Спирала за мигли- тема 17

• 68 038
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Добро утро, момичета, според вас коя спирала е по добра? Mac Factor 2000 calorie или Max Factor Masterpiece Max.
Макс Фактор-а е по-хубава  според  мен, 2000 кал.ми слепва миглите.

# 421

Какво бихте казали за тази?

# 422
  • Пловдив
Четката определено ми харесва, но самият туш  дали ще е хубав е друг въпрос.

# 423
На първото питане - 2000 калории категорично (но и трябва малко време да се разработи - имам снимка на първа страница с нея)

На второто питане, аз не бих избрала нито една. По - скоро розовата lash sensational или push up drama. И от двете бях доволна.

# 424
На първото питане - 2000 калории категорично (но и трябва малко време да се разработи - имам снимка на първа страница с нея)

На второто питане, аз не бих избрала нито една. По - скоро розовата lash sensational или push up drama. И от двете бях доволна.
Сега погледнах снимката,много добре ти стои.
Идва ми дебела четката на мен ,може би не съм свикнала с нея все още.С Мейбълин розовата много добре се подреждат и извиват миглите ,но с тази не.

# 425

Какво бихте казали за тази?
Тази спирала съм я ползвала в старата версия и наистина имаше ефект - имах едно неравно място на миглите и за два месеца израсна и се изравни. И на сестра ми подарих една и тя беше доволна.
Има ли я в дрогериите?

# 426
Не знам аз си я поръчах от една дама която продава, чакам в събота да ми я достави за да пробвам. Но в магазините не съм я виждала

# 427
В Парфимо я има за около 6лв, писах и в друга тема - има доста намалени спирали. Струват си според мен. Буржоа, МаксФактор и т. н.

# 428
От както ползвам снап на мейбълин не мога да погледна друга. Искам, ама те... Ще видя по натам да я комбинирам с някоя друга, да видим как ще е.. Не харесвам марка мейбълин по принцип, но ползвам спиралата им, веднага щом излезе. Показвала съм снимки.

# 429
  • В къЩи.
Лесно ли се сваля?

# 430
  • София
Снап се сваля много лесно, но на някои мигли (като моите) е чиста трагедия

# 431
Аз от 16 годишна, тоест вече повече от 11 години, ползвам една и съща спирала и се моля през няколко месеца профилактично Grinning да не я спрат от производство понеже не знам какво ще правя тогава. Спиралата е Telescopic на L'Oreal. Дори са ме питали миглите дали са ми изкуствени или имам някакъв перманентен грим  на тях. Четчицата на спиралате е мисля от силикон и разделя косъмчетата супер добре и прави миглите найстина големи. За мен просто няма втора такава спирала и съм я препоръчала на всеки, които е питал.Purple Heart

Каква цена е ?

Взимала съм я от Нотино 2 пъти и като гледам в момента е 12.50лв https://www.notino.bg/loreal-paris/telescopic-spirala/ Поръчвам си по две обикновено да изкарам цяла година и понеже ме дразни да плащам още 4-5 лв за доставка само на една спирала. А я поръчвам от там понеже спряха да я продават на всякъде в Пловдив Sad(( Ако някой има друга информация да свирка.

# 432
Да попитам за спиралата на лореал unlimited според вас ще става ли за редки, къси и светли мигли.

Това ли е хубавия телескопик на лореал и дали е оригинална от този сайт https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-telescopic-spirala-za-jeni- … -ml-nyuans-black/ че даже е на промоция.

Аз харесвам всичките телескопик, но тази ми е най-любима със силиконовата четка https://www.notino.bg/loreal-paris/telescopic-spirala/. Аз съм поръчвала до сега само от нотино и мисля че са оригинални. За другите магазини нямам мнение.

# 433
  • София
В Нотино не е проблем оригиналността, а свежестта на някои от стоките.

# 434
Аз ползвам жълтата на Голдън Роуз. Нищо че е евтина, когато е прясна ми прави най-добре миглите. Даже редавно ме питат дали не съм си слагала мигли. Ии така докато не почне да засъхва и купувам нова.

Общи условия

Активация на акаунт