Кауфланд - тема 33

• 82 693
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Ма как ще ме пита дали се притеснявам дали ще ми стигнат парите???????????????????Въобще някъде по света,освен тук,позволено ли е служители да питат такива неща клиентите,които всъщност им плащат заплатите???????????????Все едно сутринта тя ми ги е дала,преди да отиде да е касиерка в Кауфланд.
Явно аз нещо не съм добре.

А да те гледа може ли? Или пак ще е обидно Rolling Eyes

Мале...пък аз си мислех, че аз съм заядлива...цвеКе, цвеКе съм аз ...Satisfied.....тъй като чета....

Пели..споко.
Едва ли е искала да те обиди...

# 346
  • Буркина Фасо
на мен не ми пречи да ме питат това. по-дразнещо ми е накрая да ме питат доволни ли сте от ...  или нещо друго.

# 347
Може да ме гледат,да.
Но не да се държат като че ли се познаваме от 100 години,че и парите дали ще ми стигнат,чак се е загрижила за притесненията ми.
Не търся разбиране тук,но и се учудвам че сте ок със ситуацията.
Нека да спрем с темата,аз направих изводите за себе си Simple Smile

# 348
Искала е да разчупи малко....обстановката.
Да завърже приказка един вид...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 349
  • shumen
Тези портокали от другата седмица дали ще са пак като тези,който са намалени в момента.Сегашните са много сладки и много ги харесах аз.

# 350
Много често казвам, че имам примерно 30 лв и да маркират до 30 лв. Виждала съм и  много възрастни хора да го правят. Според мен е нормално и по-добре да питат, отколкото после да размаркират или да сторнират.
Даже в някой държави ходят с апарати в кошниците и си проверяват докъде им е сметката до момента, много полезно нещо.

# 351
Вярно малко недодялано е направила опит да подхване разговор. Трябвало е да попита дали 100 тачката е от новите банкноти дето сега ги пускат в оборот. Ема не може да са всички Хентелигентни и остроумни като много от пишещите в групата (изключвам себе си да не се получава самореклама), но невиждам нищо обидно. Щом са ви върнали точно рестото и няма грешки с маркираните цени женицата си върши работата за която е сложена - дърта, млада няма значение. Като гледам новите магазнини на амазон дето няма пукнат продавач и всичко е на самообслужване ще има да се чудим с кого да си обменим някой лаф GrinningGrinningGrinning

# 352
И аз имам 1-2 касиерки, които не ми "любими" и ги избягвам.
Конкретната случка не знам дали е била заяждане или как, но има и приятни лекли в К.

# 353
От както близка беше започнала работа на каса, не точно в К, в друга верига, и изкара само месец и напусна, знам как ги юркат и експлоатират. Луди стават. Хич не е лесно, колкото и да изглежда лесно от страни.
Малко търпение не е излишно в такива ситуации Simple Smile

# 354
  • Пловдив
Мерси за брошурата!
Набелязах някои неща...особено любими бонбони трюфел ще са намалени Wink
А случайно да знаеш,тези трюфелчета колко бройки са в кутията?Благодаря!
не пише нийде на кутията...само 175гр. Но са повече от 10 мисля.

# 355
]Някой с отзив за прахосмукачката ,която е от утре.Пише ,че е за сухо и мокро почистване.Цената е много ниска за такъв тип прахосмукачки ,за това се чудя дали ще върши работа.

# 356
Отзиви за фритюрника на топъл въздух имате ли? Цената му е много добра, изглежда прилично, но не знам дали е ок?

# 357
Пелли, само не разбрах каква връзка има К с Марешки?
Нещо не си била в настроение, аз не бих се впечатлила изобщо. Hug

# 358
Защо трябва да има връзка?Ти чак сега ли ме отразяваш Grinning
Аптекарките в Марешки са пословични със своята селяния,и веднага реших,че в К са взели една дисциплинарно уволнена.В този ред може да има връзка,да.Темата е приключена.Старая се да не обръщам внимание на много неща,но за мен лично това беше брутално.А ако бях извадила половин пълна кауфландска торба с монети по 1ст.?!

# 359
Нашите пък са много любезни, аз само от Марешки пазарувам.
Затова се учудих.
Минало е вече, не се ядосвай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт