Спирала за мигли- тема 17

• 67 966
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Максимайзерът на Диор е страхотно нещо.

# 196
  • Бургас
Благодаря за препоръките:smile:На първо време,може да опитам с този максимайзер на Диор.Но и спиралата е належащо да сменя.Сега съм със зелената принцеса и положението е плачевно.Бях си взела и една нa body shop с две контейнерчета,едното от които съдържа фибри.Те обаче се оказаха бели:open_mouth:и когато сложа от тях,макар и с нанесена след това спирала,миглите ми остават като с полепнали бели пухчета на места:tired_face:Абе пълна скръб!Мерси много за съветите!:hibiscus:

# 197
  • sofiq
Такива от рода на нанолаш,бонилаш...не съм ползвала.Иначе от повече от година слагам постоянно от серумите на евелин.Мацах доста време с рициново масло,витамин А и какви ли не други масла,но нищо не помага-ген!!!:cry:

Препоръчвам ти Бонилаш,аз го ползвам вече над година,дебна като го пускат на промоция за 39 лв.Една опаковка стига за около 3 месеца ежедневно нанасяне вечер.Първия резултат се вижда след 5-та седмица употреба,след това си го ползвам да подържам резултата.
От както го ползвам редовно ме питат дами не съм си сложила изкуствени мигли,до преди това никога никой  не е забелязвал или коментирал миглите ми.

Серума на Еелин с арган ползвам ежедневно,перфектна база за спирала е,купувам този с арган.Много съм доволна от него като база,разделя,подрежда и извива миглите удесно,но ефект от към разтеж или уплътняване няма.Ползвам го редовно от 3 години...може и повече,не помня вече.

През годините съм мазала с ризиново масло,с вазелин,а ямайско черно рициново масло,с редица серуми на различни марки.При редовна грижа има ефект,но не кой знае какъв,общо взето си го забелязвах само аз.
Видим ефект постигам с Бонилаш,базата на Евелин и хубава спирала.Видим ефект видях при приятелка и от Ревиталаж,но цената му е доста висока и не съм го купувала.

# 198
  • София
ted., къде го пускат на промоция? По аптеките?
Аз имам опит с едно корейско мазилце за мигли, което нищо не прави при мен.
Предала съм се с моите мигли. Без спирала са трагедия. Добре, че спиралите са вече на добро ниво и има хубави извивачки за мигли, за да изглеждам що-годе прилично през деня.

# 199
Приятелка беше страшно доволна от лекарство за очи , което мажеше на миглите. Имаше резултат ,трябва да я питам за името.
Максимайзерът на Диор  и аз го харесвам много, струва ми се ,че малко ми пораснаха миглите при редовна употреба.

# 200
  • sofiq
ted., къде го пускат на промоция? По аптеките?

Да по аптеките,работата ми е такава,че много обикалям по аптеки и видя ли го на промоция си взимам,дори да не е свършил моя Peace.
Последните им промоции са със спиралата Маскара мед,взех и нея,но не ми харесва изобщо,продължавам само серума да дебна на промоция.

Приятелка беше страшно доволна от лекарство за очи , което мажеше на миглите. Имаше резултат ,трябва да я питам за името.

Има такива капки,които повлияват на миглите да станат по-дълги и по-гъсти,но лично аз не бих рискувала да мажа лекарство и то точно на очите,колкото и да се внимава може да се случи да попадне и в окото.

# 201
Значи, момичета, много държа да споделя мнението си за зелената спирала на Golden Rose. Понеже изчетох безброй мнения колко е невероятна и въпреки тоталното разочарование, което се оказа жълтата от същата серия, реших най-накрая да си я взема да я пробвам. Е не мога да разбера какво аджеба ѝ се харесва?!?!? Оцветява ти миглите и до там! Ок, ако това се търси и не ви се дават повече от 3 лв., разбирам, ама всичко друго, което изчетох е меко казано силно преувеличено!
Просто да се знае и другата гледна точка Simple Smile

# 202
Значи, момичета, много държа да споделя мнението си за зелената спирала на Golden Rose. Понеже изчетох безброй мнения колко е невероятна и въпреки тоталното разочарование, което се оказа жълтата от същата серия, реших най-накрая да си я взема да я пробвам. Е не мога да разбера какво аджеба ѝ се харесва?!?!? Оцветява ти миглите и до там! Ок, ако това се търси и не ви се дават повече от 3 лв., разбирам, ама всичко друго, което изчетох е меко казано силно преувеличено!
Просто да се знае и другата гледна точка Simple Smile

АЗ също не бях впечатлена от зелената на голден роуз, ама моите мигли не са критерий, къси, тънки, редички и леко светли. Пробвала съм какви ли не все ми стоят по един и същ начин - невзрачно.

# 203
  • София
Забелязала съм, че на спиралите на ГР трябва да им се даде време и повече повтаряне отначало, след това дават много повече от колкото при първи ползвания. Аз нито зелената ми е харесала, нито жълтата, розовата беше що годе добре, но и нея не ползвам. Постоянно имам от тези черните със златните капачки. Редувам ги и си ги ползвам с кеф. И въпреки това не спирам да купувам и пробвам други.

# 204
За цветната серия на ГР бих казала, че при мен даваха само леко удължаване и цвят. Не са лоши, но аз харесвам драмата, що се отнася до мигли. Обаче Panoramic e.....И днес забелязах, че е цели 13мл. Имам я от известно време, не съм забелязала да изсъхва,  а я ползвам всеки ден.

# 205
И аз не харесвам цветните. Но Panoramic и x4 със златната капачка са ми любими от ГР.

# 206
  • пловдив
Моята любима спирала е Макс фактор 2000 калории за извиване.
Ползвала съм много други, но винаги се връщам на тази.

# 207
Аз обичам драматичен ефект или ако не обем, поне хубаво удължавяне и оформяне.
Засега любима ми е зелената принцеса на essence, харесвам също доста и Lash Sensational и Total Temptation, и на Буржоа - Volume Reveal adjustable volume.
На GR имам и Panoramic, и черната със златна капачка - ще им дам още малко време, но са си компромисни за мен.

# 208
От толкова изпробвани спирали,най ми допадна на Ейвън Лукс Simple Smile не се рони,прави миглите ми хубави като се има в предвид ,че моите са много къси Simple Smile

# 209
И аз не харесвам цветните. Но Panoramic и x4 със златната капачка са ми любими от ГР.
Плюс още един глас от мен за тези двете.
Всичко си е до мигли!
Моите мигли със силиконовите четки на спиралите изобщо не се разбират.
Все едно съм си намокрила миглите.
Тези две на ГР си ползвам редовно.
Спрях да експериментирам със спиралите за очи.

Общи условия

Активация на акаунт