Спирала за мигли- тема 17

• 67 577
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Като чета препоръките ви, май ще се откажа... Колебая се и между YSL и Estee Lauder. За тях какво ви е мнението? Мерси предварително за съветите Simple Smile

# 676
  • Sofia
Мирелк@, зависи какъв ефект търсиш. Simple Smile Ако имаш възможност, купи си и на двете марки и сама ще прецениш. На всяко момиче седи различно всяка спирала, защото всички сме с различни мигли. Аз ползвам Ести, но имам и на ИСЛ, но още не съм стигнала до нея. Ползвам и на Кларинс Уондър Пърфект 4Д. Simple Smile

# 677
  • София
Аз не съм пробвала на Estee и YSL, но от високия клас марки съм доволна от Lancome и Armani.

# 678
Като чета препоръките ви, май ще се откажа... Колебая се и между YSL и Estee Lauder. За тях какво ви е мнението? Мерси предварително за съветите Simple Smile
Ползвам от много години Диор и нямам намерение да я сменям.Ползвала съм различни варианти и никога, подчертавам НИКОГА не ми се е размазвала или ронила.Миналата година по Коледа се подлъгах от рекламата на Лореал и ниската цена, не помня кой вариант беше, някъде 16 лв ми се въртят.Е, няма такава гадост като се сгъсти след две седмици - напластени и слепени мигли, отиде в боклука.
На ЕЛ съм ползвала мостри, които са ми подарявали с покупка.Не са лоши, но те ми се ронеха и оставаше следа под очите.
А Максимайзера почти не го ползвам, няма разлика в миглите ми с него или без него.
Та всичко е индивидуално явно.

# 679
И аз обожавам спиралите на Диор.

# 680
  • някъде под слънцето...
Няма такова животно "най добрата спирала"
Всичко е строго индивидуално.
Най краткия път към откриване на "твоята" спирала е пробата.
Има си четчици за едократна употреба или в другия случай мини на спирала.
Всичко останало е губене на време и пари.
Лично аз предпочитам ако има избор мини спирала
И най добрата спирала след третия месец ежедневна употреба, вече не същата.
Освен това срока им на годност е 6 месеца.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 17:45 от sl

# 681
  • София
Аз не съм пробвала на Estee и YSL, но от високия клас марки съм доволна от Lancome и Armani.

Абсолютно подкрепям.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 17:47 от *Logan

# 682
  • Бургас
Спиралите на Герлен и Ланком са ми топ.

# 683
Никъде в София, за да не казвам Бг, не съм виждала четки за еднократна употреба. В Дъглас и Бютизон никога не са ми давали мостри на спирала, дори нямам спомен изобщо да са ми давали каквото и да е. От Сефора, обаче не съм пазарувала, там може да са с по-добро обслужване.

# 684
За мен спиралите на Ланком и Диор са топ!

# 685
купувам си мини версии от Estee Lauder от една жена и всяка от тях е била перфектна. Много черни, извивката се държи, обем, без слепване.Пробвах Sumptuous extreme, Pure colour envy Multi effect ( страшно готина четка) , Sumptuous knockout .Препоръчвам ги

# 686
Никъде в София, за да не казвам Бг, не съм виждала четки за еднократна употреба. В Дъглас и Бютизон никога не са ми давали мостри на спирала, дори нямам спомен изобщо да са ми давали каквото и да е. От Сефора, обаче не съм пазарувала, там може да са с по-добро обслужване.
в Ейвън сега пуснаха комплект от 3 за 5 лв, много са добри

# 687
Препоръчайте ми спирала за мигли на Есенс с косъм ( не гумена/силиконова четка ) . Или на голден роуз от старите версии. Имам тънки меки мигли , искам хубава извивка и обем. Да не се размазва под окото. Благодаря .

# 688

На мен са ми давали в МАК.

# 689
Има на много места вк. в Дъглас и БЗ, в Сефора и Мас. Минитата се продават в Сефора, Мас имат еднократни четки колкото пожелаеш, а Шанел имат минита-семпъл и те се подарявт с големи покупки или когато продавачките са супер благоразположени.

Общи условия

Активация на акаунт