Спирала за мигли- тема 17

• 68 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз ползвам жълтата на Голдън Роуз. Нищо че е евтина, когато е прясна ми прави най-добре миглите. Даже редавно ме питат дали не съм си слагала мигли. Ии така докато не почне да засъхва и купувам нова.

Аз ползвам оранжевата ,а искам да пробвам телескопика и мисля да е от Нотино .... друг е въпроса че се чудя дали да не поразгледам и Есте Лаудер ... сигурно ще си кажете ,,оууу скъпа е ”че са скъпи ...да ,но аз мога да си го позволя защото не пуша и не пия и искам малко по качествена козметика да ползвам ,а и съм заслужила 😊

# 436
  • Street of Dreams
Гласувам с две ръце за ЕЛ, Инфините е една от най-добрите спирали евър. Обаче люти, други също са споделяли това мнение. Така че свалям едната ръка, но за едно излизане вечер е просто прекрасна. На второ място ми е Knockout, другите не ми харесват. Пробвала съм всички на марката.

# 437
И трите вида Телескопик спирали са със силиконови четки. От Парфимо и Нотино са оригинални, но и от двата сайта съм получавала декоративна и козметика за коса с отдавна изтекъл срок на годност, като Нотино определено са първенци в това отношение. Миналата седмица поръчах от Парфимо декоративна козметика на Лореал и други марки и всичко беше произведено преди 4-5 месеца.

# 438
  • Street of Dreams
Произведено или изтекло преди месеци? Защото има голяма разлика.

# 439
  • Варна
А на мен от Парфимо са ми изпращали прастара козметика с характерния мирис и вид.
На приятелката ми миналия месец от Нотино ѝ пратиха Givenchy Noir Couture ужасно сгъстена и засъхваща. Явно е на късмет.

# 440
Няколко пъти съм получавала декоративна козметика произведена преди повече от 5 години, писала съм на производителите, макар че много добре знам, че подобен вид козметика е годна за употреба до 3 год. от датата на производство и те ми потвърдиха. А последната поръчка от Парфимо писах, че е чудесна, защото всичко беше произведено в края на миналата година.

# 441
  • Street of Dreams
Щом пишеш на производители - пиши и на Лореал и ги питай дали се произвежда още златният Телескопик. (И ако не - защо не?!) Grinning
По-лесният начин е някой да рискува и да я поръча от Нотино - не беше ли изразил някой такова намерение?

# 442
В нотино ми се видя, че е сребърния телескопик.

# 443
  • Варна
Последният път, когато купих и ползвах Телескопик - мисля преди три (или четири) години, беше абсолютна трагедия върху миглите ми.

Някой по-напред изрази разочарование от Мейбълинската Snapscara. Присъединявам се. В началото си мислех, че просто изисква много време и усилия, за да стои добре, но просто няма смисъл, не се получава при мен.

# 444
Отделих време и писах на производителите само защото от Нотино ме изкараха малоумна, държаха се нагло и ми заявиха, че инфо от сайтове като checkfresh не било валидно, важала само тази информация дадена от производителите. Не ми беше за 20-те лева, но не понасям да ме правят на маймуна. В крайна сметка получих извинение и заявление, че ще обърнат внимание на колегите от склада им в чужбина...айде няма нужда, те все едно не си го знаят, но както и да е.
Имам далечен спомен, че в минали теми се обсъждаше, че в някои държави все още се произвежда и продава навсякъде Телескопик, та може и да не е с изтекъл срок в тези два сайта, но аз не се наемам да гарантирам, тъй като не съм я купувала все още от там. Все има нещо ново, което ме влече и оставям старата класика на заден план. Grinning А в последната ми поръчка имаше и Лореалска спирала, но тази новата с чупещата се дръжка. Не съм я отворила все още, но когато го направя, ще дам обратна информация. Надявам се да се сработим.

# 445
Днес си взех поръчката от парфимо и златния текескопик, но няма да я разпечатвам сега тъй като имам друга отворена, как да разбера до кога е годна.

# 446
  • Sofia
Аз ползвам оранжевата ,а искам да пробвам телескопика и мисля да е от Нотино .... друг е въпроса че се чудя дали да не поразгледам и Есте Лаудер ... сигурно ще си кажете ,,оууу скъпа е ”че са скъпи ...да ,но аз мога да си го позволя защото не пуша и не пия и искам малко по качествена козметика да ползвам ,а и съм заслужила 😊

Аз ползвам от години само на ЕЛ спирала, назад в страниците съм показала и коя. На моите мигли е страшна. С дълги мигли съм, светли към върховете, но с тази спирала сме се намерили. Simple Smile

# 447
  • Street of Dreams
Отделих време и писах на производителите само защото от Нотино ме изкараха малоумна, държаха се нагло и ми заявиха, че инфо от сайтове като checkfresh не било валидно, важала само тази информация дадена от производителите. Не ми беше за 20-те лева, но не понасям да ме правят на маймуна. В крайна сметка получих извинение и заявление, че ще обърнат внимание на колегите от склада им в чужбина...айде няма нужда, те все едно не си го знаят, но както и да е.

Много ясно, че не ти е за 20-те лева. Обаче ако такъв голям сайт като Нотино продават отдана изтекли продукти, които са опасни за здравето, това трябва да бъде осветлено. Хората имат право да знаят, а онези да си понесат последствията. Аман едните да са тарикати с големи усти, пък другите да си траят, щото не са за 20 лв. нале.

# 448
Приятели си идват следващия месец от Англия и мисля да ги помоля да ми купят от там някоя добра спирала. Реших да пробвам Телескопик на Лореал и прочетох добрите отзиви за златната, тази ли имате предвид:

# 449
Днес си взех поръчката от парфимо и златния текескопик, но няма да я разпечатвам сега тъй като имам друга отворена, как да разбера до кога е годна.
Някъде върху опаковката трябва да има код.

OnDine, за 2лв., 20 лв. или 200лв. от онлайн или квартален магазин, не е редно да пробутват стари продукти, че и да се правят на обидени, щото видиш ли цитирам: "в техния склад в Чехия протичат редовно строги проверки за качество и срокове на годност и в никакъв случай не продаваме продукти с изтичащ или изтекъл срок на годност."

Общи условия

Активация на акаунт