Спирала за мигли- тема 17

• 68 033
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте, момичета. От около 2 седмици изпробвам спиралата Total Temptation на Maybelline. Харесва ми резултатът, но не ми харесва, че се размазва малко отдолу. Давам ви снимки, за да сравнение. На едното око имам спирала, а на другото само съм си извила миглите с извивачка.

И крайният резултат:

# 406
Допада ми ефекта при теб, може да се престраша да я пробвам.
Откакто минах на lash sensational, розовата, нещо не съм доволна от никоя друга спирала като ефект. Онзи ден си купих eye catching на bourjois (тази, видях я на промоция и не се сдържах), пробвах я и не видях никаква разлика с lash sensational. Единствено като предимство й отчитам адски лесното сваляне, в сравнение с мейбълинската. Но няма да си я купя на редовна цена.

# 407
Да попитам за спиралата на лореал unlimited според вас ще става ли за редки, къси и светли мигли.

Това ли е хубавия телескопик на лореал и дали е оригинална от този сайт https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-telescopic-spirala-za-jeni- … -ml-nyuans-black/ че даже е на промоция.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 20:57 от dani-ela-80

# 408
Спиралата на лореал unlimited на мен лично не ми харесва. Не прави нищо - нито обем, нито удължаване, в началто на нанасянето докато е по-влажна прави извивка, но в продължение на деня миглите кльопват.

Но по-напред ми се видя че някой я харесва. Може би трябва да я пробваш на твоите мигли.

На другия ти въпрос не знам как да отговоря. за мен най-хубавата спирала е телескопика. Но при нас в Щатите е в друга опаковка от вън. Иначе самата спирала ми изглежда същата.

https://i5.walmartimages.com/asr/c71d8ee8-7c93-4855-88ef-308777e … aa07c1c67436.jpeg

# 409
  • Street of Dreams
Не мога да кажа коя от двете спирали беше - минаха повече от 5 години. И някак не ми се вярва, че изведнъж ще се появи точно със старата, гениална формула. Че и намалена. Но искам непременно да знам, ако някой я пробва - дали е уау или не.

Перс, за мен миглите ти имат много повече потенциал от тази спирала - много неравномерни са и малко слепнати.

# 410
  • Пловдив
Не съм използвала лаш сенсейшънал, а може би трябва. Много положителни мнения съм чувала за нея.
ОнДиНе, напоследък са ми като накъсани-една по-дълга, една по-къса. Червената на Лореал ми остана вкъщи, а аз не съм там вече месец и трябваше да си купя някаква за замяна, а съм чела добри отзиви за нея. Не знам дали е от спирлата или от миглите ми, ще разбера като се върна у нас.

# 411
Сега изпробвах на флормар 3в1, отдавна си я бях взела и я изкарах от резерва, страхотна е, не съм предполагала, успях да нанеса 3 слоя без да спласти миглите, не засъхва бързо, но не е и прекалено мазна и течна. Явно за моите мигли трябва по-тънка четка силиконова, за да се сработим.

# 412
  • София
Тази на Флормар и аз я харесвам. Играта с нанасянето според нуждите си заслужава, тушът е хубав

# 413
Добро утро, момичета, според вас коя спирала е по добра? Mac Factor 2000 calorie или Max Factor Masterpiece Max.

# 414
Aura Shape it up има ли я в  ДМ или къде да я търся? Flowers Tulip

# 415
Аура има в Лили, в ДМ не съм виждала.

# 416
  • Стара Загора
В Елитис също, Ивис....

# 417
Добро утро, момичета, според вас коя спирала е по добра? Mac Factor 2000 calorie или Max Factor Masterpiece Max.
Не ми хареса нито една от двете, но ако все пак трябва да избирам, ще е 2000 кал.

# 418
# 419
Не ми хареса нито една от двете, но ако все пак трябва да избирам, ще е 2000 кал.
И на мен не ми хареса 2000 калории. За пръв път я купувам ,имаше много хубави коментари във темата,но  не е моята спирала.Връщам се на Мейбълин .Макар ,че ми хареса ,че по-лесно се почиства от Мейбълин.

Общи условия

Активация на акаунт