Спирала за мигли- тема 17

• 67 572
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Да се похваля, че днес НЕ купих спирала Hug исках да взема есенс и голден роуз. Имам 8 отворени, ако бях взела и по една сега.. Scream

# 706
Ползвам и на Кларинс Уондър Пърфект 4Д. Simple Smile
А от нея с какви впечатления си? Старият вариант ми е любим в момента.
Имам 3 отворени, но основно нея ползвам. Обикновено ги отварям една по една, максимум 2 и то при първа вече засъхваща. Този път не знам как се получи така.
Относно подаръците на минита при пазаруване - на ЕЛ и Кларинс са ми подарявали в магазина на Дъглас, в който ходя най-често.

# 707
  • София
Моите спирали траят по 5-6 месеца. Никога не ползвам две спирали едновременно - когато свърши едната, тогава вземам друга.

# 708
  • sofiq
Ето тези имам в момента,всичките без една са отворени и ги ползвам според настроението ми

Спиралите са ми най-голямата слабост в декоративния грим и само с една отворена просто не мога.Често нанасям една за обем,после с друга разресвам и подреждам миглите.Ползвам ги различно време,все пак са различни количества,едни са 2 мл,други 6мл.,други 10мл.,когато спирала ми се сгъсти я разреждам с капка-две вода и си ги изразходвам до последно,около 2-6 месеца в зависимост от количеството на спиралата.

# 709
  • Пловдив
Максимално 3 месеца, даже Драмата на 3м и 2 дни сякаш с магическа пръчка се превъщаше в друга спирала.

# 710
Използвам максимум 2 спирали едновеременно, една спирала трае 6 месеца. Предпочитам да дам пари за една спирала от висок клас и да я ползвам 6 месеца, отколкото да ползвам едновременно 3-4 спирали от нисък към среден клас за тази половин година. Но аз съм си намерила моите спирали и съм много доволна

# 711
На Диор - само Максимайзера.

Подкрепям. Много го харесвам, но си търся нещо подобно на него, но да е и подхранващ за миглите.

Може ли да ми препоръчате серум/максимайзър за мигли?

Оранжевата принцеса е страхотна спирала за цената си.
В моменат ползвам нея и зелната на Клиник от която съм разочарована.

# 712
  • някъде под слънцето...
Значи не си въобразявам.
При мен черната я сменям преди да стане на 3 месеца.
Цветните на 3 -4 , макар, тях ги ползвам доста по рядко.
И аз имам само една отворена  черна спирала.
Предпочитам минита, защоро като ги  хвърлям на тртия месец не ме е яд толкова.
Спирали не са ми засъхвали и не бих разредила  защото качеството ще се промени.

# 713
  • София
Аз  разреждам ако се наложи , не съм забелязала промяна в качеството. Ползвам изкуствени сълзи за целта. Имам по 2-3 отворени. Гледам на 6- я месец да ги изхвърлям, но доста често успявам да ги изхабя преди това.

# 714
  • някъде под слънцето...
Не бих разредила спирала, но всвки сам си преценя.
До сега не ми се е случвало да изхабя спирала.Мини включително
През студвнтските годуни стм имала цветни спиралу в прозрачен флакон.
Няма как четката да обере цялото съдържание.
Почиствала съм подобни опаковки и съм ги пълнила с рициново масло.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 22:46 от sl

# 715
И аз и хвърлям някъде към 6-тия месец. Тогава изсъхват и започват да се ронят при мен. Преди това са си съвсем ок. През първите няколко седмици дори са ми неприятни, защото тънки мигли се слепват много лесно. В този период дори ползвам 2 едновременно - 1 слой от по-старата отдолу за разресване и подреждане и 1 слой от новата отгоре.

# 716
  • Sofia
Ползвам и на Кларинс Уондър Пърфект 4Д. Simple Smile
А от нея с какви впечатления си? Старият вариант ми е любим в момента.

Ами не са лоши.. Simple Smile Не обичам принципно да имам много спирали, защото рядко се гримирам, но сега съм натрупала, незнайно защо..😁

Кларинса ми харесва, на ламинирани мигли седи страхотно. Simple Smile Моите мигли им трябва малко разделяне, защото са доста една върху друга и тънки (мои изводи) и винаги се слепват, но спиралката не е лоша. Лесно се нанася, не ми се рони след часове носене.

# 717
И при мен издържат максимум 3 мес. Сега използвам https://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/eyes/mascaras/maxi-la … eep-black-mascara  започнах я февруари някъде. Не  е като да е свършила, но определено не е същата. Няма го ефектът като в началото, когато беше уау. Използвам я всекидневно, обичам да имам много спирали, но отварям само по една Peace

# 718
Някой ползва ли спирала с натурални съставки? Напоследък какъвто и да е грим, като ми попадне в окото, причинява някаква реакция - лютене, дразнене.. Не е толкова драматично, но предпочитам да не предизвиквам излишен дискомфорт, а очевидно е чувствителност някаква. Отдавна спрях сенките, почти изцяло моливите, ползвам само спирала, от време на време и очна линия, но при сълзене, от вятъра примерно, влезе ли в очите и ужас.

# 719
  • София
Вземи си такава за чувствителни очи. Има на Лумене в бледо синя опаковка, не е лоша. На Авен и на Ла рош съм виждала също.

Аз почти не съм харесала спирала спирала от първо отваряне, много са ми течни, може би като са и много пълни остава повече туш по четката. Винаги нови спирали дооправям с някоя “отлежала”. След месец като се “ разработят” вече преценявам стават ли или не.

Общи условия

Активация на акаунт