Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 35 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Голям красавец е нашият любимец Heart Eyes
Очаквам с нетърпение сериалът да е успешен !
Явно е ,че ще е тежка драма , ама комшийте такива дизита харесват .С момата много си подхождат този път , за това очаквам да има химия .
Несли може и чак на есен да видим ( настройвам се , но и март не е лошо Grinning ) , дано поне новини да получим .
Жалко за Соколите , тъкмо се настройх да ги гледам заради вас , дружки Hug
Аглая Heart добре дошла в нашата тема , аз също едно време трудно се престраших да пиша , но се радвам ,че го направих , защото тук намерих приятелки Smile

# 271
Аглая, добре дошла Hug Фили Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 17:16 от savovas

# 272
  • Остров Кос
Благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile Малееее с тази визия Кадир е направо уникален

# 273
  • София
Васе, супер колажи, но този ме грабна веднага  Heart Eyes

Аглая, ето ти още един красив Кадир  smile3503

Топло, топло от нашите патрони  Heart Eyes
Изловили са ги на гала представлението на филма "Вълк"  newsm78

Ето кои са участниците
Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу, които бяха партньори в "Сезонът на черешите"

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 20:55 от БлагаВест

# 274
Новичка Heart Eyes

Линде, ето тук не е прошарен Laughing

П.П Писали сме едновременно, като ти гледам редакцията Joy

Линде, на гала са на филма "Сибел", с Дамла Сонмез Peace а не на "Вълк"

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 21:15 от savovas

# 275
  • София
Васе  Peace Няма нищо, тъкмо да им се нарадваме на нашите сладури Heart Eyes
Вярно, че не се вижда да е прошарен на тази снимка  newsm78 Явно са ролята го просребряват  newsm47
При рускините прочетох това за филма, явно те са се объркали  Naughty

# 276
Въййй най-после да се покажат заедно бе   Mr. Green То големи конспирации значи  ooooh!

Васе  Hug Heart Eyes прошарен е Кадир, но хич не се отразява това на младежкото му излъчване. Много е готин, младолик... екстра си е в този образ

Аглая, добре дошла при нас  Hug Heart Eyes

Статийка от Ранини  Peace

http://www.ranini.tv/haber/34740/1/vuslat-dizisinin-yayinlanma-tarihi-belli-oldu

Накратко казано...

Обявена е датата за пускане на сериала Vuslat

Новият сериал, който ще се срещне със зрителите на 7 януари по ТРТ1, ще покаже как Азиз ще премине през множество трудностии и ще се промени по пътя към любовта.
Роден в Германия и върнал се на 15 години заедно със семейството си в Турция, Азиз е авторитарен, предпазлив и харизматичен наследник, управляващ семейната фирма.
Кадир Доулу, даващ живот на влюбения Азиз, споделя, че сюжетът е вдъхновен от невъзможната любов на Лейла и Меджнун, Керем и Аслъ. Героят, който ще пресъздаде, от момента, в който се влюбва, започва да си задава въпроси за живота и за себе си. Но тази любов ще поиска от Азиз да се откаже от много неща.
Vuslat ще разкаже за приключенията по пътя към любовта и превръщането в "добър човек", по примера на играта на Ибн Араби - Satranc-i Urefa.

# 277

При рускините прочетох това за филма, явно те са се объркали  Naughty

Линде, то на едната снимка си пише  #sibelfilm Laughing a на другата участниците във филма, като Дамла е първа Laughing

Еве Hug bouquet  

Въййй най-после да се покажат заедно бе   Mr. Green То големи конспирации значи  ooooh!

Дори са се хванали за ръчички Laughing

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 21:43 от savovas

# 278
  • София
Еви и аз си го харесвам прошарен, някак помъдрял и стабилен изглежда. Добре, че излязоха от нелегалност двамката,  та да се успокоят жълтурковците. Все ги развеждат  newsm62
Те не държат на всяка цена да демонстрират връзката си. Както го правят някои други, дето през ден ходят да вечерят в един и същи ресторант, за да демонстрират колко се обичат.
Ето още кои са присъствали на галата

# 279

Линде,  Еркан Колчак Кюстендил е и участник във филма Peace На едната снимка е със съпругата си Peace

Обаче е застанал точно под името си Joy

# 280
  • София

Линде,  Еркан Колчак Кюстендил е и участник във филма Peace На едната снимка е със съпругата си Peace

Обаче е застанал точно под името си Joy
Васе благодаря ти за поясненията, защото аз не познавам доста от турските артисти и постоянно ги бъркам. Да не говоря, че и турски не разбирам  hahaha hahaha

# 281
Линде, аз него го харесвам Heart Eyes игра с Кадир - брат му- в Кьосем султан Peace

И една хубава новина Heart Eyes Сестрата на Кадир е хамиле Heart Eyes по-скоро ще стане вуйчо, не чичо Laughing чакат първото бебче във фамилията Laughing

Кадир скоро станет дядей ❤🙏
Поздравляем @asumandogulu & @serdartrhn ❤❤❤

# 282
  • София
Линде, аз него го харесвам Heart Eyes игра с Кадир - брат му- в Кьосем султан Peace

И една хубава новина Heart Eyes Сестрата на Кадир е хамиле Heart Eyes по-скоро ще стане вуйчо, не чичо Laughing чакат първото бебче във фамилията Laughing

Кадир скоро станет дядей ❤🙏
Поздравляем @asumandogulu & @serdartrhn ❤❤❤

Да, сега като ми каза къде е играл Еркан Кюстендил, се сетих от къде ми е познат   Peace
Много се радвам за сестричката на Кадир, тя е много симпатично момиче, нека да роди едно прекрасно детенце. Мисля, че и на Кадир вече му е време да става татко, защото мина 35 год. Така, че да не се офлянква, а да действа  newsm48

# 283
Да, сега като ми каза къде е играл Еркан Кюстендил, се сетих от къде ми е познат   Peace
Много се радвам за сестричката на Кадир, тя е много симпатично момиче, нека да роди едно прекрасно детенце. Мисля, че и на Кадир вече му е време да става татко, защото мина 35 год. Така, че да не се офлянква, а да действа  newsm48
На Кадир му е време, но на Неслихан не е Laughing Четох нейно интервю, в което я питат за дете и тя казва, перифразирам - дете? защо не, но когато му дойде времето Laughing
Сега ще го потърся и ще го постна  Peace

Колажът ми попадна и в туитър, и в руската група във викито Laughing харесали са го и са го качили, и на двете места Laughing

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 23:00 от savovas

# 284
  • Варна
Привет! Hug
Много новини : )

Браво Васе! Hands Clap за колажа : )

Общи условия

Активация на акаунт