Кауфланд - тема 33

• 82 693
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Запозната съм със случката в аптеката , впоследствие се оказа, че клиента не е цвете за мирисане. Прибързано съдиш, за приключен случай не бих писала по форуми.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 23:06 от Пролетно цвете

# 361
Коя случка в аптеката?За кой/коя говориш?
Лично съм имала неколкократни "срещи от трети вид" Grinning с такива мустакати и ядосани на Вселената аптекарки.В няколко аптеки Марешки.А сега се пренасят и в Кауфланд Simple Smile

# 362
Ако  живееш в Перник?

# 363
Да,и?
Живея 50/50 Пк-Сф.
Спи ми се.Ако имаш да казваш нещо,казвай.Направихме темата смешна Simple Smile

# 364
Да,и?
Живея 50/50 Пк-Сф.
Спи ми се.Ако имаш да казваш нещо,казвай.Направихме темата смешна Simple Smile

+
Аз каквото имах да кажа го казах веднага. Преиграваш. Лека нощ.

# 365
Дева, Марешки да известни с това, че продават лекарства със странен произход и занижено качество. Във Варна вече хората ги избягват.

# 366
  • София
Дева, Марешки да известни с това, че продават лекарства със странен произход и занижено качество. Във Варна вече хората ги избягват.
Какво значи със занижено качество? Да не ги произвежда Марешки?

# 367
Точно той си ги произвежда или внася от странни източници!
Това са масово изписваните лекарства за хронични болежки по ЗК, бабите преди 2-3 години пищяха, че Конкор от Марешки не им регулира кръвното Замесен е и в паралелен внос и износ. Внася от Турция лекарства, които не отговарят на изискванията на ЕС.. В медиите има много информация , темата не е за Марешки

# 368
  • Пловдив
Момичета,темата е друга... Wink

# 369
Идвам да кажа, че трюфелите които някой похвали при нас ги нямаше. Исках да взема за почерпка, но уви, изядени.
Портокалите биват, нямат семки, обаче в каква блъсканица се борих за тях.  Laughing
Взех омекотител бинго, за проба, ще видим как ще е.

# 370
Точно той си ги произвежда или внася от странни източници!
Внася от Турция лекарства, които не отговарят на изискванията на ЕС.. В медиите има много информация , темата не е за Марешки
Скрит текст:
Пишете пълни глупости! Как може да има толкова наивни хора? Произвеждал бил лекарства, все едно можеш да ги забъркаш в гараж.
Направих си труда да потърся и информацията е точно обратната - може би изнася за Турция. //

# 371
"В кой век живеете?!" Естествено, че може всичко да се забърква, а и го прави явно, защото лекарства в неговите аптеки се продават на цени по-ниски от тези, на които вносителите ги доставят. Качеството също е много по-различно, което за лекарства си е опасно за живота в някои случаи

Да се върнем в Кауфанд, ок?
Вчера забелязах, че помелото, което сега е в промоция, има надпис, че кората е обработвана с опасен химикал, което ме спря да купувам

# 372
Оставете Марешки, изобщо не е по темата.
Произвеждал лекартсва? doh

# 373
Голем студ, а ми се ходи за крема сирене

портокалите при нас ги бяха пуснали по 88 ст след като мина кофата и бяха страхотни, а на вид не особено...

# 374
Да сте обръщали внимание случайно Коколиното да е било на промоция скоро? Бях се запасила с няколко бройки и сега установих, че и последната е почти на дъното. Да знам дали да чакам промоция или да купувам...

Общи условия

Активация на акаунт