Спирала за мигли- тема 17

• 67 610
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде под слънцето...
Цената е около 30 евро.
Предполагам, че ако не се напластява толкова и останалите могат да изглеждат добре.
Това е някаква нова пирамида дамите правят грим на лайф във фейса, а публиката гледа и поръчва он лайн от сайта....

# 646
Аз подобен ефект имам от зелената принцеса на Есенс. Наистина удължава, но и сплъстява много. Особено като я отворих, първите дни ме правеше на бучки и се бях оплакала в темата. Сега е малко по-добре. И ужасно се размазва под очите, хем не я нанасям на долните мигли. От показаните снимки, първата изглежда най-реална, а втората е ужасна - много мразя бучки в краищата на миглите Grinning Естествено, трябва си и миглоизвивачка.

# 647
Да похваля Loreal unlimited  Laughing Миглите ми стоят разкошно и драматично  #Silly Много съм доволна .

# 648
Бях забравила - купувах Лореал Paradise Водоустойчивата версия за плажа и продължавам да си я слагам ежедневно (върху база), чудесна е при мен.

SL, честно да си призная аз лично не бих дала такива пари за поредната "пирамида" - не казвам, че продукта не е хубав.

# 649
  • някъде под слънцето...
Това е причината все още само да се чудя...
Понеже съм в няколко фейс групи за българи в Испания и всеки ден ми излизат по няколко лайфа(дистрибуторките се размножават с космическа скорост).
Някои прекаляват с  продуктите, може би   това е концпцията.
Колкото повече, толкова повече.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 16:16 от sl

# 650
Така като гледам дамите от снимките изначално си имат хубави мигли и съм убедена, че същият резултат би могъл да бъде постигнат и с далеч по-бюджетни спирали. Някой с къси и редки мигли колкото и скъпи и хубави спирали да пробва, не би могъл да постигне подобна дължина и гъстота, просто материалът изначално не би го позволил. Това си е мое мнение, разбира се. Simple Smile

# 651
  • sofiq
Дами, някой ползвал ли теди спирали?
Дистрибуторките ги хвалят, а аз им се чудя от почти година, но няма как да се пробват.
Та все още съм в чуденки коя и дали изобщо да си взема

Аз имам този комплект:

Макар да имам много опит с какви ли не спирали с този ми оне доста време да се сработим,фибрите трябва да се нанасят много внимателно и прецизно в противен случай стават на топчета и стои много грозно.
След като им свикнах пак ми рябваха 20 мин да нанеса така че да стои добре(обикновенна спирала слагам за 2-3 мин).Крайния резултат наистина е много добър,но не е нещо което не може да се постигне е хубава база и спирала за двойно по-малко време Peace.

# 652
  • Пловдив
Sl, ти ли препоръчваше една топла миглоизвивачка или бъркам?

# 653
  • някъде под слънцето...
Да , доволна съм от загря
ващите миглоизвивачки .
ted Благодаря.
Аз нещо не мога да се справя с фибрите, стоят ми напластено и не ги ползвам.
Имам само фибри на друга марка.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 23:46 от sl

# 654
  • Пловдив
Sl, твоята от Испания ли я беше взела? Ще се възползвам с купуването на uv защита на isdin да се сдобия и с миглоизивачка😊

# 655
  • някъде под слънцето...
Миглоизвивачката ми е от веригатаPRIMOR,  но ги има и в  DRUNI.
Балсамчето за мигли също не е лошо(цената е 7 евро)
И в двете вериги има ISDIN.

# 656
  • Пловдив
❤ благодаря ти, много ме улесни!❤

# 657
има ли доволни от спиралите на артдеко?

# 658
Купих вчера Loreal - Volumissime ectra black x 5 .За пръв път купувам спирала на марката и въпреки, че четката изглежда типична спираловидна и за мен нищо кой знае какво - рискувах. Направи ми обем на тънките и нежни мигли, издължи ги и естествена извивка си направи. Седи изключително естествено при мен . Показва обработка на миглите, но без да крещи . Става за ежедневие , става и за по - драматичен грим с повече пластове . С повечето пластове черния цвят при мен се засилва и натрупва.. Слагах я два пъти вече. Единствения минус, които за сега откривам е , че много се разтичка ( понеже слагам капки в очите заради лещите си и навлажни ли се миглата не е гот , това е в сравнение с мейбълинската Снап, при нея няма тази драма, защото това са двете спирали , които ще изпозлвам до тяхното изхарчване до момента ).

# 659
Момичета сега в пощенската кутия намерих новия каталог на ДМ и вижте какво има на промоция.

Точно като за нас Simple Smile
Каталога е в сила от утре до 15 май.
Има и други спирали на промоция, препоръчвам ви да го разгледате.

Общи условия

Активация на акаунт