На море в България 2019!

• 79 436
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря много! Явно в България вече цени -качество не може да се очаква!

# 226
  • В.Търново
О, да!Аз за това пак си заложих на хотел Ариана в Китен.Малък, спретнат семеен хотел на ол инклузив.китен въобще не ми харесва, но , заради условията на хотела и близостта на плажа ще ходим за втори път там.Обаче нямат детски басейн.Да знаеш, ако решиш да го разгледаш.Имаха и хубава отстъпка до 31 декември.
Сега имат 14%.
http://www.ariana-kiten.com/bg/prices/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%B8.html

# 227
Здравейте, търся хотел на база ол инклузив по българското Черноморие, с настаняване на двама възрастни и две деца / на 7 и на 3 години/, като държа да има детски басейн и пързалки към него. Досега сме били няколко пъти в Мирамар в Обзор и съм очарована от този хотел, но ми се ще да разнообразим! Бихте ли предложили нещо?

# 228
Погледнете хотелите от комплекс Дюни или х-л Еврика в Сл. бряг.

# 229
  • Сф
Всичко си е същото в Блу Ориндж.За 4 път сме там .Изобщо не мога да сравнявам Ариана с него .
Ариана е по- скоро  като поч.станция. А и плажа на Блу си е супер, чадърите са на широко.Нищо общо със гъчта на Северния в Китен.
Забелязала съм, че Блуто или го харесват или не, тук.
 Към 75на човек ми се връзва на ден края на юни.Това е ок цена за мен за ол инкл.+ чадър на плажа.
Роси , колко ви се върза на ден в Ариана? Трябва да ми е поне наполовина, че да го предпочета.Но всъщност , мм си обича спокойствието на Блу то тъй че за септември ще пробваме нещо ново.

# 230
Апартаменти в Белвил Дюни вече няма свободни, да го имате предвид. Аз се опитах през доста агенции, ама няма. За втора година не успявам да резервирам, ама не очаквах, че средата на декември няма да има места. В Марина Бийч има свободни, ама цената не ме устройва.
В Бела Виста Синеморец всички хранения ли са в основния ресторант? Има ли междинни, скара, пици, сандвичи, които да се предлагат на открит бар? Това ми хареса в Серенити миналата година, хотела на минута от плажа, за обяд изобщо не сме посещавали основния ресторант, а си взимахме нещо дребно от бара до басейна, често го консумирахме на плажа и се получаваше супер. Бела Виста на плажа ли е всъщност, че не мога да добия представа от снимките?
Ние платихме през месец октомври за апартамента в Белвил и ни казаха, че е последния свободен. 

# 231
  • В.Търново
PureLove, платих за 5 нощувки за 3 август общо 615лв.Детето е без пари.Значи на човек на ден идват 61,50лв.А , ако деля и на три, защото и детето яде, спи и ползва басейна ми идва по 41лв на човек.Ако бях резервирала за края на юни щеше на възрастен да ми е около 53лв. в двойна стая без чадър на плажа.
Един път сме почивали в края на юни на Серенити, но просто случихме на време.Втори път не ми се рискува в този период,въпреки хубавото време морето беше 24 градуса, за мен са малко.
Да тикажа, Арианата не изглежда на почивна станция, ресторантае доста симпатичен, дори вътре е голям колкото ресторанта  на Блуто, който и той не е с много места.Отвън също е доста симпатично. Simple Smile Катерушката е точно под масите до бара под басейна.Има и вътрешно и външно стълбище към стаите.Почистването е редовно и на ниво.Като за хотел 2* е супер, по-скоро отговаря на 3*. Simple Smile

# 232
  • Plovdiv, Bulgaria
Миналата година бяхме във Варна. Техните плажове не ползвахме ,но забавления колкото искате в града. Вечер колкото забавления има и особенно за деца. Обиколихме почти цялото северно черноморие. И такова спокойствие ,че си починахме с кеф.  Не бих стъпила на южното черноморие.  Два дни ходихме на Крапец . Дуранкулак също. И двата плажа са  Уникални ,през седмицата е такова спокойствие,но събота и неделя има доста румънци. Но въпреки това пак е спокойно. Калиакра. Къмпинг свети Георги -народни цени в ресторанта на паркинга и плажа уникален. Спокойствие и релакс. А плаж  Паша дере е нямам думи. Аз съм с две деца,малки и за мен възможността да си играят спокойно беше приоритет. Албена плажа е страхотен ,но се плаща такса вход независимо дали почиваш там или Просто ще ползваш само плажа. Живот и здраве тази година пак сме във Варна и отново обиколка.

