Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 192
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Дона, не ти се карам, просто няма значение за мен кой е и затова не търся оправдание за "прегрешението", защото няма такова.

# 646
Не знам дали Марио ще я остави, не ми се вярва да я остави сама.
Ще е наранен, ще говорят, може да си кажат и остри думи..... може да не се прибере просто вечерта.......
Но със сигурност ще отложи сватбата!!!!
Някак си нямат време да има раздяла, та събиране.......
И после всичко в ръцете на Зорница, тя ще е действащата този път на финала.

# 647
  • София
И аз с нетърпение очаквам Марио да си събере багажа и да я "освободи". Само страхът, че ще го загуби би й подействал отрезвяващо и би извадил над повърхността чувствата й към него. Действително го приема като даденост, сигурен пристан в живота й, място, където се чувства спокойна, подслонена, защитена. Тя самата не осъзнава всъщност колко много го наранява с действията си и колко много го обича. Ще го разбере, по трудния начин.

Дай пет.

Майче, абсолютно няма значение кой е, утре може да се наложи пак да му преглежда топките. Тя е лекар и трябва да се държи като такава.
Проблемът тук ще е, че Марио ще види и най-вероятно ще си извади погрешните изводи, просто се струпаха прекалено много обстоятелствата. Не мога да го обвинявам, той не каза и дума за бълнуванията на Зори, но мисля, че това ще му дойде в повече и ще подсили подозренията му.

Дани, аз като казвам раздяла, нямам предвид да я зареже. По скоро ще и каже, че иска да е щастлива и че я пуска и отменя сватбата. Ще отиде да спи на друго място - хотел и така.

# 648
И аз смятам, че това ще е моментът, в който вече Зорница тотално ще се осъзнае. Няма начин да не случи просто. Тя ще се съсипе, когато той я остави, ако не изпадне в някоя криза пък на. И аз съм останала с усещането, че донякъде тя наистина приема Марио като даденост и малко пренебрегва чувствата си, но сега вече ще разбере какво е той за нея и ще си припомни и какво изпитва към него. Този път тя ще търси пътят към него и ми е интересно как ще стане, защото очевидно ще се сдобрят. И съм сигурна, че ще бъде достатъчно убедителна и сигурна в себе си и ще убеди и Марио. Смятам, че шансът й ще е само един и тя няма да е толкова глупава да го пропусне. Именно сватбата ме навежда на тази мисъл. И финалът за тях ще е щастлив. Станалото ще й бъде за урок, от който ще си вземе поука за цял живот. Тя не може без Марио, това си личи. Сега се случва същото каквото стана в 5ти сезон след отровната сцена - правят разрив в отношенията им сега, за да могат да се съберат после.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 22:55 от yanitsa.s

# 649
Роси, нямам никакъв проблем с реакцията на Марио.

# 650
  • София
Роси, нямам никакъв проблем с реакцията на Марио.

Не, не ме разбра. Аз не казвам, че имаш проблем, казвам откъде ще дойде проблема между Марио и Зорница и какво ще провокира реакцията на Марио.

# 651
Изтърпях стоически пиянството на Мазов и Захариев , Христо и двете му жени , любовните мъки на Жекова , пощръклялата Стаменова и не очаквах точно накрая така да се ...изпуснат , направо засмърдя на тъпотия .

# 652
Виждам, че Банков пък е доста убедителен пред Виктория, че всичко между него и Зорница е приключило. А и всичко, което й каза в директорския кабинет на мен ми подсказа, че той е влюбен и не я иска само за единия секс или за ден-два. Погледите и на двамата говореха много, думите му също. От негова страна не очаквам да има копнежи към Зорница вече. Както съм казвала и преди - той вече е друг човек, няма път към нея. Даже не мисля, че ще иска да говорят. Зорница и Марио ще се изяснят без Банков да е намесен. Само тая сцена в метрото много ме гложди каква е и защо ще се случи. Ако Банков я заведе на сватбата й и Марио види това вече не знам. Moже да си имаме младоженецът беглец. Joy

# 653
Яни младоженеца беглец звучи доста добре. И поне няма да е клише. Важното е булката да го догони после и да го върне обратно.

# 654
Яни младоженеца беглец звучи доста добре. И поне няма да е клише. Важното е булката да го догони после и да го върне обратно.
За него и в Ивет Лалова ще се превърне, ако трябва. Joy

# 655
Продължението на ултра секси демонстрацията на Зорница и Банков Joy
Внимание, скрийте децата Wink

https://youtu.be/T4hkwKhbIgc
https://youtu.be/6iiUVzCYFjw

# 656
Предвид че видяхме Велислав с костюм, явно ще се сдобрят и ще решат все пак да има сватба. Вероятно и продължение на вчерашната сцена с несъстоялата се близост ще има.
Това което мен ме тормози е, че най-вероятно във вторник Марио ще реагира първосигнално и после пак ще си затвори очите. Че може и да й се извини.
Така ще си вървим със съвпаденията и двусмислиците до последния епизод. И там за 1-2 минути ще приключи всичко.

# 657
Добре, де колко пъти от началото на сезона Зорница се объркваше, заблуждаваше, хормони, мормони, а един мармот.....
Колко пъти си казвахме- объркана е, не знае какво иска, ама обича Марио?
Всеки петък,  нали?
Ако Марио знаеше за разговора в асансьора, за продължението в операционната, за прегръдката между Банков и Зорница, където добре, че първият не прояви интерес, иначе щеше да има втори дубъл на целувката от спешния кабинет?
Вие бихте ли искали да продължите живота си с някой, на основата на това ?
Аз не. По-добре сама, отколкото да си лягам с призраци всяка нощ.

# 658
Това което мен ме тормози е, че най-вероятно във вторник Марио ще реагира първосигнално и после пак ще си затвори очите. Че може и да й се извини.
Аз имам усещането, че този път ще е различно и на Марио вече ще му кипне. Ще поиска от Зорница да се изясни най-накрая и да реши какво иска. Зорница ще трябва много да се потруди, ако наистина го обича и иска да е с него. Аз в любовта й към него съмнения нямам.

# 659
Добре, нали вече го изяснихме, че Зорница е зла, лошотия, незаслужаваща нищо и т.н. Марио ще си намери друга и всичко ще е точно.

Общи условия

Активация на акаунт