Спирала за мигли- тема 17

• 68 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Благодаря ти. Hug

# 496
  • някъде под слънцето...
За нищо. Heart
YSL имат и други лилави спирали, но не са в син нюанс, какъвто аз харесвам.

# 497
  • Sofia
Твоята на Мак ми хареса, лилаво-синееща, бих си взела и чисто лилава. Като се бях цапнала със синята, получих смесени реакции, ама не ми пука особено.😄

# 498
И аз съм така с моята ЕЛ. Слепват се понякога миглите, но не е нещо, което не мога да разделя с игла или клечка за зъби. Последно в темата "Нови похождения..." показах, че си взех цветни (синя и патладжан, иначе и черна имам, но не съм я пробвала) на ИСЛ. С малко повечко нанасяне и клечица (не съм си играла по косъм да ги деля) и миглите ми станаха страшни. Ще пусна и една снимка, направила съм я след 6-часов престой с нея.
Скрит текст:

Пробвала съм и на Малинка хипоалергенната, добре ми седи на миглите без многократни повторения.

Това за мен са мигли на снопчета! Този резултат не мога да докарам и със спирала за 3,50 лв.... Явно напразно си мрънкам за миглите ми "козирки" които нищо не ги извива освен миглоизвивачка.

# 499
  • Sofia
Ами това са си моите мигли, не знам що решихте, че съм си лепила изкуствени.😂 Аз имам страх от такива  лепящи се мигли, за да не загубя хубавите и естествено извити мигли, които имам и съм показала. Wink И спиралата ми определено не струва 3,50 лв., просто е спиралата, която е идеална за мен, сработваме се и ако се получи слепване - деля с игла или клечка за зъби, както вече съм споменала.

# 500
Ами това са си моите мигли, не знам що решихте, че съм си лепила изкуствени.😂 Аз имам страх от такива  лепящи се мигли, за да не загубя хубавите и естествено извити мигли, които имам и съм показала. Wink И спиралата ми определено не струва 3,50 лв., просто е спиралата, която е идеална за мен, сработваме се и ако се получи слепване - деля с игла или клечка за зъби, както вече съм споменала.

Не казах, че са изкуствени а, слепени! Има разлика Wink Ако аз имам такива мигли след спирала тя заминава в коша!

# 501
  • Sofia
Моя грешка, извинявам се. Ако търсите перфектно разресани, тази спирала не е за вас, всъщност не знам дали има такава и за 200.😃 Аз не съм се старала да ги разделям на 100%, така че това е. Късмет с търсенето. Peace

# 502
Моя грешка, извинявам се. Ако търсите перфектно разресани, тази спирала не е за вас, всъщност не знам дали има такава и за 200.😃 Аз не съм се старала да ги разделям на 100%, така че това е. Късмет с търсенето. Peace

Има, но при всеки различно работи Wink При мен Мейбълин лаш ...нещо си ми ги разделя, удължава и си ги харесвам. При други е провал...

# 503
  • Sofia
Разбира се, с всяка спирала е така. Браво, че сте се намерили с вашата.

П.с. Мейбълин лаш сенсейшънъл ли? Розова опаковка? Ако може снимка, от любопитство бих я пробвала. Simple Smile

# 504
  • някъде под слънцето...
Твоята на Мак ми хареса, лилаво-синееща, бих си взела и чисто лилава. Като се бях цапнала със синята, получих смесени реакции, ама не ми пука особено.😄
Тази на YSL има хубав  лилав цвят
https://douglas.es/p/yves_saint_laurent/mascara_volume_effet_fau … xnGwaAqxaEALw_wcB

# 505
  • Sofia
Thank you, ще я потърся. 😘

# 506
Maybelline push up angel

# 507
Здравейте!
Със Мейбълин Snapscara blackcherry
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 13:07 от Hellenn

# 508
Hellenn, имаш чудесни мигли, и без Мейбълин съм сигурна, че изглеждат добре! Peace bouquet

# 509
Много благодаря, labrex!

Общи условия

Активация на акаунт