Кауфланд - тема 33

• 82 591
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Поне от 1 година насам не съм попълвала гаранция на Информация. Наложи се да върна една машинка, беше с непопълнена гаранция, закрепена към касовата бележка. Върнаха ми парите без проблем.

# 586
Някой с отзив за тиганите Брио? Как се държат с времето? Драскат ли се, залепват ли много? Гледах опаковката, пише без PFOA, без олово и без кадмий, нещо друго вредно, което не бива да има?

Иначе от брошурата нищо друго не си харесах, освен маска и тиган. Smiley

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 14:58 от Дидичка

# 587
Момичет взех си тази кана, но когато загря водата и тръгнах да сипвам от чучура започна да подлизва и да се стича по каната доста вода. Дали е нормално или да я връщам ?

# 588
  • Варна
Капакът беше ли добре затворен? По принцип не трябва да се стича така водата.

# 589
Да напълно затворен беше. Съмнява ме че тече между пластмасата и стъклото под чучура, а не от самия него .
В какъв срок можем да я върнем ?

# 590
Някой има ли намерение да купува уреда за пречистване на въздух?
Според мен е слаб. Аз скоро си купувах (друга марка) и разгледах подробно много модели. Например този https://vimax.bg/vazduhoprechistvateli/vazduhoprechistvatel-rohnson-r-9400.html е малко по-скъп от този в К, а с повече нива на филтрация и по-голяма мощност.

# 591
  • shumen
Срока за връщане не беше ли един месец.

# 592

Пекох филийки след въпроса ти...светнаха и двете, но някак слабо, после по-ярко светна червената лампичка. Нали пече, все пак))

Днес питах на информация. Момчето ми каза, че си е купил същия и при него е така. Важното е да включва и изключва. Аз направих едни малки кремвиршчета, цепнах ги и сложих вътре кашкавал. Станаха много добре. Няма да го връщам.

# 593
От кога непопълнена гаранционна карта важи?
Да не би вече да е като в Лидл-бележката ти е гаранцията.

Да, така е.

# 594
  • Варна
Здравейте
имате ли представа , тиганите които сега са на промоция ,този който е 26 см също ли е намален ?
Гледам има 24 и 28 см , отделно за палачинки и дълбок .Но 26 см вмагазина е на  редовна цена 25 лв .Оглеждах се , никъде не видях служител че да попитам .

# 595
Отдавна се каня на едни скари Мюлер, сега са намалени на 40 лева до неделя. Има ли някой с такава и дали сте доволни?

# 596
  • София
Отдавна се каня на едни скари Мюлер, сега са намалени на 40 лева до неделя. Има ли някой с такава и дали сте доволни?
Имам я от 1 год. Лесна за почистване....направо в мивката. Но на мен ми е малко бавна с това включване изключване. Ако е за изпичане на 5-6 кюфтета става , но както ми е пълна къщата с домочадие -  за около 1 ч. и нещо пека примерно 15 пържоли .

# 597
Благодаря evolis, моето домочадие не е голямо. На мен ми харесва идеята да има термостат, за да не прегаря продуктите. Четох характеристиките за българските скари, тези които са от стоманени тръби - ами те пекат на 300 - 320 градуса, това е прекалено висока температура за готвене. По-скоро се питам дали покритието е достатъчно качествено.

# 598
  • София
Някой с отзив за тиганите Брио? Как се държат с времето? Драскат ли се, залепват ли много? Гледах опаковката, пише без PFOA, без олово и без кадмий, нещо друго вредно, което не бива да има?

Иначе от брошурата нищо друго не си харесах, освен маска и тиган. Smiley
аз съм много доволна от всичко на тази марка, вече ги ползваме повече от година и нищо не е мръднало - дори ножовете още режат все едно са купувани вчера

# 599
От кога непопълнена гаранционна карта важи?
Да не би вече да е като в Лидл-бележката ти е гаранцията.
И аз се изненадах. Дадоха ми празна гаранционна карта за блендера

Общи условия

Активация на акаунт