Спирала за мигли- тема 17

• 68 055
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
# 451

Как се слагаше в скрит текст като пишеш от телефона? Grinning
Интересното е, че кодът върху спиралата не съвпада с този на лепенката с баркода и според втория е произведена преди 6 месеца и 29 дни.

# 452
  • Street of Dreams
А ти как разбра, че е изтекъл и сигурна ли си? Това си е за сигнал при съответните органи за проверка.

# 453
Разбира се, че съм сигурна, в противен случай не бих си позволила да ги соля така публично! Първо проверих в Чекфреш, след това им писах, че не е редно да продават козметика с изтекъл срок на годност и отговорът им беше, че е напълно невъзможно, те не признават информацията, която дават разни там сайтове за проверка и признават само инфо от производителя. Ядосах се, писах на производителите, дадох им кодовете на продуктите и поисках да ми пишат кога са произведени и колко време след производството са годни за употреба. Те, разбира се, потвърдиха датите, които излизаха и в чекфреш и ми казаха, че декоративна им козметика се употребява до 3 год. от дата на производство. Показах кореспонденцията на Нотино и ми изпратиха ваучер за сумата, но извинение така и не получих.

# 454
  • Street of Dreams
Какво ти извинение, тук говорим за много сериозна злоупотреба! Няма ли някакви организации за защита на потребителите, които да алармираш? Това е направо немислимо в 21 век! Да не говорим, че става въпрос за здравето на хората.  Че и да ти наглеят... Rolling Eyes

Колко клиенти имат тези? Доколкото знам е голям сайт. Да си оправят веднага нещата, защото ти дори и ти сега да не реагираш, това ще се разчуе и при нормални обстоятелства това би имало огромни финансови последици за тях.

# 455
Може би наистина трябваше да сигнализирам КЗП(не знам има ли друг подходящ орган), евентуално биха ги глобили, но вече минаха месеци и ще е безсмислено. Доколкото ми е известно Нотино са наистина голяма компания и имат много клиенти в цял свят, дали подобни издънки са типични само за българския пазар и са в резултат на управлението на местно ниво, не мога да кажа. За всеки случай не съм първата с подобно оплакване, нито ще съм последната, чела съм и други с подобен опит във форума, но аз останах потресена от отношението им. Сякаш имаше повече оплаквания от Парфимо, а аз вече сигурно 10 поръчки съм пуснала досега и издънка ми се случи с 1 продукт с наистина голямо намаление, не че това ги извинява, разбира се, но вече не ми се занимаваше с подобни истории, а и дъщерята тайничко го размаза, та толкова ми беше за рекламацията. Grinning
Много се отплеснах от темата, за което се извинявам, но заключението е, че човек трябва да си има едно наум, когато пазарува особено онлайн и да си търси правата, а току- виж и отсрещната страна стане по-изрядна.

dani-ela-80, ползвай си с удоволствие спиралата и ще се радвам да споделиш впечатления! Дано спирането й от тукашния пазар, не е за сметка на качеството й. Ще бъде жалко, ако наистина е реформулирана към лошо.

# 456
А аз като пазарувам от това нотино
Хем в Щатите и съм с нагласата, че са върнати неща. Или са отваряни, или са върнати, или изтекли, или пред изтичане ей такива които не са 100% ок. Един вид втора ръка.  Предполагам и в Бг са такива. 

# 457

dani-ela-80, ползвай си с удоволствие спиралата и ще се радвам да споделиш впечатления! Дано спирането й от тукашния пазар, не е за сметка на качеството й. Ще бъде жалко, ако наистина е реформулирана към лошо.

Благодаря, дано да ми допадне, ще дам отзив, когато започна да я ползвам.

# 458
Искам да похваля жълтата спирала на Голдън Роуз. Взех я буквално на шега, повлияна от позитивното мнение на съфорумка тук. За 3.88 лв., фабрично е опакована в плътно найлоново фолио /или нещо такова/ и си сигурен, че никой преди теб дори не я е отварял, четката е силиконова, обемът е голям - 9.3 мл, мисля. Резултатът при мен е повече от удовлетворяващ. За 3 седмици накупих 3 спирали - 2 на Буржоа, една от които бях ползвала и бях много доволна преди, сега тотално не. Купих и 1 на Лореал, имала съм я също - не е лоша, но не е това, което ми се иска да бъде. И на фона на тези 3, взех и тази, като наистина нямах очаквания,но ме изненада супер приятно! Удължава, разделя, придава обем - това исках. Ако търсите бюджетна и добра спирала за ежедневието, пробвайте!  Peace

# 459
Жълтата ли! При мен тя е единствената от серията им която не прави нищо.
Това за пореден път доказва колко сме различни и как не доброто за един е добро за друг.

Моите фаворити сред тези спирали са зелената и оранжевата.

# 460
 Laughing Наистина - толкова е индивидуално всичко! Не се стърпях да споделя, защото наистина ме впечатли. Планувам за следващи покупки зелената, оранжевата и розовата.  Mr. Green

# 461
Купих си Rimmel Wonder'full, но ми трябват поне няколко ползвания, за да дам мнение. До сега ползвах Лореал Unlimited,  и да ви кажа не съм доволна, много бързо изсъхна и започна да ми слепва миглите, само след два месеца всекидневна употреба.
Сега се чудя дали да си взема и новата на Мейбълин, която в момента е намалена в Лили.

# 462
Имам няколко от прехвалените спирали на ГР в т.ч. зелената и панорамик. Ами... както някой беше написал по-рано, ефектът е като на евтини спирали. Нищо особено. А жълтата за мен беше пълно разочарование, направо я хвърлих.
За момента фаворит ми е Мейбълин с total temptation, lash sensational също ми беше харесала.
Последните на l'oréal ме разочароват - бързо съхнат, слепват... а преди ми бяха любима марка за спирали.

# 463
  • София
В момента ползвам Pradise Extatic. Изобщо не съм доволна. Sad Много гъст туш, не ми извива и подрежда миглите. Дажи миглите ми изглеждат къси!!! при моите дълги мигли! Съжалявам, че купих тази спирала.

# 464
Писах в друга тема, но минавам и тук да споделя. Купих вчера Rise and Shine на Макс Фактор. Много наситено черна е, сега още е течна, но според мен бързо ще се сгъсти и ще е ок. Не ми слепи миглите, не ми се размаза почти цял ден. Четката е дебела, не е силиконова.

Общи условия

Активация на акаунт