На море в България 2019!

• 79 410
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Берлин
Всички апартхотели на Диневи Ризорт /с изключение на Палас/ са с обзаведена кухня. Също на Свети Влас комплексите Райска градина и Форт Нокс Гранд Ризорт.Изборът е голям.
Миналата година бяхме в Райска градина. Комплексът е супер,но плажът е отврат (ако 20 кв.м са плаж де). Не става за любителите на плаж. Иначе има достатъчно басейни. Апартаментите са оборудвани от-до за вариант самоизхранване

# 406
 Някой би ли споделил как е плажа на Блу Ориндж- широчина, чадърите наблизо ли са един до друг, чистота,камъни има ли?  Колебаем се между Приморско дел Сол ( четох обаче много негативни мнения за хотела)и Блу Ориндж, все още се чудим на къде с дете 12 г. До сега Албена ни беше много удобна, но вече цената става дебела.

# 407
  • Сф
Ето Оринджа юли 2018.

Какви камъни, това е Царския плаж, един от най - хубавите.Като Перла.

# 408
  • София
PureLove, един малко "странен въпрос". Да сте страдали от стомашно- чревни лятото там на плажа Златна Рибка, или нещо от басейните в Блу Оринджа или да сте чули такова нещо? Аз имам лека фобия от това.... да си призная . И уж все в Гърция ходехме последните години. Не за мен, .....за децата ме е шубе? Confused пък и като резервираш 10 дни, някак не върви да си тръгнеш на средата на периода.... Confused....

# 409
  • Сф
От 4 пъти на Блу, включая с дете на 2 г, само 1 път, вече големи, август-1-8ми.2016 г.
За 1 ден мина. Бяхме със сестра ми. Значи тя, нейното дете и аз, това от двете с-ва.
И пак август, на Влас - 1 ден повръщане.Не бяхме с басейн и храна . Та все си мисля че е от пика и жегата.Иначе и миди ядем , таратор пием в Блуто, вода от басейна, едва ли е от това.Чух теории всякакви, докато една жена от Варна дойде и каза, че и при тях е така.
Та тръгне ли вирус по бг, едва ли е от нещо конкретно.Кой закачи, закачи.
В Блуто има лекар на повикване- срещу заплащане разбира се.А и Бургас е близо, да не дава Господ.Имам и позната лекар във Влас.Не сме си тръгвали заради такова нещо.А и детето ми е на 10 вече, хич не го мисля.
Едно време нашите резервираха за 20 дни в станция в Созопол.Вода не се пиеше, оттогава мразя газирана:), каквото има, сме се оправяли.Не го мисли! Ако не си муня като сестра ми..мин.година отишли, пуснали климатика, забравила лекарствата за астма..добре че имало с-во лекари в Блуто, та набили урбазон на племенника.Не че нещо, поне не се е вътрила 100,200 лв.
Иначе моя приятелка мин. година от Аспровалта? се върна с хепатит Е.Тук онемели в инфекциознна..тъй че навсякъде има къса клечка. Simple Smile

# 410
  • София
Благодаря ! Да, права си . То навсякъде може да стане... има време.. няма да го мисля от сега, пък и моите деца вече не са толкоз малки Grinning

# 411
PureLove, благодаря за снимките на плажа и хотела. А как стои въпроса с паркирането, има ли места. Разбрах, че е отдалечен хотела от Спзопол. Има ли някакви шатъли до града?

# 412
  • България
Има паркинг, безплатен. Може да се паркира и отстрани на хотела.
За шатъли, не знам. Ние с колата ходим до Созопол.

# 413
Момичета, моя позната от чужбина ме пита за препоръка и аз не мога да помогна, тъй като не съм запозната със северното черноморие, а те търсят там /може би Албена или Св. Константин и Елена/.
Ако някой може да помогне, ще се радвам.
Става дума за младо семейство с две малки деца - търсят хотелче, ол инклузив, да има развлечения за децата (басейн), не държат да е нещо лукс, ще почиват 14 дни и максимумът бюджет е 2500-2700 лв.
Гледах из букинг, но си е друго някой да ти препоръча.

# 414
Ужасно направо, то и на хубава почивка не можеш да случиш!! Гледам, чета ви...гледам, пак ви чета... и се чудя къде да запазвам... С дете на 5г сме...Май накрая някой евтин ол инклузив ще запазя... Попринцип мога да отделя по 200лв на вечер, но да си заслужава, но то май няма такова място... За блу ориндж няма места...
Миналата година бяхме в Сириус бийч в Св. Константин и Елена, плащахме 180лв на вечер, е на по-голяма глупост не съм била! Sad
Плажа ужасен, каменист, не се почиства, шезлонгите счупени, няма масички, малък плаж.
Храната еднообразна, 5 дена закуската беше една и съща. Мръсен ресторант, мръсни маси, персонала неадекватен, неориентиран и не работещ му се... предимно не бяха българи..
Басейна следобед е на сянка, никакво слънце.
Пародия на анимация, никакво забавление.
Във визит имаше описано, че има тематични вечери, след като попитах на рецепция започнаха да ми мънкат.... и да се чудят какво да отговарят или ми отговаряха противоречиви неща, но аз настоях, че има описано и държа да получа тематична вечер..... е направиха българска, явно им беше за сефте за сезона (началото на Юли месец...), но беше чудесна!
(По-късно ще продължа...)

# 415
Момичета, някой с резервация в новия Wave resort до Поморие? Някаква идея за плажа там?

# 416
Момичета, някой с резервация в новия Wave resort до Поморие? Някаква идея за плажа там?
Според моите разбирания - ужасен плаж. Като сложиш човечето на мястото на хотела на картата и се вижда плажа. Пуст змиярник с черен пясък. https://www.visit.bg/hoteli/wave-resort-3092/?gclid=CjwKCAiAs8Xi … 9HMRoC7i0QAvD_BwE
Зависи обаче човек какво търси. Някои пък харесват точно такива диви плажни ивици.

# 417
Хотела не е ли в Ахелой ? Ако да, ужасен е плажа.

# 418
  • София
Доста е впечатляващ хотела. Бих прекарала няколко дни в някоя от лагунните стаи Blush

# 419

Хотелът изглежда много добре , ще чакам отзиви , ако има резервили тази година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт