Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 151
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Марио или ще бъде със Зорница или ще си прибере Тони и ще заживеят както преди, проклинайки готиния доцент Банков, който открадна етървите Ковачеви.
Трудно, Марио ще е третото колело щом Албена е там, ще проклинат само за едната.

Роси, трябва да сме практични, затова се търси нова невеста.

# 676
Мел, аз Марио на друга не го давам. Това означава пак всичко отначало. Е, не мога, омръзна ми вече. Сигурна съм, че няма да съсипят връзката им. Ще преминат и през това. Следващия сезон очаквам да ги гледам заедно щастливи и вече без колебания от страна на Зорница. И Викитата ги очаквам, много ми харесват. Колежките нали искат страст? Ето това между тях днес беше страст. Grinning
Но Банков и Огнянова ми изглеждат много отчуждени някакси. Всичко е в главата на Зорница. Тя май е за удар.
Te не просто изглеждат, те са отчуждени. Вече нямат път един към друг. Банков заяви какво чувства пред Виктория и за мен беше категоричен.
Относно Зорница, ядосвам се, че сега я правят за резил за пореден път, а в същото време показват как Банков е продължил живота си. В последното няма нищо лошо разбира се, но щеше да е хубаво, ако ни покажат и как тя продължава напред.

# 677
Ааа, Майче, не. Албена ще изневери на Тони с лекуващия му лекар - страстен испанец - и ще зареже Тонич, който ще се върне с подвита опашка в България JoyJoy

# 678
Банков тотално не отразява Зорница, ама грам. Там история вече не е възможна. Нито Зорница е готова да бъде с него, нито той с нея. Мисля си, че на всички вече е ясно това.

Абе, кво ви стана да предлагате Марио на друга. Аз си държа на Зорница, ще се върне момичето от пети сезон, сигурна съм.
О Роси, аз се сещам за едни хора, на които май не им е ясно. И нямам предвид фенките на Зорница и Банков.

Честно казано на мен тази Зорница от началото на сезона изобщо не ми харесва. Има проблясъци, но те са по-скоро изключения. Все гледа като болна, все е в шок, все нещо не й е ок, някой й е крив и не я е разбрал. Тази Зорница не я искам с Марио. Искам Зорница от 5-ти сезон, която беше силна, целеустремена и се интересуваше и от неговите чувства. Но не съм убедена, че изобщо нещо е останало от нея. Тази новата само повтаря “Знам как се чувстваш” и толкова. 

Затова - щрак нова жена. Шегувам се разбира се...засега. Ама ако продължават така може и да спра да се шегувам.

Добре де, и аз като децата, кажете честно ли е до последно да ни сервират негативни емоции?

# 679
Имам чудна идея.
Нали в началото на сезона снимаха в Германия? Колко му е сега да скокнат до Испания? Албена ще излъже МиЗ, че Тони се е влошил, те ще доприпкат, той ще се прави на умиращ в болничната стая, ще прошепне уж със сетни сили на Зорница "ти....си....глупачка", ще им събере ръцете и.....готово GrinGrinGrin

# 680
Ами не е честно!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Те като, че изстрадаха най-много този сезон, другите герои в едно русло се движат и това е, нямаше изненади.
Но сега като ги харесваме като екранна двойка какво да правим.
Сценарият е такъв и това са решили да ни покажат, дано внушенията и скритите камъни по пътя си струват.

# 681
Дрийми, всеки в живота си има и възходи, и спадове. Явно и Зорница е била в такъв период на спад, все пак й се случиха немалко неща и то все неприятни, а някои бяха жестоки дори. Вярвам, че ще се оправи. Но не съм много съгласна, че цял сезон е била такава каквато я описа. Имаше и много моменти, в които беше щастлива и се усмихваше, държеше се нормално.

# 682
И аз искам Зорница от началото на 4-ти сезон, ама няма.

Дона, не става, Зорница ще се омае от горещия испанец на Албена.

