Кауфланд - тема 33

• 82 579
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Някой с мнение за каната, затопляща вода от тази седмица?

# 601
Някой с мнение за каната, затопляща вода от тази седмица?

Ползвам я повече от година, засега нямам оплаквания, добре работи.

# 602
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Време е за новата брошура Wink
https://media.kaufland.com/leaflets/bg/KW05_5600/blaetterkatalog … index.html#page_1

Приятна събота и неделя Blush

# 603
  • оттам, откъдето започва България
https://www.kaufland.bg/ Има и игра.

# 604
Soul, Didka, ще има тоалетна хартия Фамилия, да не я забравите Wink. Аз си харесах и душ гел Палмолив, Вики от Русе, чу ли, не го беше видяла веднъж. Кашкавал Маджаров, изгоден е, Тета, къде си, пробвай го. Зехтинът много скъп Grinning. Чаршафите с ластик може и да не са от трико, а от плат, т.е. хубави са, но не виждам добре.

# 605
  • Русе

....... Аз си харесах и душ гел Палмолив, Вики от Русе, чу ли, не го беше видяла веднъж....
Вики се зареди порядъчно от Германия със същия душ гел за 1.95€, така, че сега е пас Smirk
Аз май само вафлите Царевец харесах на първо разглеждане.
Ядосана съм, че вече само течни перилни препарати пускат на промоция Rage

# 606
Добро утро в събота.
Зехтина не е много скъп, но е май в пластмасова бутилка и не ми допада. Ще си взема топчетата Бреф, цената е добра и са 4 бр. Активия  Embarassed , царевичка в консерва, любимия ми сок Гранини, видях хартията за печене и се сетих че моята намалява.
От текущата седмица да похваля маслините, мнооого хубави.

# 607
Лъки,зелените без костилка,от витрината ли?

# 608
Не, стафидата, тези с бадем и микса. От витрината. Най ми харесаха стафидата, едри са и имат месо.

# 609
Благодаря ти Лъки!

# 610
  • Русе
Не, стафидата, тези с бадем и микса. От витрината. Най ми харесаха стафидата, едри са и имат месо.
И аз предположих, че за тях става въпрос. Скоро бяха на промо в Билла, взех и не ми харесаха. Едри бяха, но и костилките им бяха много едри. Та, "месо" почти нямаше. За това и тези ги подминах. Утре може да ида да взема малко. Пак от Германия си взех вакумирани турски маслини тип стафида - gemlik, превъзходни. 500 гр. 1,99€, а Кауфланд ми ги продават за 12 лв/ кг. и то на промоция Confused

# 611
По принцип стафида купувам само когато са на промоция, 12 лв ще им дам, ама друг път.
Не винаги са хубави. По някога са дребни и сухи и чак пд ме хваща. В момента уцелих явно добра партида, имат и месо и не са сухи.
Ясно, че в немско е по хубаво и по евтино, ама какво да правим. Sad

# 612
Аууу...маслини с месо ??? Къде?
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 613
Ядосана съм, че вече само течни перилни препарати пускат на промоция Rage
Не сте права. За непретенциозните има тази седмица
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00052655.html
За любителите на маркови други седмици ще излезе нещо. Преди доста седмици и ариели и всякакви други прахове се търкаляха на промоция.

# 614
Аууу...маслини с месо ??? Къде?
Stuck Out Tongue Closed Eyes

И аз ги видях. На еко био щанда бяха. Как къде Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт