На море в България 2019!

• 79 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Разбира се,че всеки е свободен да избира как и къде да почива. Че хотелите са пълни също съм съгласна, факт е. Относно комфортната обстановка , колкото хора толкова и мнения. Основното ,което исках да кажа с поста си е, че до преди няколко години плащах за неща ,които не ползвам и то необосновани суми. Вече не е така. Това си е мое мнение и не го налагам на никого.

П.П. Показателно, че цените са необосновано завишени е фактът, че извън активен сезон ни продават продукт на цена Х и само месец по-късно цената вече е 4 или 5 пъти по Х без промяна на никакви показатели в ценообразуването. Нали не мислите , че в началото са продавали под себестойност? Това е жалко , и както писа една съфорумка – обидно.

# 451
Да, аз затова прежалваме тия 1500 + лв. , за да не мисля кога, какво и къде, защото пак отиват много пари, а си в постоянно търсене и бързане.

# 452
Васиту, би ли споделила кой е хотелът? И плажът да разбирам, че е хубав? Двоумя се за ол инклузив, понеже искаме да обходим няколко курорта, но с кухненски бокс и закуска идеално ни устройва. А и близистта на плажа ми е от значение Simple Smile
Сега си прочетох поста и звучи подвеждащо,нямаме кухненски бокс ,уви, но вече съм склонна да импровизирам. За една салата какво ти трябва Simple Smile.Сънрайз е хотелът.

# 453
  • София
Евтино в Гърция няма, всяко лято сме там, още без деца като бяхме. Това са легенди. На всякакъв вариант бяхме, няма евтино, пак да кажа. Е да,   едни приятели имам , те превъзнасят някакъв къмпинг. Пътуват със сто багажа, опъват палатки по нощите, като пристигнат, с бебе в палатката и още едно дете, пазаруват в Лидъла, готвят на газов котлон, ползват обща баня и тоалетна.... и било евтино. Мерси, не е за мен това.... Това почивка ли е изобщо. Всичко извън това си е 3 евро кафе, бира, шезлонг. 20-30евро минимум да седнем на обяд двамата с децата. Спане минимум 50-60 евро за четирима в пик сезон, и ужасна жега Август....като сметнеш накрая оле ле,  ами няма евтино и там... със съжаление го казвам...

# 454
Да, няма евтино, оказва се, че си е голям лукс да отидеш на наистина почивка. Confused

# 455
  • София
Почивката извън къщи винаги е била един вид лукс. То и вкъщи да си седиш не е безплатно.

# 456
  • В.Търново
Лукс стана  като че ли през последните 5-6 години.До преди този период се намираха хубави хотели за по 1200лв цялото семейство, сега трудно се намира под 1800лв.А тези нови комплекси, които строят??? Там сигурно ще е супер лукс.За сега уж го спряха онзи строеж на Градина.

# 457
  • София
Ама и претециите и изискванията ни са други...  не само за почивки и хотели...

# 458
Ами не е така, не искам лукс, искам чист плаж, чиста стая и чиста храна, като сега не точно това ми се предлага за 2000 лева за 5-7 дена. Паднеш ли под тази цена, чистота в нито едно от трите не можеш да намериш. Всеки се оплаква точно от това.

# 459
Нали знаете за тази "врътка" - къде изкара отпуската? - на гръцкия плаж. Де факто е така, но спиш в Петрич, а всяка сутрин пътуваш до по-близка точка на гръцкото море, колата е на газ или метан, носиш си хранителни заготовки от Метро-Благоевград и си готвиш или поне правиш скара и отваряш бира.
Едни познати на познати така ходят.

За Белла Виста - Синеморец да кажа - миналата година бяха пуснали края на юни на ласт минит, та хванахме някакво по-чувствително намаление. И ни се размина дъжда, който после скапа почивката на много хора по черноморския бряг.

# 460
Ами аз не се учудвам, че цените са доста по-високи в сравнение с преди 3 -4 г. Все пак да не забравяме, че като цяло всичко се увеличи. Храна, ток, вода, заплати, данъци, застраховки, горшва, обзавеждане, наеми, оборудване и т.н. Всичко това се калкулира в цената на тур. услуга. Не считам за нормално обаче да се вдигат цените на даден хотел, а нищо в услугата да не се подобрява.

