Кауфланд - тема 33

• 82 707
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Пийте си ги тези пикливи псевдовина. Аз от дядо знам, виното е от грозте. Naughty
Мерси за брошурата отивам да я видя.

# 331
  • Пловдив
Мерси за брошурата!
Набелязах някои неща...особено любими бонбони трюфел ще са намалени Wink

# 332
:
Пийте си ги тези пикливи псевдовина. Аз от дядо знам, виното е от грозте. Naughty

Тъй, тъй...и само червено винце. Дядо ти каза ли ти и това? Stuck Out Tongue Closed Eyes

За него има стотици песни, а за бялото сал една и тя звучи така: " Еехххх, винце, винце...защо не си червено"....Joy

# 333
:

Тъй, тъй...и само червено винце. Дядо ти каза ли ти и това? Stuck Out Tongue Closed Eyes

За него има стотици песни, а за бялото сал една и тя звучи така: " Еехххх, винце, винце...защо не си червено"....Joy
Тети, разбира се! "Червено вино снощи пих и капка не остана" Дядо я пееше доста добре  Wink

# 334
Душички, без пари ги дават.

# 335
Душички, без пари ги дават.

Аз онзи ден си купих на редовна цена, но имаше и такива в ужасен вид- вероятно тях са пуснали намалени, ако някой иска да ги съживи.

# 336
Какъв е този троскут Joy

Лъки, сега бабите пеят за виното на Веско Маринов Satisfied...пак червено, естестФено....

# 337
Цветовете вече бяха започнали да изсъхват, но листата и корените им бяха хубави зелени и плътни. Много бройки бяха, цяла поставка от 3 реда.
Направих снимката защото много често се коментират неща намалени.
Ами троскот да, не са като твоите зюмбюли от Лидл, радвам се че съм те разсмяла толкова  Hug

# 338
  • Варна
Такава орхидейка, намалена, ама май беше на 7 лв и от друг супермаркет, сега ми седи с опадали цветчета, но със зелени хубави листа. Grinning Гледам си я, дано някой ден видя пак цвят.

# 339
Мерси за брошурата!
Набелязах някои неща...особено любими бонбони трюфел ще са намалени Wink
А случайно да знаеш,тези трюфелчета колко бройки са в кутията?Благодаря!

# 340
Днес стоя аз на касата,и по някаква си моя причина си държа банкнотата от 100 лева и подреждам в количката вече маркираните стоки.Касиерката казва:"Притеснявате се дали ще ви стигнат?" :0
Засмях се,нищо не казах.
Откога уволнени бесни лелки от аптеките на Марешки се назначават за касиерки в Кауфланд?!!
Трябваше да ѝ кажа,че тя ще ми доплати ако случайно не ми стигнат.Но нищо не каза,когато сметката ми се оказа 70 лева.
Аз ли нещо не съм в ред,или това поведение е неприемливо?

# 341
Не виждам нищо обидно. Може да не  разбирам за какво точно говориш  де...Rolling Eyes

# 342
  • Буркина Фасо
и аз не виждам обида.
а и защо да не се назначават лелки за касиерки ? нека да отидат млади моми - и тях ще назначат.
ама не одат  hahaha

# 343
Ма как ще ме пита дали се притеснявам дали ще ми стигнат парите???????????????????Въобще някъде по света,освен тук,позволено ли е служители да питат такива неща клиентите,които всъщност им плащат заплатите???????????????Все едно сутринта тя ми ги е дала,преди да отиде да е касиерка в Кауфланд.
Явно аз нещо не съм добре.

# 344
Много често казвам, че имам примерно 30 лв и да маркират до 30 лв. Виждала съм и  много възрастни хора да го правят. Според мен е нормално и по-добре да питат, отколкото после да размаркират или да сторнират.

Общи условия

Активация на акаунт