Кауфланд - тема 33

• 82 743
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Аз харесах дамските портмонета. Но не знам дали ще успея да отида в понеделник. Ако са хубави, сигурно бързо ще свършат. Пускали ли са ги и преди? newsm78 Трябва ми точно такова - черно и изчистено. Дано и вътрешното разпределение да е ОК.
Във всички китайски магазини ги има.
В Кауфланд е от естествена кожа, а в китайските магазини от полиуретан(изкуствена кожа).

# 211
И в лидл в понеделник ще има...сигурно си ги видяла, но все пак .. Blush

# 212
  • София
Аз харесах дамските портмонета. Но не знам дали ще успея да отида в понеделник. Ако са хубави, сигурно бързо ще свършат. Пускали ли са ги и преди? newsm78 Трябва ми точно такова - черно и изчистено. Дано и вътрешното разпределение да е ОК.
В Кауфланд е от естествена кожа, а в китайските магазини от полиуретан(изкуствена кожа).
В брошурата пише само кожа, а не дали е естествена, или изкуствена.  Thinking  Но на място ще може най-добре да се види.

# 213
  • Буркина Фасо
портмонетата празни ли са или са пълни с евро ?  hahaha

# 214
Добре е да е леко също така...защото китайските са тежки и обемни и дамската ми чанта натежава доста...уж нищо не слагам, пък ей ги 5 кг...Joy

# 215
В брошурата пише само кожа, а не дали е естествена, или изкуствена.  Thinking  Но на място ще може най-добре да се види.
Щом пише само кожа, значи е естествена кожа. Не е нужно да се пояснява. Едва ли биха направили тази грешка да напишат кожа, а да е от полиуретан. В краен случай от КЗК ще им се зарадват.

# 216
  • Варна
Не мисля, че е така. Даже по принцип като предлагат нещо от естествена кожа, му слагат символът за такава, за да привлекат вниманието на хората. Има всякакви еко - меко кожи, добри и качествени имитации.

# 217
Не е указано от каква кожа са. Дори и за ръкавиците.
В лидл си пише ръковици от агнешка кожа. Има си и знак за ест.кожа до тях и до портмонетата.
При К няма яснота...

# 218
  • somewhere over the rainbow
Горе на снимката /предполагам брошурата от Лидъл/ пише естествена кожа. Не са ли същите в К.?

# 219
Пред мен е брошурата на К...ни знак има, ни думата естествена/агнешка кожа/напа и прочее.

Горе линкът е на Лидл.

# 220
  • somewhere over the rainbow
Е, тя и цената в Лидъл е друга. Не са същите.

# 221
Ами питайте...имате си информация, форма за контакт...

# 222
Промоция от миналия ден 😊

Жалко, че не нося дълги рокли, пък и номера не беше за мен.

# 223
Някой има ли отзиви за уреда за къдрици или марката - Switch on? Благодаря предварително😊
П.С - и за комплекта за маникюр... уж лед лампа, а на снимката само електрическа пила дали. От мощностите нищо не разбирам, това 7,5 W за кое от двете се отнася?

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 19:30 от Петя Карева 602616

# 224
  • Варна
Може би ел пилата е с вградено лед осветление?

Общи условия

Активация на акаунт