Спирала за мигли- тема 17

• 67 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Може ли да ми препоръчате спирала с максимално удължаващ ефект + да е от дрогерия.
total temptation (Maybelline)
Panoramic (Golden Rose)
Lash sensational luscious (Maybelline)

# 181
Поръчах тази нова спирала от AVON надявам се, че ще направи поне половината от обещаното.

# 182
  • Бургас
Здравейте!:hibiscus:Влизам тук с молба.Измъчих се вече и финансово, и психически:frowning1:да си търся подходяща спирала.Е не успявам и това е.Сигурно десетки са отишли на боклука,почти неизползвани/за похарчените пари да не говорим/.Миглите са ми ужасни просто...-къси,редки,тънки...Единствената спирала,която горе долу ми пасваше е със удължаващи фибри,но вече не се предлага.И така,много моля предложете ми някоя спирала с такива фибри за удължаване/по възможност да не е лореалска/.Важно е да създава дължина:blush:Благодаря предварително:hibiscus:

# 183
Ами за мен единствената страхотна спирала покриваща подобни изисквания е Телескопика на Лореал, но щом в БГ е с друго качество и не се намира, значи не става. Като си бях в БГ по ваши препоръки си бях взела мис хипи от Лили. Направо я хвърлих - суха, с дебела, къса четка и 20 лв. Явно се разглезих с телескопика на лореал и нищо след нея не можа да ме впечатли. Ще ви следя и аз какво ще предложите.

# 184
  • някъде под слънцето...
Scratte, погрижи се за миглите си.
Има толкова много и различна специализирана козметика за мигли.
След като се заздравят и станата по дълги, лесно ще намееиш спирала, чийто ефект ти допада

# 185
Аз пък от тази спирала не съм доволна https://www.emag.bg/spirala-max-factor-masterpiece-transform-mas … 906/pd/DY8YD3BBM/  .Единственият плюс е,че подрежда миглите.Но не ги прави наситено черни ,не ги удължава ,не ми е драматичен погледа  Crossing Arms И най-гадното е ,че е твърде суха ,направо ми скубе миглите при нанасяне .Чакам с нетърпение да я изразходя  Grinning

# 186
Аз имам телескопик, вносна, от една мацка във фейсбук.Не е лоша, издържа ми цял ден на очите, но имам и по-любими.

# 187
Аз пък от тази спирала не съм доволна https://www.emag.bg/spirala-max-factor-masterpiece-transform-mas … 906/pd/DY8YD3BBM/  .Единственият плюс е,че подрежда миглите.Но не ги прави наситено черни ,не ги удължава ,не ми е драматичен погледа  Crossing Arms И най-гадното е ,че е твърде суха ,направо ми скубе миглите при нанасяне .Чакам с нетърпение да я изразходя  Grinning

Това ми е едната любима спирала. Никога не съм попадала на суха, може да е била стара ... Thinking

# 188
  • Бургас
За жалост моите мигли по рождение са си много зле.Опитвала съм даста подхранващи средства,но поне при мен резултата е нулев.Затова си издирвам спирала с фибри.Това е единствиното,което поне донякъде подобрява нещата.Disappointed

# 189
  • някъде под слънцето...
Спирали с фибри, са малко нож с две остриета.
Могат да стоят м
неестествено, слепени и натрупани.
Кои серуми за мигли си пилзвала?

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 00:36 от sl

# 190
  • Street of Dreams
Препоръчвам Dior maximizer

# 191
  • Бургас
Такива от рода на нанолаш,бонилаш...не съм ползвала.Иначе от повече от година слагам постоянно от серумите на евелин.Мацах доста време с рициново масло,витамин А и какви ли не други масла,но нищо не помага-ген!!!:cry:

# 192
  • някъде под слънцето...
Разбира се , че е ген и той няма да се промени.
Гена маркира максима на който можем да постигнем с определена грижа.Това дали ще бъдем на максимума на генетичните ни дадености или не, зависи от нас.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 09:50 от sl

# 193
# 194
  • София
Аз също бих предложила максимайзера на Диор. Не оставям без него. Под почти всички спирали го слагам и ми харесва много. Моите мигли са редки и къси и с него се получава добър резултат. От серумите ползвам Ревиталаш и резултатът е видим, но трябва да се ползва постоянно, иначе миглите се връщат в естественото си състояние.

Общи условия

Активация на акаунт