# 461
Вижте, всичко разбирам , скъпо е. Да. Така е. Особено за 10 дни като нас. 2500 лв не ми мърдат за приличен ОИ ( резервирах Блу Ориндж тази година като писах вече).  
За август особено е "бръсначка" навсякъде, понеже се знае че хората са ваканция и децата почивка... и толкова.
Аз минали години съм изровила целия Нет за оферти, и ви казвам по-ниски цени за август е много трудно .
Особено с две по -големи деца.
Особено ако не искаш компромиси.
Аз, ако съм сама, ще ида на много по - ниска оферта, ама с децата не става. Като тръгнат из курорта, тук това, там онова, сладоледи, атракции, дрънкулки, сокове и т.н. . Мъжа ми, бира тук, бира там.. по 5 лева я купува на плажа Grinning ( затова във затворения комплекс с гривната и всичко включено е най - добре)
На по -мизерен ОИ сме ходили, какво да ви кажа. Храната на опашка, сутрин само яйца и евтини салами. Няма маси, изчерпва се ... Еднообразно, мръсно... Бирата кофти, мъжа ми пак тича до магазин да си търси бири и т.н.
Кафето кофти, пак купувам някъде по-хубаво.. Вечер няма анимация или друго... децата мрънкат... тръгнваме да излизаме...айде пак пари и т.н. То за 10 дни , еднообразна храна и кофти кафе/бира и пак 180 лева на ден за 4мата не ни мърдат.

На плажа като идем няма шезлоги и чадъри , доплащаме ги ... или отдалечено от плажа, или паркинг доплащам... или не знам какво си...

Накрая като тегля чертата, пак същата цена сме изхарчили с тази разлика, че е по - голяма разправия , за 4 души говоря , за август. ( Миналата година в Гърция общо около 3 хиляди за 10тина дни бяха...) Flushed
Та сега съм доволна 2400лева на ранни резервации,  ОИ, хубав хотел, няма да го мисля.... поне....
С моя мъж и деца не става и това е.... опитвала съм...

# 462
Вижте, всичко разбирам , скъпо е. Да. Така е. Особено за 10 дни като нас. 2500 лв не ми мърдат за приличен ОИ ( резервирах Блу Ориндж тази година като писах вече).  
За август особено е "бръсначка" навсякъде, понеже се знае че хората са ваканция и децата почивка... и толкова.
Аз минали години съм изровила целия Нет за оферти, и ви казвам по-ниски цени за август е много трудно .
Особено с две по -големи деца.
Особено ако не искаш компромиси.
Аз, ако съм сама, ще ида на много по - ниска оферта, ама с децата не става. Като тръгнат из курорта, тук това, там онова, сладоледи, атракции, дрънкулки, сокове и т.н. . Мъжа ми, бира тук, бира там.. по 5 лева я купува на плажа Grinning ( затова във затворения комплекс с гривната и всичко включено е най - добре)
На по -мизерен ОИ сме ходили, какво да ви кажа. Храната на опашка, сутрин само яйца и евтини салами. Няма маси, изчерпва се ... Еднообразно, мръсно... Бирата кофти, мъжа ми пак тича до магазин да си търси бири и т.н.
Кафето кофти, пак купувам някъде по-хубаво.. Вечер няма анимация или друго... децата мрънкат... тръгнваме да излизаме...айде пак пари и т.н. То за 10 дни , еднообразна храна и кофти кафе/бира и пак 180 лева на ден за 4мата не ни мърдат.

На плажа като идем няма шезлоги и чадъри , доплащаме ги ... или отдалечено от плажа, или паркинг доплащам... или не знам какво си...

Накрая като тегля чертата, пак същата цена сме изхарчили с тази разлика, че е по - голяма разправия , за 4 души говоря , за август. ( Миналата година в Гърция общо около 3 хиляди за 10тина дни бяха...) Flushed
Та сега съм доволна 2400лева на ранни резервации,  ОИ, хубав хотел, няма да го мисля.... поне....
С моя мъж и деца не става и това е.... опитвала съм...
Много вярно написано!
Този блу ориндж няма водни пързалки?

# 463
  • София
Ами аз не се учудвам, че цените са доста по-високи в сравнение с преди 3 -4 г. Все пак да не забравяме, че като цяло всичко се увеличи. Храна, ток, вода, заплати, данъци, застраховки, горшва, обзавеждане, наеми, оборудване и т.н. Всичко това се калкулира в цената на тур. услуга. Не считам за нормално обаче да се вдигат цените на даден хотел, а нищо в услугата да не се подобрява.
Е, тук е ключът от бараката. За разлика от турските ни комшии нашите български хотелиери не подобряват услугите си, точно обратното... Имам чувството, че от година на година става все по-труден изборът на хотел на българското черноморие, а аз бих искала да почивам преди всичко в България.

# 464
  • София
Здравейте, някой почивал ли е в Каса Дел Сол - Созопол? Търся мнение за хотелчето.

Общи условия

Активация на акаунт