Спирала за мигли- тема 17

• 67 561
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Някой ползва ли спирала с натурални съставки? Напоследък какъвто и да е грим, като ми попадне в окото, причинява някаква реакция - лютене, дразнене.. Не е толкова драматично, но предпочитам да не предизвиквам излишен дискомфорт, а очевидно е чувствителност някаква. Отдавна спрях сенките, почти изцяло моливите, ползвам само спирала, от време на време и очна линия, но при сълзене, от вятъра примерно, влезе ли в очите и ужас.
Знам за какво говориш, аз буквално съм ревала от какво ли не, включително от кремове, които не стигат до очите, но все някак успяват да ми ги раздразнят Sad Но натуралните гримове определено са по-зле, защото много от маслата дразнят, а в тях в повечето случаи на тях се набляга. Аз се преориентирах към продукти за чувствителни очи и имам повече попадения вече Simple Smile Ето тази на Avene примерно е такава, доволна съм, никога не ми е направила проблем, но не ми е достатъчно черна на мен. Сега използвам на Lancome Doll Eyes и Volume a porter. Те са ОК, не ме дразнят изобщо и съм много доволна и от двете.

# 721
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, за първи път се включвам , но прилежно изчетох настоящата тема. И аз като повечето от вас ползвам една спирала и като свърши отварям друга, защото иначе изсъхва.
Сега съм с Мейбълин Lash Sensational. Като цяло съм доволна, но ми се иска още повече извиване, обем и разделяне. С дълги, но прави мигли съм, а с извивачката нещо не се спогаждаме. От препоръчваните в темата, в Лили сега са на промоция L`oreal volume million lashes (12 лв.), Bourjois Twist up the volume (13 лв.) и Max factor 2000 calories (тази я няма в брошурата, та не знам дали навсякъде е налична и беше на цена 10 лв.). Коя ще препоръчате? Може и друга, но да е до двайсетина лева.

# 722
  • Sofia
Arina. T, пробвай някоя хипоалергенна, а също и за чувствителни очи, както са те посъветвали. Simple Smile

# 723
Felis, благодаря ти! Може ли да ме насочиш откъде си ги купуваш, ако си в София, примерно тази, която ти е най-на сърце Simple Smile

# 724
  • Варна
Arina T., от спиралите с натурален състав съм ползвала Avril, Lily Lolo и Alverde и никоя дори не се доближава до начина, по който искам да изглеждат миглите ми. Дори от най-лошата дрогерийна спирала съм по-доволна от най-хвалените био такива.

# 725
Да, имам опит с някои от тях, затова ще опитам хипоалергенни варианти, както препоръчаха по-горе, но не познавам нито Avene, не съм попадала и на Lancome Doll Eyes, затова търся съвет от изпробвалите. В момента имам натурална Benecos, добър ефект, но от маслата ми люти още повече.

# 726
  • София
Arina T., Avene я взимам от аптеки, но най-вече по моловете - там зареждат и декоративните на Авен. Последно купувах от аптеката в Сердика, преди това мисля от тази в Ринг Мол.
Инак моите Ланком си ги поръчах онлайн от английски сайт, но със сигурност ги има и тук. Предполагам в Сефора, Дъглас и т.н. Hug

# 727
  • Варна
От дрогерийните Буржоа имат спирала за чувствителни очи.

# 728
Тази Буржуа не съм я виждала от доста време. Преди и аз я ползвах след като една Лореалска спирала ми направи тежка реакция. Очите ми бяха станали много чувствителни и тази спирала ми понасяше добре. Тогава нямаше веган или растителни спирали.
Хубава е, но както казах от доста време не съм я засичала по щандовете.

# 729
Виждала съм я в Лили, но напоследък не съм се заглеждала по спиралите на Буржоа и не знам има ли я още.

# 730
  • София
Използвам максимум 2 спирали едновеременно, една спирала трае 6 месеца. Предпочитам да дам пари за една спирала от висок клас и да я ползвам 6 месеца, отколкото да ползвам едновременно 3-4 спирали от нисък към среден клас за тази половин година. Но аз съм си намерила моите спирали и съм много доволна

Може ли да кажеш кои са твоите любими спирали?

Аз също предпочитам да ползвам спирали от висок клас, но на мен ми траят максимум 3 месеца.

# 731
Използвам максимум 2 спирали едновеременно, една спирала трае 6 месеца. Предпочитам да дам пари за една спирала от висок клас и да я ползвам 6 месеца, отколкото да ползвам едновременно 3-4 спирали от нисък към среден клас за тази половин година. Но аз съм си намерила моите спирали и съм много доволна

Може ли да кажеш кои са твоите любими спирали?

Аз също предпочитам да ползвам спирали от висок клас, но на мен ми траят максимум 3 месеца.

1.DIORSHOW PUMP'N'VOLUME прави миглите ми уау,
2. Lancome Hypnose
3. LA PETITE ROBE NOIRE MASCARA - но не ми издържа 6 месеца, макс 3 месеца
4. Maxilash - Guerlain

това са ми фаворитите, моите мигли са дълги, с не много обем. Не използвам праймър

# 732
  • някъде под слънцето...
До сега не съм попадала на спирала, която скед 3 месеца да не е променила въздействието си върху миглите ми.
А не е като да не ползвам спирали.И 99.% от тях са селективен клас.

# 733
След 3 месеца, максимум 4 и при мен нещата се променят, но и аз на 4 ги хвърлям. Определено ме е яд, че имам няколко отворени, а ползвам само една.

# 734
 Може би зависи и от предпочитанията. Аз слагам по малко спирала - първи слой само за подреждане, с добре почистена четка и втори отново сравнително лек. С по-стара от 2 месеца и леко засъхнала спирала ми е по-лесно. Удължаване не търся, само потъмняване на цвета и леко уплътняване.

Общи условия

Активация на акаунт