На море в България 2019!

• 79 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Хотела не е ли в Ахелой ? Ако да, ужасен е плажа.
Какво имате в предвид? В какъв смисъл е ужасен? Може ли малко инфо, тъй като никога не сме ходили натам?

# 421
Ще го следя за отзиви, дано има такива.
Този апарт-комплекс съшо ми хареса по снимки: https://www.poseidon-bg.com/za-kompleks-poseidon.php Нито се ориентирам къде е, нито има ли плаж? Някой с инфо?
Тази година отново резервирах в Дюни, но не спирам да се оглеждам за интересни предложения.

# 422
Хотела не е ли в Ахелой ? Ако да, ужасен е плажа.
Какво имате в предвид? В какъв смисъл е ужасен? Може ли малко инфо, тъй като никога не сме ходили натам?
Тесен плаж, с черен пясък и не добре поддържан. Преди години се носеше ужасна миризма, за която местните твърдяха,че било от някакъв свинарник, както и от старата пречиствателна станция за отпадни води. Станцията от 2015 е реновирана, но не съм сигурна дали пак не се усеща тази миризма.
Ето и снимка на плажа

р.s. Аркадия това е района между Несебър и Равда. Плажът е Аурелия и поне за мен също е ужасен. Тесен, мръсен и в морето има огромни ръждиви железа, остатъци от полу потънал кораб. Ето адреса на комплекса копиран от страницата им: КОМПЛЕКС ПОСЕЙДОН, пресечката на ул. Кипарис
след к-с Естебан
кв. Аурелия /между Равда и Несебър/, общ. Несебър
Снимка на този плаж

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:54 от fatalina

# 423
Къде има ол инсклузив със пързалки -2,3, примерно до 150-180лв на вечер за двама души?

# 424
  • Някъде там...
Здравейте, може ли да ми кажете плажа на Оазис дел мар-Лозенец как е?

# 425
  • В.Търново
J_M_L, защо тогава не погледнеш Томас Резидент.Там не е за претенциозни хора.Обаче няма междинни хранения.Не знам и като цена дали ще ви устройва.

# 426
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете плажа на Оазис дел мар-Лозенец как е?
Плажът е невероятен. Чист, поддържан, морето е със сравнително плавен преход. Всъщност, това е единственото хубаво нещо там. Много е писано за Оазис дел маре.

# 427
  • София
За Оазис Дел Маре нищо не знам, но миналата седмица като търсих къде да резервирам, исках от Визит към 5-6 оферти сигурно за различни хотели, та най-ниската цена беше тази която ми дадоха за Оазиса, нещо от сорта 2100 лева, 9 нощи през август , ол инклузив, за 2- ма с 2 деца, ама не са бебета.
Всичко друго беше 2500 и нагоре.... е, да... ,, вероятно и хотелите са различни, тук не споря... Но за Оазиса, като не знам подробности, се отказах от него...

# 428
  • Русе
Привет!
Аз май приключих с резервациите за тази година Wink Нищо, че едва сега започва.

Първото море, както съм писала преди, е за края на юни на Каваци в едно студио без изхранване. А вчера направих резервация и за 06.09 за 2 нощувки в Аркутино Фемили Резорт. Четох противоречиви мнения за там.
От фирмата на мъжа ми подариха ваучер за туристическа агенция и решихме да го оползотворим за септемврийския уикенд. След запитвания за поне 10 хотела, ми дадоха цена само за този и РИУ Хелиос Палас на Сл.Бряг, като цената, естествено беше доста по-висока за РИУ-то и се спряхме на Аркутино.
По Великден мисля да посетим Родопите, че има повече почивни дни. И това е.
Само да не ми се объркат плановете, понеже ми предстои една операция и още не знам за кога ще я насроча и как ще мине.

# 429
  • софия-napoli
Миналата година бяхме в апартхотел Свети Георги в Каварна и останах приятно изненадана.Апартаментите обзаведени с всичко,много чисти.Обслужването перфектно и цените много евтини.За двуспален апартамент с огромен хол в който още хора могат да спят защото предоставят допърнителни легла платихме 150 на вечер за 5 човека.

# 430
Боже какви са тези цени? Понякога, четейки тук се чудя аз ли изоставам някъде или говорим за различен стандарт на живот в различните краища на България. За нашето семейство сумата от 2500 лв за 7-10 дневно веене на г@за са напълно неоправдани.  Не, че не можем да ги съберем, но както казва ММ ще е додам още  2000 и кола ще си купим.

# 431
Кристал, не се чудиш само ти, и аз съм така. Хич не ми се дават 2000+ за 7 дена, още повече с това живеем цял месец. Много са, неоправдани са, пък и качеството на услугата хич не струва толкова. Не знам, къде ли не търсихме вариант, няма такъв, или не трябва да ходиш на море, а това не става, всяко лято си ни е закон, поне един път за 7 дена, понякога и втори път за кратко. Wink) Прежалваме парите и отиваме, но сърцето ми се къса Grinning

# 432
А пък аз се чудя откъде си намирате толкова евтини оферти за силен сезон и за толкова нощувки! Аз нямам оферта за по-малко от 1500лв за 5 нощувки, а хотелите са среден клас! С две деца сме! На 4 и 6! И общо взето почивката е платена, тъй е ясно на всички. Кой колко пари ще отдели си е негова работа, затова има нощувки от 30лв до 500лв!

# 433
Първото море, както съм писала преди, е за края на юни на Каваци в едно студио без изхранване. А вчера направих резервация и за 06.09 за 2 нощувки в Аркутино Фемили Резорт. Четох противоречиви мнения за там.
От фирмата на мъжа ми подариха ваучер за туристическа агенция и решихме да го оползотворим за септемврийския уикенд. След запитвания за поне 10 хотела, ми дадоха цена само за този и РИУ Хелиос Палас на Сл.Бряг, като цената, естествено беше доста по-висока за РИУ-то и се спряхме на Аркутино.
Сейм хиър Simple Smile В Аркутино юни, на Каваци юли Simple Smile

# 434
Няма да е лошо някой да даде нещо ефтино.Аз реших да икономист ама за сега удрям на камък. Пък изисквания имам не е като да нямам. Хубав плаж, хотела да е на пясъка, анимация.

Общи условия

Активация на акаунт