Спирала за мигли- тема 17

• 68 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
В Lilly има намаление на Snapscara - беше 8 и нещо. Щях да си взема, но в магазина, в който бях, нямаше черната.
Взех си друга намалена - на flormar от серията pretty - volumizing mascara. Утре ще я пробвам Simple Smile

# 466
  • Пловдив
Искам да похваля жълтата спирала на Голдън Роуз. Взех я буквално на шега, повлияна от позитивното мнение на съфорумка тук. За 3.88 лв., фабрично е опакована в плътно найлоново фолио /или нещо такова/ и си сигурен, че никой преди теб дори не я е отварял, четката е силиконова, обемът е голям - 9.3 мл, мисля. Резултатът при мен е повече от удовлетворяващ. За 3 седмици накупих 3 спирали - 2 на Буржоа, една от които бях ползвала и бях много доволна преди, сега тотално не. Купих и 1 на Лореал, имала съм я също - не е лоша, но не е това, което ми се иска да бъде. И на фона на тези 3, взех и тази, като наистина нямах очаквания,но ме изненада супер приятно! Удължава, разделя, придава обем - това исках. Ако търсите бюджетна и добра спирала за ежедневието, пробвайте!  Peace

Аз същото я купих много на шега, ама изобщо не съм доволна, като да не слагам нищо на миглите си....

# 467
  • Бургас
..е не мога и не мога да попадна на спирала,която да ми придаде поне малко дължина.Това коя с каква четка е при моите къси мигли  е без никакво значение : ( Поне 5-6 спирали имам в момента,които кротко си чакат реда за кофата за боклук/измежду които essence,rimmel,avon,golden rose,а преди тях каквили още не/,просто ме е жал да ги изхвърля ползвани едва по два-три пъти.Искам да попитам  от мейбълийнските/или на лореал/ спирали,които хвалите има ли някоя,която по-видимо да удължава?Disappointed

# 468
  • Street of Dreams
Защо не спрете да си давате парите, експериментирайки с евтини спирали и не заложите на нещо качествено и луксозно? Направо жал ми става като ви чета, тази не става, онази боклук, все в кофата или имате по 5-6-7. За какво? Пак не сте доволни. По-добре си вземете една, но да ви прави кеф да я носите всеки ден.

# 469
Ами така я търсим Simple Smile

# 470
  • Бургас
А,ами то и със скъпа спирала има риск да не се сработиш,само че тогава трябва да изхвърлиш 60-70лв.наведнъж.Имам подобен опит с един Кристиан Диор.и така сигурно пак толкова отиват,но поне не са накуп,а и се пробват различни видове.Явно просто си е до мигли.Който като мен е изтеглил късата клечка,няма много опции Sad

# 471
  • Бургас
До мигли е и според мен,аз също не харесвам спиралите на Диор.Но пък съм открила своите в лицето на Ланком и Герлен и рядко си правя експерименти.

# 472
  • Sofia
И аз съм така с моята ЕЛ. Слепват се понякога миглите, но не е нещо, което не мога да разделя с игла или клечка за зъби. Последно в темата "Нови похождения..." показах, че си взех цветни (синя и патладжан, иначе и черна имам, но не съм я пробвала) на ИСЛ. С малко повечко нанасяне и клечица (не съм си играла по косъм да ги деля) и миглите ми станаха страшни. Ще пусна и една снимка, направила съм я след 6-часов престой с нея.
Скрит текст:

Пробвала съм и на Малинка хипоалергенната, добре ми седи на миглите без многократни повторения.

# 473
  • Пловдив
sunattraction, зелената на YSL пробвала ли си я?
На твоите очи ще заспи.

# 474
  • Sofia
Имаха я в магазина, но не я пробвах. Бях се засилила само за двете споменати по-горе и се въздържах от покупката и на зелената. Но цветът е уникален. Ще се сдобия и с нея някой ден. 😍
Лилавата обаче никъде не мога да я намеря, все едно не е съществувала.

# 475
  • Пловдив
Лилава? Не знаех, че има и такава. Да не е някоя лимитка? Питам от чисто любопитство, не че ще я купя. Въздържам се от ярки цветове, защото вече не съм на 20+, а и не всички ми отиват, но обожавам тъмните краски - зелено, кафяво, патладжан, имаше една Prune на Chanel, за която още си хапя седалището, че я изпуснах.

# 476
  • София
Със спиралите на Диор малко жени се спогаждат. Според мен не стават за нищо. За това пък при Ланком вероятността за грешка е по-малка.

# 477
  • Sofia
Лилава? Не знаех, че има и такава. Да не е някоя лимитка? Питам от чисто любопитство, не че ще я купя. Въздържам се от ярки цветове, защото вече не съм на 20+, а и не всички ми отиват, но обожавам тъмните краски - зелено, кафяво, патладжан, имаше една Prune на Chanel, за която още си хапя седалището, че я изпуснах.

Ето я. Води се № 7 - I'm the craze, обаче никъде не я откривам.. Аз имам № 2 и 5.
Скрит текст:

Тази на Шанел е Heart Eyes

# 478
Със спиралите на Диор малко жени се спогаждат. Според мен не стават за нищо. За това пък при Ланком вероятността за грешка е по-малка.
Аз не мисля така. И двете марки правят невероятни спирали.

# 479
  • Бургас
sunattraction,много добре ти стои тази спирала.но и ти си имаш хубави мигли/и очи/:)
Препоръчайте ми тогава,моля,на ланком спирала,ама пак ако има такава за удължаване,понеже аз основно това си преследвам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт