Спирала за мигли- тема 17

• 67 592
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Хихихии

# 661
  • В къЩи.
Закона на Мърфи-когато се стараеш,нищо не се получава както трябва...пфуу.
Аз явно съм единствената,която не харесва Лаш Сенсейшън...оставам си фен на спиралите на Ессенс.Харесвам много и
В момента миглите ми са в ужасно състояние,с нито една спирала не са Ок,само Мейбълинската ме спаси.

# 662
Вчера купих Снапскара и се нагласих вчера първо с него, за да видя как е. Доста ми хареса, има разлика с някои от моделите на Мейбълин.

# 663
  • Street of Dreams
Имам спирали за до края на годината.

Напоследък не ми се носят любимите ми гладки, твърди спирали със силикони четки, не знам защо. Открих една high impact, толкова мека, естествена, лесна за сваляне и слагане - направо се влюбих наново. Обаче пак я затрих някъде. И понеже не ми се слагат силиконовите на EL, в момента карам на оранжевата принцеса, която прави огромни мигли с две движения на четката и се сваля супер лесно. Е, миглите са като за 5 лева, обаче е идеална, когато ти е мързелив период и не ти пука много. Grinning

# 664
  • София
Коя е оранжевата принцеса?

# 665
  • Street of Dreams
Извинявам се, ето тази е.

# 666
  • София
И аз имам спирали до края на годината. Повече така няма да се запасявам.

# 667
Аз съм много доволна от Снапскара на Мейбълин. При мен прави всичко, за което обещава, не се размазва, лесно се премахва, миглите ми имат приличен обем и дължина. Но все ме събят ръцете за нещо ново, още повече, когато има промоционални цени, мисля да взема нещо на Лореал, които почти не са ме разочаровали.

# 668
Нямам насищане, когато става дума за спирали.
Хвърлила съм око на 3 нови, а имам запаси до Коледа поне Laughing
Снапскарата, която купих преди 2 месеца все още се държи без да съхне и да се рони Heart Eyes
Ланкомската Doll Eyes, която взех по Коледа също не е мръднала. Доволна съм Grinning

# 669
Някой ползвал ли е тази спирала

# 670
  • Бургас
А някакви впечатления за тези дви спирали?
Lancome L'Еxtreme

и
Gosh

Rolling EyesRolling Eyes

# 671
Момичета, препоръчайте ми спирала на Диор. От коя сте най-довлни? Simple Smile

# 672
Момичета, препоръчайте ми спирала на Диор. От коя сте най-довлни? Simple Smile
Зависи какъв ефект целиш - удължаване, обем и каква четка предпочиташ. В момента доизмазвам  Diorshow New Look. Преди нея имах друга тяхна, не помня точно коя беше. И двете не ми допаднаха и мисля да не купувам повече. Миглите ми не са редки, но са тънки. И двете спирали бяха за обем, но ефекта е грубо наслояване и слепване на кичури. Освен това при мен и двете се размазват под очите. За вечерен грим може би са подходящи все пак. Ако имаш нерви да разделяш миглички, може да се постигне драматичен ефект.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 23:08 от Light Beam

# 673
  • София
На мен почти никоя спирала на Диор не ми харесва, единствено It lash.

# 674
  • Street of Dreams
На Диор - само Максимайзера.

Общи условия

Активация на акаунт