Кауфланд - тема 33

• 82 717
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
    Здравейте момичета преди в кауфланд имаше телефони смартфон за 140 или нещо подобно.Някой дали е видял наскоро телефон на подобна цена.
    В интернет има доста на тази цена https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/android/?orderby=1 и има голямо разнообразие.
    Благодаря ви.

# 301
    Панетонето си е чист козунак със стафиди  Tired
    Някой има ли ел.кухненска везна, която се взема с точките? Доволни?
    Аз си я взех, харесва ми, отне ми 2-3 дни да свикна кога трябва да задържа и кога само да докосна тъч бутона, но сега си работя супер с нея. Наистина обаче, както пише в упътването трябва да се пази от студено, защото я зарязах една вечер на - 1 и на другия ден и се молих 10 минути на тръгне. Ама аз съм си виновна. Заслужава си 20-те лева.

# 302
    Здравейте, по-назад видях, че сте обсъждали връщането на електроуреди, но какъв е срокът за връщане на дрехи? В Лидл съм заменяла за друг размер или са ми връщали парите, но тъй като по-рядко пазарувам в Кауфланд и не съм запозната, а в сайта отново имаше само за ел. уреди.

# 303
    Най-добри попитай на информация -там или по телефон.
    Не е ясно какъв е срокът и има ли изобщо такъв - за връщането.
    За рекламация си е по закон 2 г.
    Но дали още имат политика и за връщане на здрави/изрядни дрехи и др.артикули - е мистерия.

# 304
    • 1st floor
    Питай на ФБ страницата, най-бързо става. И го имаш черно на бяло, ако попаднеш на някоя киселячка на Информация. На мен ми казаха три месеца, но не помня как точно бях формулирала въпроса си и да не те подведа... Laughing

# 305
    Днес ходих за мокри кърпи Бочко, нямаше нито един пакет останал, а е първи ден от промоцията.
    Купих банани, багета, маслините колосал и др, обаче много се изнервих, за какво ги печатат тези брошури като не са верни.

# 306
    Здравейте, по-назад видях, че сте обсъждали връщането на електроуреди, но какъв е срокът за връщане на дрехи? В Лидл съм заменяла за друг размер или са ми връщали парите, но тъй като по-рядко пазарувам в Кауфланд и не съм запозната, а в сайта отново имаше само за ел. уреди.

1 месец. Онзи ден върнах комплект прибори и това ми казаха.

# 307

1 месец. Онзи ден върнах комплект прибори и това ми казаха.

Приеха ли ги без касов бон?

# 308
    Намерих си бележката и с нея ги приеха. Мислих да питам ако нямах касов бон дали биха ги приели, но служителката беше крайно нелюбезна и реших да не я питам.

# 309
    Аз взех една електрическа мелничка от тези с точките, която за седмица ползване, 3 пъти блокира. Мисля да я връщам.

# 310
    • русе
    Плодови вина има ли?

# 311
    • Буркина Фасо
    те ме хвърли в размисъл ....дали има зеленчукови вина  newsm78
    аз знам само за плодови.  Laughing

# 312
    Има да. От един плод, грозде му се вика. Laughing

# 313
    Питането вероятно е за по-засукани и изтънчени плодове от гроЙзето....за малиново се сещам . Та има ли....малиново де ?

# 314
    • русе
    За плодово-малина,боровинка питам!!!
    Кой говори за грозде????
    Благодаря😊
    Утре ще си проверя🤔

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 20:31 от искренчето78

Общи условия

Активация на акаунт