# 683
  • варна
Не съм гледала, ама май не искам. Гледах само края. Какво да кажа... Нищо няма да казвам. 😂Ще изчакам да видя във вторник какво са ни подготвили сценаристите шизофреници. 🤬 Побъркаха ни тия хора! Писна ми от
тоя Банков вече!
Онзи ден говорих с една колежка за сериала и тя ми вика "Тоя Марио що не вземе да тегли една майна на Зорница, стига само е тичал по нея. " Яд ме е, че правят така, че в очите на много хора той изглежда слабохарактерен.

# 684
Дрийми, всеки в живота си има и възходи, и спадове. Явно и Зорница е била в такъв период на спад, все пак й се случиха немалко неща и то все неприятни, а някои бяха жестоки дори. Вярвам, че ще се оправи. Но не съм много съгласна, че цял сезон е била такава каквато я описа. Имаше и много моменти, в които беше щастлива и се усмихваше, държеше се нормално.
Да де, имаше проблясъци 😁.
А колко убедени бяхме след изнасилването, че е абсурд предвид обстоятелствата, да продължи темата с недоизказаните чувства към Банков. Пълен наивитет. Заметохме изнасилването и пак бодро пеем одата за доцента.
Сетих се за думите на Зорница към Марио на финала на 5-ти сезон “Просто те чаках прекалено дълго”.  Направо ми е невероятно, че същата жена ги е казала 🤨.

# 685
  • София
Ама Дрийми, защо реши, че Зори пее песента за доцента?
Заради вчерашното бълнуване ли или заради демонстрацията. Аз си мисля, че Зорница въобще не си мисли за Банков. Това със кошмара е подсъзнателно и е възможно да е защото реално той първи дойде в къщата, защото не иска Марио да я вижда така и вика някоймдруг.

А това с демонстрацията е чиста проба тъпа ситуация и съм сигурна, че Зорница едва ли е отишла нарочно да се целува пред всички с доцента

# 686
Реакцията на Марио е съвсем естествена. Всеки човек си има праг на търпение, неговият явно ще бъде преминат след епизода във вторник. Не мога да не отбележа, че той определено порасна и се промени в този сезон. И съм далеч от мисълта да му търся нова жена, толкова е безнадеждно, безусловно и безумно хлътнал, че и след три сезона се съмнявам да забележи друга. Просто трябва Зорница да приключи с призраците от миналото си. Нейният копнеж по имагинерното неизживяно ще постави в риск връзката и бъдещето им и тя ще го разбере малко преди да е станало твърде късно.

А демонстрацията си е решение на сценаристите, чупят тъпомера с нея, но  щом така им харесва Joy

# 687
Ама Дрийми, защо реши, че Зори пее песента за доцента?
Заради вчерашното бълнуване ли или заради демонстрацията. Аз си мисля, че Зорница въобще не си мисли за Банков. Това със кошмара е подсъзнателно и е възможно да е защото реално той първи дойде в къщата, защото не иска Марио да я вижда така и вика някоймдруг.

А това с демонстрацията е чиста проба тъпа ситуация и съм сигурна, че Зорница едва ли е отишла нарочно да се целува пред всички с доцента
Роси, заради няколко неща.
Първо да, бълнуването. Подсъзнанието всъщност често вади на повърхността неща, които разумът потиска. Когато Зорница “викаше” Виктор, не беше на фона на сцената с прободения Дани, а на самото изнасилване.
В разговора с полицая след това направи една много дълга пауза като казваше, че Марио е поел извършителя заедно с Банков. От тогава все се чудя защо беше паузата.
Заради Ина, която в булчинския магазин се усъмни в Зорница, заради Банков. А Зорница дума не каза да я опровергае. Да й каже, че това са глупости и не й е до това изобщо.
Това с демонстрацията е идиотски абсурдно. Защото уж се възстановява от психическа травма. Защото трябва да е глупава да не й е ясно как ще се почувства Марио.

# 688
Как са емоциите тази сутрин? Kissing Heart
В другата тема се спомена, че имало промо, в което Марио и Зорница говорят и Зорница му казва "от мен ли искаш да си тръгнеш, или от болницата?" Някой да го е гледал? Wink
Ще познаете май вие, че Марио ще се отдръпне Wink

# 689
Сега го търся и ще го кача.

Аз съм си екстра. Не ми дреме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт