Спирала за мигли- тема 17

• 68 008
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Скоро ще купя нова спирала. Харесах тези по описанията в интернет. Имам къси и тънки мигли - за ориентир. Искам дълги, обемни и разделени мигли. Ето и към кои се насочих. Дайте ми мнения за тях.
Скрит текст:

Забелязах, че всички спирали, които си посочила са за обем - volume това, volume онова. Такива ли ти харесват на миглите ти? Питам, тъй като аз също ползвам спирали за обем, но моите мигли са дълги. Ти казваш, че твоите са ''къси и тънки''. Няма ли да ти хареса спирала за удължаване? Примерно такъв тип четка:

Също така да питам - тази спирала на Мейбълин - снап-нещо си, има ли я в България и нова ли е? За пръв път я виждам, а съм фен на техните спирали

# 301
  • София
В дм още ли има промоция на спирали 1+1?

# 302
Скоро ще купя нова спирала. Харесах тези по описанията в интернет. Имам къси и тънки мигли - за ориентир. Искам дълги, обемни и разделени мигли. Ето и към кои се насочих. Дайте ми мнения за тях.
Скрит текст:

Забелязах, че всички спирали, които си посочила са за обем - volume това, volume онова. Такива ли ти харесват на миглите ти? Питам, тъй като аз също ползвам спирали за обем, но моите мигли са дълги. Ти казваш, че твоите са ''къси и тънки''. Няма ли да ти хареса спирала за удължаване? Примерно такъв тип четка:

Също така да питам - тази спирала на Мейбълин - снап-нещо си, има ли я в България и нова ли е? За пръв път я виждам, а съм фен на техните спирали

Има я в България да. Ако сложа спирала за удължаване на тънките ми нежни мигли, то те се слепват и стават 3 мигли докосващи веждите ми.. Като 3 крака на паяк...не ми харесва.
Имам един мега разочароващ опит от мейбълин.. Ама нищо общо с описваното.. Дори на миглите на майка ми е същото положение. Боклук. Бих купила отново от тази марка, но с едно на ум и препоръки от момичета с мигли подобни на моите. Имах около 4-5 на голден роуз, в началото бяха що годе добре, после изсъхват ужасно на миглите и стават едни рошави и неподредени... Добри са им спиралите, но да се ползват 3 седмици и толкоз. Ако са прекалено мокри пък цапат или не се залепва туш за миглите и не оформя.. Та напоследък съм станала по критична към тях и хвърлям всичко в кофата.. Сега имам само 1 със силиконова четка и ще я мъча до последно..

# 303
Преди години ползвах показаната златна спирала на Римел, и беше чудесна, ако търсите естествени и разделени, що годе обемисти мигли. Най-много ми допадаше това, че аргановото масло подхранва- миглите ми бяха лъскави и силни с нея.

Купих новата Снап спирала и за момента съм доволна.
Аз съм с гъсти мигли, сравнително дълги, извити са нагоре, така че особен ефект не търся- просто нещо да даде лек обем, да ги удължи и подчертае.
Изключително много харесах цветните пигменти на Снап спиралата- моят цвят е Black Cherry и стои тъмно лилаво към черно на миглите- много освежава погледа, или така ми се струва. За обем - не е нищо уау, удължи и направи миглите ми като ветрило, стоят естествени и не са твърди, както при някои други с плътен туш.
Ще пиша отново след като се разработи  Heart Eyes

# 304
Нова е Снапскара-та. Предполагам, има обикновен черен цвят ?!? Grinning

# 305
Нова е Снапскара-та. Предполагам, има обикновен черен цвят ?!? Grinning

На стелажа беше само един цвят, едва у дома при нанасяне забелязах, че не е съвсем черна Laughing
В нета намирам цвят Pitch Black, може и да я е имало в магазина, пък аз да съм посегнала към Black Cherry. Mr. Green

# 306
Оу, стана ми интересна Simple Smile На моите мигли мейбълин са доста добри (визирам тези за обем. Преди време похвалих черната и жълтата)

Mountain crystal, Ясно, разбирам. Щом си знаеш, че това работи за теб, то остава само да намериш и добра спирала. Пожелавам ти скоро да се похвалиш, и да сложиш снимки ''преди-след'' Simple Smile

# 307
А каква и е цената на спиралата ?

# 308
Беше на промоция, около 14 лв? Нещо такова ми се върти Rolling Eyes
От Lily я купих.

# 309
В дм още ли има промоция на спирали 1+1?
Ако става въпрос за спиралата на Есенс, промоцията беше до миналия четвъртък.

# 310
  • Пловдив
На коя марка е тази Снап? Днес ще имам прозорче, та да я преслушам 😉. Привлече ме цвят Black Cherry, не заради самата спирала.

# 311
# 312
  • Пловдив
Благодаря, blondyberry!

# 313
Одеве и гледах ревюта, но не бях очарована от ефекта й. Но всеки различно си харесва все пак.

# 314
  • София
Здравейте, момичета! Някоя от вас да е пробвала новата(поне мисля, че е нова..) спирала на Макс Фактор - Volume Infusion и да даде отзив за нея? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт