви Hug , чакаме с нетърпение 07.01 !
Радвам се ,че ще го превеждате !

# 260
Филипинче  Hug Heart Eyes

Vuslat - любовна среща
Дългоочаквана, жадувана среща с любимия, след дълга раздяла  Peace
Доколкото виждам от трея, на дъската с игра са 101 препятствия, които ще трябва да измине наш Азиз, докато се съберат накрая с любимата.
Артък ще видим, как пък ще стане тя любима...

Разчетох някои от думите на дъската - първото, тоест 6 /нали от там започва играта/ е Под земята.
7 - незнание, неведение
8 - омраза, ненавист
15 - забранени неща
и т.н.

Интересно ми изглежда, пък музиката много ми напомня музиката от Греховете на баща ми  Peace
Трябва да се види, да не е същия композитор  Sunglasses

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 23:44 от Еванджелин

# 261
# 262
# 263
Момичета Hug Hug Hug

# 264
  • София
Здравейте дружки  bouquet
Кадир ви поздравява  Heart Eyes 
Прошарва се момчето ни, но това го прави по-възмъжал  smile3521

# 265
Линде Hug нищо чудно за ролята да са го прошарили или пък от светлината Laughing на други снимки не е така. Тук ми прилича на Джордж Клуни в по-младите му години Laughing

# 266
  • София
Васе  Heart Eyes Hug
Може и да го прошарват допълнително, но определено на мен тази визия на Кадир ми харесва много  love001

# 267
  • Остров Кос
С тази визия Кадир е страхотен,любим актьор ми е. Ще следя темата с интерес ,дано проекта му има късмет да го гледаме дълго на екран. И на мен ми прилича на Джордж Клуни в по-младите му години Simple Smile

# 268
  • София
Аглая добре си дошла в темата  Hug
Дано наистина този проект се хареса и се гледа от комшиите, че то от тях най-вече зависи какъв ще е рейтинга за да не го спрат по никое време  Peace
И веднага са направили колаж с новата визия на Кадир  Heart Eyes

# 269
  • Остров Кос
Аглая добре си дошла в темата  Hug
Дано наистина този проект се хареса и се гледа от комшиите, че то от тях най-вече зависи какъв ще е рейтинга за да не го спрат по никое време  Peace
И веднага са направили колаж с новата визия на Кадир  Heart Eyes

Добре заварила,страхотни са Несли и Кадир,много ги харесвам. Отдавна ви следя ,но сега се престраших да пиша. Хубав следобед  на всички в групата.

Общи условия

Активация на акаунт