Спирала за мигли- тема 17

• 67 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Попаднах на промоция на Lash Sensational и реших да я пробвам,въпреки че бях сигурна , че ще е поредната, която ще подмятам и накрая изхвърля.

Нииииищо подобно! Изключително съм впечатлена и то от първия път.Никакво време не беше нужно да се разработи нито пък да й свикна.Раздели ми миглите перфектно,удължи ги и не са мръднали цял ден въпреки че е влажно и ръми, а я сложих в 7 тази сутрин.Стоят си извити и подредени.
Препоръчвам горещо.Скоро не бях попадала на спирала, която така да ми хареса от раз Simple Smile

# 211
Попаднах на промоция на Lash Sensational и реших да я пробвам,въпреки че бях сигурна , че ще е поредната, която ще подмятам и накрая изхвърля.

Нииииищо подобно! Изключително съм впечатлена и то от първия път.Никакво време не беше нужно да се разработи нито пък да й свикна.Раздели ми миглите перфектно,удължи ги и не са мръднали цял ден въпреки че е влажно и ръми, а я сложих в 7 тази сутрин.Стоят си извити и подредени.
Препоръчвам горещо.Скоро не бях попадала на спирала, която така да ми хареса от раз Simple Smile
Формулата им на тази серия спирали е някак мазнееща и много добре ляга на миглите,  черното е наистина много наситено. Аз септември я използвах, но пак ще се върна към нея или към темптейшън.

# 212
Моята любима е Мейбълин - colossal - volume express 100 % black или go extreme leather black

Снимки преди и след черната
Скрит текст:

Обаче винаги си омазвам клепача отгоре! С каквато и спирала и четка да съм.. Идеи как да нанасям, без да се цапам така?

# 213
Моята любима е Мейбълин - colossal - volume express 100 % black или go extreme leather black

Снимки преди и след черната
Скрит текст:

Обаче винаги си омазвам клепача отгоре! С каквато и спирала и четка да съм.. Идеи как да нанасям, без да се цапам така?

И аз почти винаги се цапам, след това почиствам с клечка за уши.

# 214
  • Street of Dreams
Недей натиска толкова с четката в основата на миглите. Иначе трябва да играе клечка та за уши, което като имаш сенки и молив няма как да стане. Иначе особено на наведени очи спиралата стои много добре.

# 215
Благодаря Simple Smile

# 216
  • Пловдив
Здравейте, дами! Мааалко след като писах, че не съм фен на спиралите със силиконови четки и се колебая м/у Lancome и Too Faced, ми подариха спирала на YSL, със силиконова четка

Още от първия път, в който я нанесох, се влюбих в нея. Разделя миглите ми перфектно, дава ми обема и дължината, които искам (питат ме дали съм с изкуствени мигли), но моите са достатъчно дълги мисля, търся повече обем. Моя приятелка сподели обаче, че върху нейните мигли няма такъв резултат, но аз съм изключително доволна, въпреки силиконовата й четка!!! 😅🥰

# 217
  • При децата ми
Момичета, моля за мнение на тази спирала:

В момента е много намалена в "Лили", доколкото разбрах я спират от производство.

# 218
Момичета, моля за мнение на тази спирала:

В момента е много намалена в "Лили", доколкото разбрах я спират от производство.
колко "много", че моята на ГР свършва.

# 219
  • При децата ми
Скрит текст:
 колко "много", че моята на ГР свършва.

На 6,99 лв. е.

# 220
Ще падне чуденка...дали тази, или две от есенс рок енд дол, на същата цена ?!?!?

# 221
  • При децата ми
Ще падне чуденка...дали тази, или две от есенс рок енд дол, на същата цена ?!?!?

Даа, тези на "Есенс" от ДМ ли са!?

# 222

Даа, тези на "Есенс" от ДМ ли са!?
Да, сега от промоцията: при закупуване на 1 продукт, получаваме 2-ри като бонус.

# 223
  • гр. София
Mascara med XL? Дали си струва?

# 224
  • sofiq
Mascara med XL? Дали си струва?

Аз не съм никак впечатлена,според мен не си струва.
Ето я мойте мигли:

на един слой
Скрит текст:

на два слоя
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт