На море в България 2019!

• 79 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, кой хотел бихте избрали за началото на юли - Марина Сандс Обзор или Томас Резиденс? Много се чудя между двата и не мога да реша - с дете на 6 г. ще сме Simple Smile
Зависи кое е важно за вас. Вижте отзивите за Томас във Визит. Аз бях втората година като го откриха, не бих повторила.
Но пък има много място за игра на деца и големи стаи. Хубав парк с катерушки в градчето, място за разходки по крайбрежната алея..
Моето мнение не се публикува за Томас, а бях супер недоволна. В миналогодишната тема ми има подробния разказ.

# 331
Да кажа и тук, че Ник травел предлага 2 безплатни деца до 14г  в Албена - хотел "Алтея", но в колко стаи ги настаняват - нямам идея, то ми се струва невъзможно 4 големи човека да се съберат в 1 стая newsm78

# 332
  • софия
Получих потвърждение за Цезар Палас, йее!

# 333
Да кажа и тук, че Ник травел предлага 2 безплатни деца до 14г  в Албена - хотел "Алтея", но в колко стаи ги настаняват - нямам идея, то ми се струва невъзможно 4 големи човека да се съберат в 1 стая newsm78
Може да им пишете, за да Ви пояснят какъв вид е стаята. Този имейл им е в сайта   niktravel@abv.bg

# 334
Здравейте,имам нужда от съвет
Блек сий стар или Серена резиденс,с 2 деца,като четох доста и все пак-
Минусите са:храната в първия ,и разстоянието до плажа на втория...
Друго ако има, да ми помогнете ?

# 335
  • Пловдив
Получих потвърждение за Цезар Палас, йее!

Чудесно! ☺ Дано ви хареса както на нас. Най- сигурно си е личното впечатление! Ще чакам после да споделиш мнението си. Слънчева и весела почивка!🌞

# 336
  • В.Търново

Аз бих избрала Блек Сий Стар.Серена Резиденс-лоши отзиви за храната, малък ресторант, малък басейн, отдалеченост от плажа през някакъв черен път, хотела е в нищото.

Вижте какво открих за Алепу.

https://nova.bg/news/view/2019/01/18/237969/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D … -uJHXSTfQTfXK0qxk

dilyanad, честита резервация!! Simple Smile

# 337
 Много харесвам Черноморец.
Ползвам къщи за гости доста евтино решение.
Ходя на Градина на плаж  ,
Един от най големите и красиви плажове в България.
Всяка вечер обичам да съм на различно място.Созопол ,Бургас, Слънчев бряг.С колата са много близо ,приятни емоции всяка вечер.

# 338
  • В.Търново
Ходя на Градина на плаж  ,
Един от най големите и красиви плажове в България........

Това е много хубаво! Grinning
Какво препоръчваш?

# 339

Ресторанта на Блек Сий Стар също е много малък. Има не повече от 10 маси. Отвън обаче са доста и винаги имаше свободни маси. Не сме се натискали за храна и шезлонги.  Храната малко, но никога не може да останеш гладен. Еднообразна е на моменти, но се преживява.
За другия хотел нямам отзиви.  

# 340
  • софия
Ходя на Градина на плаж  ,
Всяка вечер обичам да съм на различно място.Созопол ,Бургас, Слънчев бряг.С колата са много близо ,приятни емоции всяка вечер.

Аз останах с лошо впечатление от плажа на Черноморец, с мазут и много камъни. Ще ми е интересно да "чуя" и други мнения.

# 341
Офертата за хотел Алея не е реална. Пуснах пробно запитване, въпреки че не ме устройва и получих отговор че стаите не отговарят за 4 човека. Насочват ме към Магнолия и Орхидея.

# 342
Цитат

Били сме и на двата хотела.
Предпочитам Блек сий стар, по-просторно е, басейните са по-големи, плажа е по-близо. Серена е наистина насред нищото.  Храната също беше малко по-добра в Блек сий, но и в Серена не сме оставали гладни.
А плажовете и на двете места са чудесни.

# 343
  • Пловдив
Здравейте, някой бил ли е в Бела виста през септември (обмислям дати 4-12)? Как е качеството в края на сезона?За времето ясно, че е на късмет, но някой ако иска да сподели, ще съм благодарна. Визит дават добра оферта, а отдавна искам да посетим Синеморец..

Ние през 2017 бяхме 5 нощувки до 03.09. и качеството беше супер, беше ни за първи път там и се влюбихме и в хотела и в Синеморец. Миналата година бяхме в пиковия сезон и също останахме доволни. Тази година се оглеждам за нещо в същия ценови клас, за да разнообразим, но отзивите за всичките им аналози нещо клонят везните пак натам...

# 344
Ходя на Градина на плаж  ,

Аз останах с лошо впечатление от плажа на Черноморец, с мазут и много камъни. Ще ми е интересно да "чуя" и други мнения.

Веднага казвам моето мнение за къмпинг Градина, за централния плаж на Черноморец нямаме наблюдения.  Не сме били на  по-хубав плаж досега. Широка плажна ивица и най- важното не ми скачаха дечица и възрасни по главата.Морето прекрасно.  

Общи условия

Активация на акаунт