# 233
  • София
Миналата година бяхме във Варна. Техните плажове не ползвахме ,но забавления колкото искате в града. Вечер колкото забавления има и особенно за деца. Обиколихме почти цялото северно черноморие. И такова спокойствие ,че си починахме с кеф.  Не бих стъпила на южното черноморие.  Два дни ходихме на Крапец . Дуранкулак също. И двата плажа са  Уникални ,през седмицата е такова спокойствие,но събота и неделя има доста румънци. Но въпреки това пак е спокойно. Калиакра. Къмпинг свети Георги -народни цени в ресторанта на паркинга и плажа уникален. Спокойствие и релакс. А плаж  Паша дере е нямам думи. Аз съм с две деца,малки и за мен възможността да си играят спокойно беше приоритет. Албена плажа е страхотен ,но се плаща такса вход независимо дали почиваш там или Просто ще ползваш само плажа. Живот и здраве тази година пак сме във Варна и отново обиколка.

Къде отсядате във Варна, или поне в кой район на града?
Ние сме големи фенове на плажа в Слънчев ден, но понеже комплекса е много скъп, а и не предлага кой знае какви развлечения, предпочитаме да сме в града и да ходим на плаж там.
Обикновено се локализираме в района на Червения площад, ВИНС или ДКС като най-добри изходни точки за Сл.Ден. Били сме и в самия център, но оттам е малко по-трудно придвижването.
А самата Варна наистина предлага безгранични възможности за развлечения, хранене и какво ли още не на съвсем приемливи цени.

# 234

В Бела Виста Синеморец всички хранения ли са в основния ресторант? Има ли междинни, скара, пици, сандвичи, които да се предлагат на открит бар? Това ми хареса в Серенити миналата година, хотела на минута от плажа, за обяд изобщо не сме посещавали основния ресторант, а си взимахме нещо дребно от бара до басейна, често го консумирахме на плажа и се получаваше супер. Бела Виста на плажа ли е всъщност, че не мога да добия представа от снимките?

Здравей!

Втора поредна година ще бъдем в Бела Виста. Това е единственият хотел на нашето море, който ще повторим. Колкото и да ни е харесало на друго място място, все искаме да посетим нещо различно.
Хотелът е на първа линия, но не непосредствено на пясъка. Върви се 100м по асвалт. Имаше междинни хранения-плодове, пици, хамбургери, картофки, наденички и сладки неща. Те са на бар до басейна. Останалото е в основен ресторант.

Ако нещо друго те интересува, питай!
Дано съм била полезна!

# 235
Посетихме Белла Виста миналата година през юни - най-добрата като вкус и разнообразие храна до момента. Сравнявам със Серенити Бей 2016-та година. Анимацията в Белла Виста също беше добра,но под час. В последния ден от престоя ни заваля и народа буквално се чудеше какво да прави, особено семействата с деца - клубът работеше под час и не пожелаха да отворят за повече време. Добре, че вървеше световното, та възрастните бяха в лоби бара. Ние си тръгнахме вечерта, защото по прогноза щеше да вали и на следващия ден.
Плажът не беше нищо особено, честно казано. Самото селце Синеморец също не ми хареса, но и не сме ходили много навътре в него.

# 236
  • Plovdiv, Bulgaria

Къде отсядате във Варна, или поне в кой район на града?
Ние сме големи фенове на плажа в Слънчев ден, но понеже комплекса е много скъп, а и не предлага кой знае какви развлечения, предпочитаме да сме в града и да ходим на плаж там.
Обикновено се локализираме в района на Червения площад, ВИНС или ДКС като най-добри изходни точки за Сл.Ден. Били сме и в самия център, но оттам е малко по-трудно придвижването.
А самата Варна наистина предлага безгранични възможности за развлечения, хранене и какво ли още не на съвсем приемливи цени.

Винаги отсядаме в центъра на града. Миналата година бяхме в  апартамент на около 200метра от общината. И си правихме разходки пеша из града. Цените са съвзем нормални. За съжаление не ни стигна времето да  посетим плажа в Слънчев ден. Как е самия плаж?
Не препоръчвам  плаж Кабакум - не бих стъпнала повече там. Пренаселено,влизаш в морето и си в дълбокото,стръмен плаж.

# 237
Аз пък от 3 години си ходя на южния плаж на Варна и си е много добре Crossing Arms

# 238
Бихте ли препоръчали хотел по Южното с all inclusive, без Дюни ! С малки деца сме и искаме да сме близо до плажа!

# 239
С отстъпката става ок.210 на стая. Има ли някъде ОИ под 200 лв. във високия сезон , на първа линия , с чадър и шезлонг на плажа? На мен също не ми се дават много пари, но това е , което намирам Sad
Почивахме там 2017.Отлични впечатления от хотела и храната.Басейна е на самия плаж и бара също.Анимация - горе-долу.Шезлонги на плажа недостатъчни.Обърнете внимание стаята да не се намира към задната част - минава път по който рейсовете разнасят туристи денонощно.Като цяло - много добре.

Общи условия

Активация на акаунт