На море в България 2019!

• 79 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Може ли предложения на квартири и хотели в Обзор, които да са много близо до плажа?
Виж в темата за Обзор. Има много предложения, вкл. от мен с ориентир къде се намират самите квартири.

# 76
Тази година бяхме два пъти, юни и септември - на късмет уцелихме климатичното време. През юни бяхме на Синеморец и точно във въпросната седмица не валя. Резервирахме на ласт минит. За септември си беше ок като цяло - в Поморие.

# 77
В Обзор на 5-6 септември беше много горещо, изобщо през последните години винаги ходим на второ море  в началото на септември, и винаги е горещо.

# 78
  • София
Някой с отзиви за хотел Калипсо в Слънчев бряг? Как е плажа в тази част на курорта? Никога не сме ходили в Слънчев бряг. Искаме някакъв all inclusive по южното черноморие в населена местност и само това ни хареса.

# 79
За всички обичащи северното Черноморие /като мен/,препоръчвам Роял Гранд- Каварна.Хотела е на плажа,много високо ниво на обслужване,чистота,страшно вкусна и разнообразна храна.

# 80
Някой с отзиви за хотел Калипсо в Слънчев бряг? Как е плажа в тази част на курорта? Никога не сме ходили в Слънчев бряг. Искаме някакъв all inclusive по южното черноморие в населена местност и само това ни хареса.
За хотелът не мога да дам отзиви, но целият плаж на Сл. бряг е прекрасен. Много широк, с фин и мек пясък. Морето плавно става дълбоко.

# 81
Набелязала съм го Роял Гранд в Каварна , но ми се стори , че няма плаж -има стълбички за влизане и вероятно камъни в началото. Някой има ли впечатления как са плажът и морето? Сигурно не пречи и да ходим на централния плаж, но там пък по спомени има доста тъмнички субекти Simple Smile

# 82

Това е най-близкия плаж до Калипсо.
Плажът на Слънчев бряг е прекрасен - широка плажна ивица с фин пясък, тук таме все още има дюни, морето е плитко.

# 83
  • В.Търново
Как стоят сега нещата с пречиствателната станция на Слънчев бряг?Има толкова много хотели, къде се изхвърлят отпадните води?

# 84
Набелязала съм го Роял Гранд в Каварна , но ми се стори , че няма плаж -има стълбички за влизане и вероятно камъни в началото. Някой има ли впечатления как са плажът и морето? Сигурно не пречи и да ходим на централния плаж, но там пък по спомени има доста тъмнички субекти Simple Smile
Плажа на Рояла е на метри от централния плаж.И двата са малки,но стават за плуване.Друг хубав плаж наблизо е Болата,както и Русалка.

# 85

Наистина плажът е проблемен там, освен, че е със стълби, дъното е с камъни, покрити с водорасли /хлъзгат се/ и боклуци - пластмасови бутилки, торбички.... струва ми се, че по-наляво има пясъчна ивица, но и тя не е голяма. Ако имате голямо желание, ще се намери място за плажуване. Но не знам Каварна има ли друг плаж, май е само този около хотела.
На 6 септември бяхме в Марина сендс - Обзор, на 22 септември в Роял Гранд, и двата са нови и хубави, с добра храна, но плюсовете за Марина сендс са повече - стаите са супер удобни, храната не се прибира в обявения час за край на храненето, а стои доста след това, плажът е хубав /но неохраняем/. Единственият недостатък е липса на места на басейна и недостатъчно шезлонги на плажа, но от рецепция дават чадъри, така, че на нас чадър ни беше достатъчен не държим на шезлонг/.

# 86
Бях харесала Марина Сендс, но някъде прочетох, че е в ниското и на плажа се изливат отходни води.
Дали е така?....

# 87
Не сме видели такива тръби, но всичко е възможно.

# 88
Как стоят сега нещата с пречиствателната станция на Слънчев бряг?Има толкова много хотели, къде се изхвърлят отпадните води?
От 2015 е рехабилитирана и с увеличен капацитет.

https://www.investor.bg/evroproekti/264/a/novata-prechistvatelna … kapacitet-205047/

# 89
  • София
На мен също ми стана интересно мнението ви за Марина Сендс (Marina Sands) в Обзор, но в holiday check немците пишат много негативни отзиви за хотела.

Общи условия

Активация на акаунт