Спирала за мигли- тема 17

• 67 961
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • При елфите ...
Взех си тази (предложиха ми я като нова)... при първото нанасяне не ме удовлетвори резултатът... надявам се малко като се "разработи" да има по-добър ефект върху правите ми тънки мигли... Wink

От нета: "Спирала Volumazing впечатляващи мигли с видим обем, без размазване и ронене в продължение на 24 часа 100% обемни мигли * 100% Volumazing ™ * 92% забелязват бързо постигане на обем 92% забелязват издължени мигли 96% забелязват интензивен цвят* 100% са увеличили обема в клинично проучване, 2 слоя, 25 нанасяния всеки ** Потребителско проучване, 50 участници. Леката кремообразна формула, обогатена с подхранващо маслиново масло, придава мек, естествен резултат. Четката притежава вълнообразни власинки, които прегръщат всяка мигла, като същевременно задържа оптимално количество продукт! "

# 166
  • София
sl, за мен тази спирала дори на снимка ми е незадоволителна като резултат. Прави "пръчки". Самото име съм го срещала някъде, но много периферно. Явно залагат на реклама. Но из всичките бюти форуми, фб групи и подобни с цялата немска клиентела, не съм видяла някой нито да я хвали, нито дори да я ползва. Пък не е като да не следя теченията. Пробвай в гугъл за ревю, може да ти излезе нещо. Но пак внимавай, че явно инвестират яко, сигурно и в блогъри.
OnDiNe,
от коя спирала си доволна?Коя препоръчваш?На последък не мога да попадна на хубава спирала.

# 167
  • Street of Dreams
sl, за мен тази спирала дори на снимка ми е незадоволителна като резултат. Прави "пръчки". Самото име съм го срещала някъде, но много периферно. Явно залагат на реклама. Но из всичките бюти форуми, фб групи и подобни с цялата немска клиентела, не съм видяла някой нито да я хвали, нито дори да я ползва. Пък не е като да не следя теченията. Пробвай в гугъл за ревю, може да ти излезе нещо. Но пак внимавай, че явно инвестират яко, сигурно и в блогъри.
OnDiNe,
от коя спирала си доволна?Коя препоръчваш?На последък не мога да попадна на хубава спирала.

Някакви критерии имаш ли?
На прима виста:
Chanel le Volume - обем, извиване, трайност и не много дължина, лесно сваляне - не можеш да сгрешиш с нея (всички тук я харесваме), освен ако не са променили формулата - отдавна не съм я купувала.
Annayake Volume - същия ефект с много естествен вид на миглите
Estee Lauder Infinite - извити, гладки и дълги, добре подредени, с не-лош обем, трайни, но люти
Маybelline Lash Sensational - подобен ефект като горната
Lancome Volume a Porter - много гладки и дълги, по-твърди, страхотна трайност и по-трудно сваляне
Urban Decay Perversion - изключителна дължина с естествен вид, меки мигли
Revlon Photoready 3D Volume - има драматичен ефект като дължина и обем, но по-малко перфектна в гладкост и подреждане

И да не забравим Maximizer на Dior, с който няма значение каква спирала ще сложиш отгоре.

На мен лично всички тези са ми харесали много.

Може би в другата тема трябва да си направим анкета?

# 168
Тия дни са намалени спиралите на Буржоа в Дм и им се чудя... Имам добри спомени от Volume glamour от преди години, но не съм ги купувала от много отдавна. Все така хубави ли са? За някоя от новите им спирали имате ли впечатления?  За мен Lash sensational е фаворит, но често разнообразявам с други.

# 169
  • София
Новата им много ми харесва.
Скрит текст:

# 170
Скрит текст:
Какъв ефект придава на миглите?

# 171
  • София
Обем и дължина, и разделя по добре от предшественичката си.

# 172
  • Пловдив
  Здравейте,
може ли някой, който е ползвал Ле Волюм на Шанел
и новия вариант Революшън, да ги сравни?

# 173
  • София
Ето тази спирала никак не ми харесва, мирише ми на лекарство, слепва ми миглите и имам усещането, че ми ги изправя! Яд ме е, че уж е на Maxfactor и е толкова скъпа, а нищо работа не върши. Или пък у мен е проблемът...

# 174
Dudhen, аз ползвам Ле волюм откакто излезе, а в момента ползвам Революшън.При мен дава повече дължина за сметка на обема.Не ми харесва, че не позволява наслояване и че малко се рони под очите, но като се разработи ми хареса.Задържа извивката и дава доста дължина.

# 175
  • София
Ле Волюм на Шанел ми е любима спирала, а новата я имам, но не ми харесва.  Дано не спрат Ле Волюм, дори мисля да си купя две, за да си имам. Grinning

# 176
Момичета, на Макс Фактор коя спирала е със силиконова четка освен Masterpiece Transform нещо си... ? Тя ми е любимата, но искам да пробвам някоя друга. И понеже предпочитам този тип четки, а не винаги има показани в магазините...

# 177
  • sofiq
Скрит текст:

Днес много и се чудих,но нещо четката не ми хареса и се отказах.

Взех ето тази ,беше намалена в ДМ

Дано е толкова добра ,колкото същата с бяло на капачката Peace.Опаковката и четката са еднакви,но да видя туша как ще е .

Ето тази спирала никак не ми харесва, мирише ми на лекарство, слепва ми миглите и имам усещането, че ми ги изправя! Яд ме е, че уж е на Maxfactor и е толкова скъпа, а нищо работа не върши. Или пък у мен е проблемът...

Няколко спирали на Макс фактор съм ползвала и не съм никак доволна,отказах се да пробвам вече ,не се сработвам и аз с тях.

# 178
  • Пловдив
   Благодаря за отговорите за шанелските спирали.
Ще се почудя още малко, но май ще взема стария вариант.

# 179
Може ли да ми препоръчате спирала с максимално удължаващ ефект + да е от дрогерия.

Общи условия

Активация на акаунт