На море в България 2019!

• 79 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Миналата година бяхме във Варна. Техните плажове не ползвахме ,но забавления колкото искате в града. Вечер колкото забавления има и особенно за деца. Обиколихме почти цялото северно черноморие. И такова спокойствие ,че си починахме с кеф.  Не бих стъпила на южното черноморие.  Два дни ходихме на Крапец . Дуранкулак също. И двата плажа са  Уникални ,през седмицата е такова спокойствие,но събота и неделя има доста румънци. Но въпреки това пак е спокойно. Калиакра. Къмпинг свети Георги -народни цени в ресторанта на паркинга и плажа уникален. Спокойствие и релакс. А плаж  Паша дере е нямам думи. Аз съм с две деца,малки и за мен възможността да си играят спокойно беше приоритет. Албена плажа е страхотен ,но се плаща такса вход независимо дали почиваш там или Просто ще ползваш само плажа. Живот и здраве тази година пак сме във Варна и отново обиколка.

Къде отсядате във Варна, или поне в кой район на града?
Ние сме големи фенове на плажа в Слънчев ден, но понеже комплекса е много скъп, а и не предлага кой знае какви развлечения, предпочитаме да сме в града и да ходим на плаж там.
Обикновено се локализираме в района на Червения площад, ВИНС или ДКС като най-добри изходни точки за Сл.Ден. Били сме и в самия център, но оттам е малко по-трудно придвижването.
А самата Варна наистина предлага безгранични възможности за развлечения, хранене и какво ли още не на съвсем приемливи цени.

Винаги отсядаме в центъра на града. Миналата година бяхме в  апартамент на около 200метра от общината. И си правихме разходки пеша из града. Цените са съвзем нормални. За съжаление не ни стигна времето да  посетим плажа в Слънчев ден. Как е самия плаж?
Не препоръчвам  плаж Кабакум - не бих стъпнала повече там. Пренаселено,влизаш в морето и си в дълбокото,стръмен плаж.

Плажа на Сл.Ден е много хубав, през седмицата завидно спокоен, уикендите не съвсем. Ситен жълт пясък, почти никога няма вълни и много навътре е почти до колене. Има само едно заведение за кафе, бира и др.п. на нормални цени, долу-горе под бившия х-л Вероника. Останалите заведения са към двата хотела от комплекса и са адски скъпи за външни клиенти. Има свободна зона, както и такава с чадъри и шезлонги, 2018 всяко беше по 8 лв. Другите два хотела се строяха, кога ще са готови и какво ще предлагат не е ясно. Даже се говореше, че няма да са хотели, а апарткомплекси. По-нагоре над пътя има няколко почивни домове, където човек ако отседне ще е много близо до морето и плажа, но пак да напомня, няма никакви развлечения и атракции за деца, даже и за разходка, трябва да се ходи до Константин и Елена. Ние затова сме на квартира във Варна, там само на плаж.

# 241
  • В.Търново
Аз пък от 3 години си ходя на южния плаж на Варна и си е много добре Crossing Arms
Тамне са ли близо корабите, не е ли замърсено морето с мазут?От доста години не съм била във Варна.като дете само там ходихме и си спомням , че често имаше петна от мазут по ходилата ми.

# 242
Не съм виждала мазут досега.

# 243
Колебая се между Цезар Палас и Приморско дел сол. В Дел сол бях миналата година и съм доволна, в Цезар Палас не съм. Офертата за Цезар е с 20 лева по-евтина. Моля за мнения.

Цезар Палас е много добро решение,но въпросът е дали обичате такива отдалечени от града комплекси.Ние сме били 3 пъти в този хотел и за нас почивката там ни беш
е истински релакс.

# 244
  • софия
Колебая се между Цезар Палас и Приморско дел сол. В Дел сол бях миналата година и съм доволна, в Цезар Палас не съм. Офертата за Цезар е с 20 лева по-евтина. Моля за мнения.

Цезар Палас е много добро решение,но въпросът е дали обичате такива отдалечени от града комплекси.Ние сме били 3 пъти в този хотел и за нас почивката там ни беш
е истински релакс.

Благодаря! Цезар Палас ще е. За нас е хубаво, че е извън града. Може ли по-подробно мнение за хотела и плажа?

# 245
Интересувам се за хотел Арсенал -Несебър ,че мненията които намирам са отпреди 5 год. Thinking

# 246
  • Plovdiv, Bulgaria
Миналата година бяхме във Варна. Техните плажове не ползвахме ,но забавления колкото искате в града. Вечер колкото забавления има и особенно за деца. Обиколихме почти цялото северно черноморие. И такова спокойствие ,че си починахме с кеф.  Не бих стъпила на южното черноморие.  Два дни ходихме на Крапец . Дуранкулак също. И двата плажа са  Уникални ,през седмицата е такова спокойствие,но събота и неделя има доста румънци. Но въпреки това пак е спокойно. Калиакра. Къмпинг свети Георги -народни цени в ресторанта на паркинга и плажа уникален. Спокойствие и релакс. А плаж  Паша дере е нямам думи. Аз съм с две деца,малки и за мен възможността да си играят спокойно беше приоритет. Албена плажа е страхотен ,но се плаща такса вход независимо дали почиваш там или Просто ще ползваш само плажа. Живот и здраве тази година пак сме във Варна и отново обиколка.

