Спирала за мигли- тема 17

• 68 055
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Street of Dreams
А,ами то и със скъпа спирала има риск да не се сработиш,само че тогава трябва да изхвърлиш 60-70лв.наведнъж.Имам подобен опит с един Кристиан Диор.и така сигурно пак толкова отиват,но поне не са накуп,а и се пробват различни видове.Явно просто си е до мигли.Който като мен е изтеглил късата клечка,няма много опции Sad

Има нещо вярно, но има и начин да намали риска. Отиваш в дригерията с две негримирани очи, искаш си четки и пробваш - вляво Ланком, вдясно Шанел. Хем пробваш свалянето после. Ако не ти хареса никоя, повтаряш упражнението с други марки.
И ако пак сбъркаш в избира си, има 14 дни период, през който можеш да върнеш продукт, понеже не си доволна от резултата. Не знам как е в бг, но тук важи почти за всичко - дори да си изхабила нещо до край.

На мен веднъж ми се е налагало да върна спирала и беше точно Диор.

Дори последното да не важи за бг, проба едва ли ще ви откажат.

# 481
В България не може да се връща разопаковна продукт. Спирали е абсурд да се пробват дори с еднократна четка, защото такива липсват, освен в Сефора и Дъглас, а и тумби тийнейджърки се клепат постоянно и тестерите на спиралите са в отчайващ вид. Никога не пробвайте спирали, освен да си натресете най-малко конюнктивит, друго няма са спечелите. Само отворен пред вас чисто нов тестер с еднократна четка, по възможност на самата марка и от точно същата спирала, но това е голяма рядкост.

# 482
Така е, има спирали тестери. Но като съм виждала четките какви са слепени, гнусни не смея да пробвам на очите си. А надали някоя продавачка ще ми отвори спирала понеже на мен така ми е кеф.
Един път в магазин слушах как продавачките коментират клиентки как се гримирали със спирали, как им стояло, как червило си слагали, пък как изглеждали.. Изключително грозно..
Предпочитам да тествам на място, но като знам как ще ме гледат коментират, не мерси. И да си нося от дома антуража с мицеларна вода и тампони за премахване после.. Не, не.. Никоя няма да ми ослужи от магазина...
Слушах в лилито на скоро как коментираха по една, че това не било гримьорна да идва и да се маже и да си ходи после..
Не знам от къде сте и каква е политиката при вас, но където съм аз е така.. Иначе до сега да съм изнамерила по този начин най-прекрасните продукти и да ги нося вече...

# 483
  • Пловдив
На някои марки има мострени спиралки. На мен са ми давали на Живанши, Диор и Шанел(последните и в сайта им ги има), а даже и платени да са, бих се възползвала за проба. Не знам защо всички марки не пуснат, толкова е удобно и с удоволствие ще залитна към Марк Джейкъбс и куп други, но без проба, само по описание/ревю или заради красива опаковка, вече не ми се рискува.
В Пловдив консултантките нямат никаква култура на обслужване, ама никаква🤦♀.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 15:06 от AlexaS

# 484
  • Street of Dreams
В Германия живея. Тук в парфюмериите има артилерия да се разгримираш - кърпички, тампони и продукти. Има и винаги гримьори, които охотно биха те гримирали с каквото поискаш. Спиралите се слагат с еднократна четка, която, ако искаш да се обслужиш сама, намираш в едно бурканче до самите тестери. Рядко са оригинални, но поне можеш да се ориентираш горе-долу дали ти харесва или не. Ако те гримират с други неща, пред теб почистват и дезинфектират четките. Червила та също само с четки. Задължително почистват и лицето ти преди това. Да върнеш какъвто и да е продукт не е абсолютно никакъв проблем. Това им е политиката, това им печели клиентите. Имаш избор като клиент.
Вчера една позната разказа, че от Амазон й върнали парите за шампоан, балсам и тоник за скалп против пърхот. Изхабила ги, обаче още имала пърхот. Веднага й върнали парите. От любопитство проверих продуктите на сайта - оценени са с пет звезди. Обаче на нашата не й харесали и айде.

Между другото, и аз много бих се радвала всички продукти да са в малки опаковки - по много причини.

# 485
  • Sofia
Scratte, благодаря Hug

Така е, има спирали тестери. Но като съм виждала четките какви са слепени, гнусни не смея да пробвам на очите си. А надали някоя продавачка ще ми отвори спирала понеже на мен така ми е кеф.
Един път в магазин слушах как продавачките коментират клиентки как се гримирали със спирали, как им стояло, как червило си слагали, пък как изглеждали.. Изключително грозно..
Предпочитам да тествам на място, но като знам как ще ме гледат коментират, не мерси. И да си нося от дома антуража с мицеларна вода и тампони за премахване после.. Не, не.. Никоя няма да ми ослужи от магазина...
Слушах в лилито на скоро как коментираха по една, че това не било гримьорна да идва и да се маже и да си ходи после..
Не знам от къде сте и каква е политиката при вас, но където съм аз е така.. Иначе до сега да съм изнамерила по този начин най-прекрасните продукти и да ги нося вече...

Грозно и жалко. За мен такива магазинерки заслужават да си седят безработни за цял живот. Аз никога не пробвам по лицето си, само по ръцете, защото не искам да рискувам с някой неприятен бонус после. В магазина на ЕЛ направих изключение, защото момичето отваряше бутилките с фдт и с отделни нови клечки за уши, обилно напоени, те мацва където поискаш.
Аз лоши впечатления имам само за лили и дм - тестерите са им в окаяно състояни, нарочно не се сменят, казват, че няма...

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 15:28 от sunattraction

# 486
  • Велико Търново
Аз вече много рядко експериментирам със спиралите - добре ми стоят почти всички на Ланком, Волюм на Шанел и на Герлен - 1-2. Редувам ги, и почти не купувам различни от посочените, именно поради причината да не отидат в кофата.

# 487
  • Бургас
Така е,тука сме още в родово-общинния строй,а докато изкачим това еволюционно стъпало там сигурно вече ще се гримират като Лилу от филма Петият елемент,където сложи нещо като като очила на лицето си,щракна едно копче и за секунда беше напълно гримирана хаха Wink

# 488
OnDiNe_, описаното от теб звучи супер и всъщност така е нормално да бъде. Но в България е просто друг свят и докато (ако) стане така и тук, ще минат още десетки години.
Тук в Бюти зоун ми предлагаха да си сложа от общия тестер и след като отказах, консултантката си сложи на нея за да ми покаже спиралата. Ами... то така ако се купува Grinning

# 489
OnDiNe_, описаното от теб звучи супер и всъщност така е нормално да бъде. Но в България е просто друг свят и докато (ако) стане така и тук, ще минат още десетки години.
Тук в Бюти зоун ми предлагаха да си сложа от общия тестер и след като отказах, консултантката си сложи на нея за да ми покаже спиралата. Ами... то така ако се купува Grinning
Отвратително.

# 490
  • Бургас
Подкрепям Денс,никога не пробвам спирали,червила,гнус ме е като гледам как се мацотят всякакви.

# 491
Оо, аз съм хващала конюнктивит от спирала, както и отимах избив от тестер на червило. Повече никога,  пък ако ще да хвърля даден закупен продукт!

# 492
  • някъде под слънцето...
Лилавата от серията винил на YSL я спряха преди две или три години.Поне от тогава не съм я виждала из магазините.
За да нямам разочарования винаги пеобвам спиралите(с четките  за които е писла OnDiNe_, или в краен случай си вземам мини).
Случвало се е когато  при лансиране на нова колекция са ме канили  за грим сесия  , да извадят ново мини, което оисле остава за мен.
Не се доверявам на хвалебствени и възторжени ревюта.Тома Неверни съм.
Марк Джейкъбс също имат мини спирали, точно тези минита , категорично. ме убедиха да не си ги купувам.
Всъщност предпочитам минита, защото така или иначе  изхвърлям спиралите след  3 месеца употреба.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 21:26 от sl

# 493
  • Sofia
Лилавата от серията винил на YSL я спряха преди две или три години.

Жалко. Иначе навреме съм се сетила да я търся. 😃 Ще търся друга марка с такъв цвят. Благодаря за инфото. Simple Smile

# 494
  • някъде под слънцето...
Не харесвам спиралите на MAC, но не оставам без тази заради цвета.

Общи условия

Активация на акаунт