Кауфланд - тема 33

• 82 743
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ММ е взел снощи от Т Маркет масло Президент за 4 лева. На етикета пише, че е произведено в Полша.  Rolling Eyes Още не сме го пробвали, но мирише добре и е твърдо на пипане.

# 256
Не е лошо това в Т маркет
иначе във Франция Президент е на цената на боклуците Маркенбутер като ги намалят https://www.carrefour.fr/p/beurre-gastronomique-doux-president-3155251205500

# 257
  • Пловдив
Имате ли идея къде в стои шоколадовият чипс(пелети) и фондана.Ако имате снимки как изглеждат че да го намеря по бързо.

# 258
Имате ли идея къде в стои шоколадовият чипс(пелети) и фондана.Ако имате снимки как изглеждат че да го намеря по бързо.

редът след подправките, поне при нас  ... но фондан не знам дали има

# 259
Момичета, долнищата и горнищата с цип на Адидас памучни ли са ?

# 260
Здравейте, някой да е взел пилата за пети Sanitas? Заслужава ли си?

# 261
  • Bulgaria
Какво ще е празничното разписание на Кауфланд ? Ще почиват ли на Коледа ?

# 262
Има го на последната страница на брошурата, не знам дали ще е еднакво за всички филиали
на 25-ти и 1-ви почиват, на 24ти и 31-ви са до 16,00 ч при нас

преди малко ходих, пълна лудница

# 263
  • София
https://www.mediapool.bg/kaufland-spira-da-prodava-stoki-na-yuni … r-news287849.html
K. спира д продава стоки на Юниливер

# 264
# 265
  • Бургас
Не знам да похвалвам ли кауфландци или не... Във вторник покрай другите неща купих и почти 2кг банани, помнейки цената 1,59 или 1,69 дето ми се беше набила отнякъде. Оказа се че само в събота щяла да бъде такава, ама бях ги взела вече. В сряда, обаче, триейки рекламните мейли от пощата си, заглеждам този от тях, където с големи букви е обявена цена  1,58 за бананите от 18-ти... В сайта им обявена същата промоция. И какво се получава - рекламират ми те намалена цена уж от 18-ти, а моите банани от по 2,49лв са купени точно на 18-ти сутринта... Запитах ги културно и леко нервно относно заблуждаващата реклама и сравнително бързичко ми отговориха с дежурното благодарим за сигнала и прочее ала-бала, но и искане за адрес за да ми пратели компенсация. И вЕрно - днес Спиди ми донесоха ваучер за 10лв и извинително писмо Simple Smile Та бърза реакция и адекватна, макар че ако бях писала на КЗК/КЗП с надлежни снимки на касовия бон с датата и сумата и рекламите, щяха да отнесат доста по-хубава финансова гьостерица Wink

# 266
 bouquet

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 13:09 от Пролетно цвете

# 267
  • Bulgaria
Бананите и сега са намалени. Явно е рекламен трик ,че ще бъде само един ден Simple Smile

# 268
  • София
Как е киселото зеле в кофи? В Лидл го изпуснах, макар че и тука може да го няма.

# 269
A за стоките на Uniliver мога само да ги поздравя! Сега ако спрат и боклуците на Нестле и ги заместят с нещо по-добро..

Общи условия

Активация на акаунт