Къде отсядате във Варна, или поне в кой район на града?
Ние сме големи фенове на плажа в Слънчев ден, но понеже комплекса е много скъп, а и не предлага кой знае какви развлечения, предпочитаме да сме в града и да ходим на плаж там.
Обикновено се локализираме в района на Червения площад, ВИНС или ДКС като най-добри изходни точки за Сл.Ден. Били сме и в самия център, но оттам е малко по-трудно придвижването.
А самата Варна наистина предлага безгранични възможности за развлечения, хранене и какво ли още не на съвсем приемливи цени.

Винаги отсядаме в центъра на града. Миналата година бяхме в  апартамент на около 200метра от общината. И си правихме разходки пеша из града. Цените са съвзем нормални. За съжаление не ни стигна времето да  посетим плажа в Слънчев ден. Как е самия плаж?
Не препоръчвам  плаж Кабакум - не бих стъпнала повече там. Пренаселено,влизаш в морето и си в дълбокото,стръмен плаж.

Плажа на Сл.Ден е много хубав, през седмицата завидно спокоен, уикендите не съвсем. Ситен жълт пясък, почти никога няма вълни и много навътре е почти до колене. Има само едно заведение за кафе, бира и др.п. на нормални цени, долу-горе под бившия х-л Вероника. Останалите заведения са към двата хотела от комплекса и са адски скъпи за външни клиенти. Има свободна зона, както и такава с чадъри и шезлонги, 2018 всяко беше по 8 лв. Другите два хотела се строяха, кога ще са готови и какво ще предлагат не е ясно. Даже се говореше, че няма да са хотели, а апарткомплекси. По-нагоре над пътя има няколко почивни домове, където човек ако отседне ще е много близо до морето и плажа, но пак да напомня, няма никакви развлечения и атракции за деца, даже и за разходка, трябва да се ходи до Константин и Елена. Ние затова сме на квартира във Варна, там само на плаж.

Благодаря за информацията. Живот и здраве тази година ще отидем да го видим. Ако имате възможност разходете се и по- нагоре. Описала съм плажовете също е много спокойно и приятно.

# 247
Тук една дама спомена за Лозенец Ризорт и го разгледах, направих запитване до Визит и ми изпратиха приемлива оферта. Та ако някой има лични впечатления да споделя, че мисля да резервирам. Половината пари са сега, останалите две седмици преди настаняването, което ме устройва.
   бяхме в този хотел в началото на септември.Местоположението му е много добро,близо до плажа,на оживена улица с хубави ресторанти.Самият хотел не е нищо особено,има паркинг за около 30 коли.Апартаментът ,в който ни настаниха беше горе-долу приятен,с голяма тераса,от която дори се виждаше морето/е в далечината/,Ресторантът няма вътрешна част,а само външна,с дървени маси,без покривки,Храната се донасяше от друго място ,нямаше кой знае какво разнообразие,но горе-долу ставашел.Напитки и сладолед имаше цял ден,в неограничено количество.За пет дни никой не влезе да почисти апартамена,нито да смени кърпите или спалното бельо,въпреки,чи два пъти казах на момичето от рецепцията.Имаше басейн,в който не се и топнахме,защото като гледах от терасата колко пясък има в него и какви мръсни шезлонги имаше около него,ни се изпари всякакво желание .Въобще какво да ви кажа,след Цезар Палас и Марина Сандс Обзор  този хотел ми се видя доста мизерен,но за толкова пари-толкова , 

# 248
Отзиви за Ескада? Много ли е далеч плажа, как е храната? Много моля за отзиви! Благодаря много.

# 249
Отзиви за Ескада? Много ли е далеч плажа, как е храната? Много моля за отзиви! Благодаря много.

Все лоши. Нищо хубаво за там!

# 250
Лошо! Благодаря !

# 251
  • В.Търново
 borislavaserafimova,   не вярвам да са все лоши.Погледни коментарите във Визитбг.бг.

# 252
Лятото през юни посетих за първи и най-вероятно за последен път Ахтопол с цел разходка, разглеждане и обяд. Нито мястото ме впечатли, нито намерихме къде да хапнем.За мен си  е едно голямо село. Едни неугледни ресторанти, едно смотано обслужване и се отказахме. Дори до плажа не стигнах, поне да го видя какво представлява, нямах и желание. А в края на града има някакви бунгала, които са на почивни бази. Ами те са застинали във 80-те години. Буренясали дворове и овехтели къщички. Не бих отишла на почивка там.

# 253
С риск да бъда линчувана... в Ескада сме били 2013 и 2015г и останах доволна... през 2015 - 874лв за 7 нощувки в лукс стая за 2+2 напълно съм доволна.

# 254
  • Сф
Възможно е 2015.Но 2016 наши познати както писах, избягаха оттам.За мен също мястото е с много лоши коментари и не бих рискувала.Все едно със Саут бийч да си правя експерименти...

Общи условия

Активация на акаунт